• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hangisi olduğuna şaşırmayacaksınız! Çiftçi provakasyonunun arkasındaki parti ifşa oldu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kamuoyunun gündemindeki çiftçi eylemlerine ilişkin, “Çözüm insanları sokağa davet ederek olmaz. Çözüm, soruna karşı bir çözüm önerisi getirerek olur. Biz bunlar ile alakalı ilk tespitlerimizde CHP’nin ilgili il ya da ilçe örgütleri tarafından organize edildiğini, hatta ilk dönemlerde parti flamalarının da en önde gezdiğini gördük” dedi.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

chp nin intikam ve rövanş mücadelesi sürüyor.

her şerrin her fitnenin bozgunculuğun önünde içinde ortasında arkasında hep chp... 14 mayıs 1950 nin intikamını milletten ve seçtiklerinden hala tam alabilmiş değil. milletle savaşı sürüyor,hem de onu okşayarak,ondan yana imiş gibi görünerek..
  • 12 Gün Önce

Abdul cebar

Kimin algi oluşturduğu her zaman olmuştur. DİKKAT EDERSENİZ AK PARTİ nin 2002 tarihindeki kuruluşundan 2016 tarihine kadar CHP, HDP,MELOŞ , AHO, ELO, SAKAALLI, TKP, TİP vs. aklımıza gelmeyen diğer ayak bağları NE KADAR ALEYHTE PROPOGANBDA, SOKAĞA ÇAĞIRMA yapmışlarsa, TÜMÜ NETİCESİZ KALMIŞTIR. SON DÖNEMLERDE SGK, BAĞ-KUR, ÇİFTÇİ, DAUL VE FAKİR KESİMİ ÖNEMSEMEZSEN, TAYYİBİN ADI YETERLİDİR. HER ZAMAN KAZANIR DÜŞÜNCESİYLE HAREKET EDERSEN, BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN KÖTÜ BİR SEÇİMLE KARŞILAŞACAĞINIZI HATIRLATIRIM, Ama AK PARTİ geçmişteki KİMLİĞİNE BÜRÜNÜRSE, yukarıda isimlerini belirttiğimiz kişilerin SAFLARINDAN YER ALIP EKONOMİK ÖZGÜRLÜKLERİNİ KAZANDIRIRSA inanınızki eskisi gibi olacaktır.CHP VE DİĞERLERİ GEÇMİŞLERİNİDE GETİRTSELER SONUŞ ALEYHLERİNE NETİCELENECEKTİR. MAAŞ HATSIZ SEVİYEDE OLAN BİRİSİN. GARİBANIN AYLIK ALDIĞI MAAŞTA AŞAĞIDA BELİRLENEN SEVİYEDEDİR. SİZE VE SİZİN GİBİLERE ENFLASYON % 200 OLMUŞ BİR ÇEKİRDEK PARASI ? SİZİN YANINIZDA YER ALAN GARİBAN KESİM, EVİN İHTİYAÇLARINI TEMİN EDEMİYOR. ÖNCE SOFRAYI DÜZELTİN. SEÇİM ESKİSİ GİBİ OLACAKTIR. NE KALDIKİ SEÇİME ?
  • 13 Gün Önce

ben de emekli. eyt filan değil.bütün unsurlar tamam.

çok güzel çok güzel de.şu çifte dev deprem bölgesini ne yapalım. bu sene 1.2 trilyon seneye de 1.2 trilyon dökülüyor. toplam 650.000(yazıyla altıyüzellibin) konut ve işyeri yapılacak. hala milyı-onla insana günde üç öğün yemek veriliyor.124 milyon insanı az çok etkiledi bu 8 saat ara ile iki felaket,iki dev deprem . yunanistan 10.5 milyon. orta boy bir devlet kadar yıkım var. gene etkinen toprak ,14 il ,yüzlerce ilçe belde köy mahalle. ..bunu ne yapalım. onlara mı sama mı. yoksa hepinize birden mi.bunların hepsi için gökten para mı yağdırdsın bu erdoğan. övürleri olsa rkmek bulamazdı bu millet.saratı satarsak o zaman yeter mi dersin. binde birine belki.biraz elinizi vicdanınıza koyun da öyle konuşun. işkembeden atmak ne kolay ne zevkli.

