• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alkola yol açan CHP’li belediye, Kur’an Kurslarına kilit vurdu! Başkandan skandal ifade: “Kur’an öğrensinler diye para ödemem”

AK Parti'den CHP'ye geçen Denizli’de büyükşehir belediyesinin skandalları bitmek bilmiyor. Daha önce belediyeye bağlı kafe ve restoranlarda alkol satışına onay veren CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal etkinlik merkezi olarak ilçelerde bulunan belediyeye ait binalardaki Kur’an kurslarının bir gün içinde boşaltılması talimatını verdi. Çavuşoğlu’nun bu kararı verirken, “Sadece Kur’an öğrensinler diye para ödemem” dediği belirtildi.

37 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

emekli pinponlar maaşlar artçek mi.

kına yak denizlinin emekli hacı dedeleri.Allah sorsun size.. o emekli maaşlarınızı da bulamayın.
  • 12 Gün Önce

hüseyin

dansöz kursu olsaydi, üstüne para verirdi bu alcaklar.
  • 12 Gün Önce

kibarcik

senı orya secen akp lilere yazıklar olsun buadamın leş.....ve mesulakpolılerin cesetlerını yıkayacak ımam allahatan korkun vvarsa< leşi önüne geldiğinde kabız ol ıshal ol kıldırma gardeşi,mmmm
  • 12 Gün Önce

sadece onlar mı şeytan.????

bir gecede dönen akp lilere de, bir asırdır chp ye haşa tapınan psikopat biatçilere de canım öküzowskhy..

resat

yüzyılı aşkın zaman önce verdikleri söze sadakat göstermeye devam ediyorlar ,,
  • 12 Gün Önce

özcan

evet ateist bir toplum meydana getirmek için yola çıkmışlardı.epey nesile de yazık ettiler.

tarihi

kafire kafir demekten çekinmeyelim inanmayan kişiye ALLAH ı anlatmak zor
  • 12 Gün Önce

HİZİPSAVAR

adam haklı seçilmiş demek islam üstün edeğiller demokraside çoğunluk ne derse o olur. müslüman olmayan adam neden kuran öğrenilen yerler açsın yatırım yapsın. herkesin dini kendine denizlide demek yeterince müslüman yokkki bu adam seçilmiş saygı gösreteceksiniz.
  • 12 Gün Önce

burak

ya üç kuruşa kendini satan inkar eden beyinsiz müslümanlar...biri demişti yıllar önce;sayın erdoğan o yüzde elliye güvenme,bir gecede dönerler.... chpliyi kessen dönmez. işte sonuç ortada. bir tarafta üç kuruş mama için dönen,bir tarafta da biatin bağnazlığın alası zihniyet.

Güney Doğulu

İşte CHP bu :::::::: Alkole izin, Kur'an ı Kerim kursları kapatma..... EEEEEeeeeee.... Ne beklenir CHP'den?????? 1960 faşist ihtilalde cuntacılarla beraberler. ... Kur'an ı Kerimlerimizi duvar içlerine saklamak zorunda kaldık. ... Camiler depoya, ahıra, meyhaneye çevrildi. Daha öncesi Ezan ı Muhamediye Türkçe okutuldu..... Şimdi anti demokratik faşist din düşmanı eylem sırası uygulamalar CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'da......... . Eyyyy Çavuşoğlu unutma yaptıklarını. Bunu hesabını nasıl vereceksin..... Allah'ta c.c. seni bir gün kapatacak...... O zaman sakın cenazenı Camiye getirmesinler. Leş gibi seni bir çukura atsınlar........
  • 13 Gün Önce

vatandaş

Tebrik etmek lazım bütün dünya içki illetinden kurtulmak için çırpınırken tam tersi hareket etmek alkışlanacak bir hareket. Milli ve manevi değerleri zayıflatmak kime ne kazandıracak bu da ayrı bir mesele.
  • 13 Gün Önce

Lbgt yi desteklersiniz ama millet-inanc-Kuran dusmanklai

......
  • 13 Gün Önce

Misafir

Bunların soy agacına bakıp kamuoyuna bilgi verin bu saftirik milet ögrensin bunların ne oldugunu secimde önce camiye yasin okumaya secimden sonra meyhanede kadeh tokuşturmaya..
  • 13 Gün Önce

arif

31 mart öncesinde ramazanda zikirmatik,hurma,imsakiye dağıttılar üsküdarda. şimdi de dedetaş yoldaş 77 kişiyi attı,klasik müzik konserlerini getirdi,bizi uygarlıkla (!) tanıştırdı.bağlarbaşı kültür merkezi hiç gerek yokken,daha bir kaç yıl önce ak parti döneminde adeta yeniden yapılmış iken, şimdi yandaşları ihya için yeniden tadilata sokuldu.apartman sahibi laz dedelerin emekli maaşı az gelmişti.30 yıl eser ve hizmetten sonra üsküdara hoş geldin chp zulmü ve yıkımı.

Intikam

CHPKK'ya oy veren ve veya oy vermeye gitmeyenler! Mahşer günü kitabınızı sol taraftan alınca şaşırmayın! Sadece yaptıklarınız dan değil, gücünüz olup yapmadıklarınızdan da hesaba çekileceksiniz!
  • 13 Gün Önce

Abdullah

sütü bozuk biri daha.geberince yine musallaya getirecekler.bizim saf Müslüman Lara namazını kildiracaklar.
  • 13 Gün Önce

emir

chplilerin namazını odacı kapıcı m kılıyor ,çocukları kenarda sohbet ediyor. eskiden o mağrur seçkin chp beyaz hanımları başlarına mendil kadar bir örtüyü cami avlusunda kerhen takarlardı,onu da attılar.zirver yaptılar dine başkaldırıda,Allah a isyanda.