okur

bune yahu protesto etmek provakosyonmu oldu ciftciyi dinleme sonra provakasyon oldu
  • 13 Gün Önce

uyu millet uyu. chp çftçiyi düşünüyooğmuşmuşmuş..

dinleme işin kılıfı. bol miktarda tiyatrocu elemanlar da takviye.bunu çok iyi bilirsiniz troller.işçi çiftçi ne zaman umurunda azgın chp seçkinciliğinin.sana sizin nevzat tandoğanın ağzından ş,çiftçiye köylüye bakışınızı anlatayım tontonum; ey pis köylü, devleti yönetmek bizim işimiz...senin görevin vergi vermek,buğday ekmek,oğlanı askere göndermek.... chp bu yüz yıldır. uyu millet uyu.

Emekli

Sayın bakanım çiftçi çok zorda emekliler zorda soruml 8lan sizler çare bulun bunlara
  • 13 Gün Önce

ben çözdüm. bak dinle;

türkiyenin yıkılan altıda birine bu sene ve 2025 de acilen harcanması gereken yaklaşık 2.5 katrilyonu oradan keselim,bu tarafa aktaralım.nasıl ben çözdüm bu işi. oldu da bitti maşaallahhh.

Nur

Bütün pis işlerin arkasında onlar var anca kafalarını böyle dalavere işlere çalıştırıyorlar 
  • 13 Gün Önce

Kanuni

Ćiftći 6 kg. Domates ile 1 ad. Sakız alamıyoruz diyor ! Gerçek mi provakasyon mu ? ????????????
  • 13 Gün Önce

yavuz sultan selim..

sakız alamıyor,oğlana 70 bin liralık telefona ancak parası yetiyor.. gariplerimin.bu kadar teşvikler nereye. hanımların kollara bileziklere. 42,43 yıl önce istanbul bankasında çalışıyordum. köylü amcalarımız bizim bankadan düşük faizli tarım kredisi alırdı,başka bankalara daha yüksek faizle mevduata yatırırdı.çoğu şimdi toprak altında..versinler o köylü kurnazlığının hesabını.

Hangi parti?

O çiftçilere seçimlerde traktör sözü veren chp yine hiç şaşırtmadı. unutuldu.
  • 13 Gün Önce

Mehmet Tanrıverdi

Bursa Balıkesir CHP nin artık,çok normal.
  • 13 Gün Önce

ŞEYTAN CHP başka kim olabilir

Artık kumanda ekremin her pisliği yapacak her kışkırtmayı sahaya koyacak adam savaş açmış CHP KABUS ve BELA demektir Yanlız çiftçilerin aklı yok mu?Şeytan CHP kışkırtır
  • 13 Gün Önce

hasel

Çözüm önerisi olmayan CHP nin işi-gücü kargaşa yapmak,bozgunculuk üretmek.
  • 13 Gün Önce

chp tiyatrosu bu konuyu da repertuvara alır elbet.

sırtında yumurta küfesi yok. verin verin verin almayın almayın almayın..mütegallibe partisinin,bağdat caddesinin,çankayanın,teşvikiyenin partisinin çiftçi ile ne işi olacak. ama şu körolası oy ihtiyacı nedeni ile onları da iğrenerek de olsa okşamak lüzumu var maalesef.. chp li ankara valisi nevzat tandoğan ın köylüye hitabını öğren millet...

Ercan

Sayın bakan çiftçinin sesine kulak vermezseniz kimin organize ettiği hiç önemli değil,bu gösteri ve protestolar olacak , çözüm mercii de bakan olarak sizsiniz. Öneri istiyorsan ilk öneri benden. Çiftçilerin milli gelirden alması gereken yüzde 2 payı derhal ödeyin , çiftçinin girdilerindeki KDV ve ÖTV miktarıni ya sıfırlayın ya da indirin, ürün planlaması yapıp ürüne göre teşvik verin
  • 13 Gün Önce

büyük türk lafı;DEVLETİN MALI DENİZ,YEMEYEN DOM

çiftçi kahvede otursun,cak cak konuşsun,ergenlere 60,80 bin liralık telerfon alınsın. çiftçiye devlet bol bol para versin. herkese versin herkese versin. herkes evde otursun.kahvede otursun devlet versin devlet versin devlet versin. ne de olsa,DEVLETİN MALI DENİZ,YEMEYEN DOMUZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23