Fatih ak

Siz kuran kurslarini yikmadinizmi ve kapatmadinizmi? Degisen tek parti adi . Allah dizi islah etsin
  • 13 Gün Önce

cibilliyetini söyleye idin fatih efendi.

kim kapattı öküz. ruh hastası. fetö müsün,saadetli mi,yrp li mi... hepiniz direk ya da dolaylı chp hempalarısınız. ne olduğunu söylese idin de suratına tüküreydim yaptıklarınız islama ihanetleri.. ak partinin müslümanlığını beğenmeyen chp yamakları,Allah ından bulasılar.

Bay b

Yâ Kahhar bu zihniyetin bu adamın kazanmasında kimin parmağı var ise Rabbim her iki cihanda birlikte haşreylesin, ateşi bol olsun.
  • 13 Gün Önce

behram

burada kırmızı rey veren ehli şirki de.

Nuh Yusuf Nuhhan

Kuranı öğrenmeyen bilmeyen, bu dünyada yaşadıgını zannetmesin. Haram içkiye müsade eden, haram helal bilmez vahki denizli bu kuran kurslarının kapatılmasında oy veren VEBALİNİ ŞİMDİ İYİ DÜŞÜN Ahirette rabbime ne diyeceksiniz.
  • 13 Gün Önce

TürkOğlu

BİN 1250 SENEDİR İSLAMIN BAYRAKTARLİĞİNİ TAŞIYAN TÜRKLER NE HALE DÜŞTÜLER ,,, YAZIKLAR OLSUN ...
  • 13 Gün Önce

Özkan

Belediyeler sadece kur'an öğrensinler diye niye para versin. Bu ülke de tek bir dine mensup insanlar mı yaşıyor? Belediye halkın vergileri ile hizmet veren bir kurum. Biz çocukken ailemiz hocalara belli ücret verip,ders aldırırdı. Devlet halkın bütününü yönetir,ayrımcılık yapamaz. Bence doğru olanı yapmışlar! Bana göre Devlet din işlerine karışmaması. Sadece denetim yapmalı. Din gönüllü olmalı ve para kazanmak için yapılmamalı. Ben olsam Diyaneti de kapatırdım. İşe yaşasaydı bu kadar tarikat olmazdı. Ben vergimin bu işlerde değil,hizmet işlerinde kullanılmasını istiyorum. Kurs açacaklarsa gönüllü bağışlarla yapsınlar. Zaten Din eğitimi sadece içeriğini bilmeden papağan gibi Arapça ezberlemekle olmaz. Kurallar ve ibadetler öğretilsin ve asıl ahlaklı insan olmanın dersini versinler.İmam Hatip,İlahiyat Fakülteleri ve bütçeden aslan payı alan diyanet o paraları nereye harcıyor? Lüks yaşasınlar diyemi biz vergi ödüyoruz? Bu işler Belediyelerin değil,Onca bütçesi ve mal varlığı olan Diyanetin görevidir!!! Halkı yanlış yönlendirip kendi ateşini çoğaltıyorsunuz. Ben artık Akp yüzünden alnı secdeye değerlere oy vermeye tövbe ettim. Maymun gözünü açtı! Yabancı ülkelerde yaşayan gurbetçilerimiz dindar iktidarlar tarafından mı yönetiliyor? Herkesin inancı kendini bağlar. Kul ve Allah arasına kimse giremez.
  • 13 Gün Önce

Bir garip

CHP yı yenimi öğrenıyoruz gayet normal böyle yapmazsa şaşırtır
  • 13 Gün Önce

Yazık oldu

Erdoğan da tutturmuş bir onlar konuşur biz yaparız türküsü yahu vatan elden gidiyor daha ne olsun diye bekliyorsunuz sürekli millete havale şikayet eden yönetim modeliyle iş yürürmü Allah aşkına.
  • 13 Gün Önce

şüayıp

Bunlara destek verenler düşünsünler
  • 13 Gün Önce

Özay gönlüm

Bunun cenazesize de gidilmez. Chp demek dinsiz ler partisi demek
  • 13 Gün Önce

Denizli

Helal.olsun başkan sana be
  • 13 Gün Önce

o kuran çarpacak sizi imansız chp kafası.

beraberce cehennemi boylayın inşaallah. din düşmanı,islam düşmanı,despot, mütegallibe zihniyeti.türkiye düşmanı asırlık dipçik,cop,zulüm kafası.ne düşmanmışsınız kendi dininize.

Türkiye

Başkan mı yazdı acaba :)

Amine

Müslümanım deyipte bunlara oy verenler,bunların hesabı size de yazılıyor, sizden de sorulacak.
  • 13 Gün Önce

Ahmet

Ne güzel yapmışlar be.Bu chp'ye oy veren Müslümanların yatacak yeri yok.Allah bunun hesabını sorar soracak.
  • 13 Gün Önce

Cem

Allah, cahil halk partisinden kurtulduğumuz günleri bize göstersin amin.
  • 13 Gün Önce

resat

siz yunanı izmirden denize niçin dökmüştünüz ,yoksa bundan pişmanmı oldunuz ,,?
  • 13 Gün Önce

.....

Diyanet işleri başkanlığı ne iş yapıyor....
  • 13 Gün Önce

.....

Bir camiye gitmiş olsaydın görürdün ne iş yaptığını. İslam düşmanlığı sizi mundar etmiş haberiniz yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23