• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçim olsa cami cami dolaşırlardı! Cuma namazı CHP’nin umurunda değil

CHP'de tüzük kurultayı başladı. Genel Başkan Özgür Özel açılış konuşması yaptı. Özel’in konuşmasının Cuma vaktine gelmesi ve konuşmanın uzun sürmesine vatandaşlardan tepki geldi. Kurultayda bulunanlar Cuma’ya gidemedi.

33 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

günahlarını almayın ,,! onların ikinci adamı ne demişti ben cumayı riya (gösteriş ) olmasın diye evde kılıyorum,,bunlarda böyle yapıyordur ,,,
  • 12 Gün Önce

resat

cuma selasını yanlış anlayıpta imamı tartaklamaya gitmediklerine şükredin ,
  • 12 Gün Önce

Fikret Türk

Hiç boşuna yol olmayın bu işimi kendinden menkul hain örgüt CHP arkasında böyle koyun oy verecek oldukları olduktan sonra ne yaparsa yapsın kemikleşmiş bir oyu var onu alır.
  • 12 Gün Önce

İzmirli öğretmen

İşte süleymancılar bu CHP'ye oy veriyor. Yuh olsun Kurişe
  • 12 Gün Önce

HİZİPSAVAR

cumA MÜSLÜMANLARIN KUTSAL GÜNÜDÜR ÖNEMLİDİR admalar msülüman değilse neden önem versinler . zorlamı adamalrı islama geçireceğiz. yok arkdaş herkes atasının dedesini izinde gider. buda gayet normaldir. nasıl ki onların kendi seçmeni var oy veriyorlar siz neden veriyorsunuz. kaçak su alınan abdest ile namaz kılınmaz.
  • 12 Gün Önce

vatandaş

Önemli değil kaza ederler:)
  • 13 Gün Önce

hll

cuma namazının kazasını da icat eder bu chp..namazı külliyen iptal de....

Deli İbo

Keşke ortam seçim ortamı olsa idi, Cuma'da kılınırdı, vakit namazıda kılınırdı. Bu CHP'yi Kıble'ye döndürmenin tek yolu seçim, krşke ortam hep seçim ortamı olsada, bu imansız CHP rol icabıda olsa İslam yoluna girdiğini göreblmeyi çoooookk isterdim.
  • 13 Gün Önce

serezli.

31 mart öncesi zikirmatik,imsakiye,hurma dağıttı chpliler.

Büst pozu vermeyi severler

İşte özgür özel düşüncesine sahip olan bir patron maiyetinde çalıştırdığı insanın cuma namazına engel olmuş mu olmamış mı? Allah'ın sınırlarını çiğnemiş mi ? emrine karşı gelmiş mi gelmemiş mi? ... Allah'ın hakkına...kul hakkına riayet etmiş mi? etmemiş mi umru duymaz...empati kurmaz... insanı anlamaz...derdiyle dertlenmez...
  • 13 Gün Önce

yanar döner fener.

cuma hutbelerine bile fetva veren azgın chp...onlar için cuma neymiş,haşa eskide kalmış,gerici davranışlar.bu gün nevzuhur bir baş. yardımcısı burhanettin bulut diye biri ne dei. ;tek normal partichp,diğerleri anormaşl. alooo altılı masanın saz arkadaşları,neredesiniz kızlaaaağğrr.

Cahillik böyle birşey

Bu partiye oy veren Müslümanlar gerçekten çok cahil.Kimi herşeyi bildiğini zanneden ama cahil olduğunu bilmeyen cahil.
  • 13 Gün Önce

Laedri

Şakamısınız ladini laik parti linin camide işi ne ? Ya adam gibi müslüman olalım yada ladini laik ......
  • 13 Gün Önce

Şaka gibi haber

CHP liler cumaya gidemedi. Lütfen vatandaşla dalga geçmeyin. CHP başa gelse yine 1923 de yaptığını yapar ve hiç af etmez
  • 13 Gün Önce

üsküdarlı.

evet 1939 da vefat eden dedemize evde kuran okutmak için bahçeye bakan odanın perdeleri indirilmiş, iki üç komşu çağrılmış, şeyh devati camii müezzini arap ismail efendiyi çağırıp yavaş sesle kuran okutulmuş. mahalle bekçileri tembihli imiş.evlerden kuran,mevlid sesi olursa üsküdar çarşı karakolunda bir ton sopa,paşakapısı ya da toptaşı cezaevinde 15 gün mapus. yorgan yastık da evden gidecek.çarşı karakolu mu;bu gün yapıkredi üsküdar şb. olduğu yerde.BİLGİ.

Ali Karakeseli

Eeee. Cehape’nin hepsi dinsiz değil yani
  • 13 Gün Önce

hll

henüz uyanmayan az miktarda sempatizanı var tabi. onlar da zamanla mutlak chp doğrularına biat ederler . üzülme.o zaman külliyen pırıl pırıl aydın münevver çağdaş olacaklar.

Yusuf

Cumaya gidecek CHP'liler. Ha ha ha.
  • 13 Gün Önce

osman.

az miktarda kalmış. onlar da aydınlanır zamanla. tam tekmil pırıl pırıl aydın cehennem odunu olurlar külliyen.

Cuma erkeklere farzdır..Allahtan korkun

Cuma namazına dahi gitmeyen tipler.. müslümanları yönetmeye talip oluyor...rakı sofralarından ülkeyi yönetecekler oy alabiliyor ülkede..tam bir rezalet..
  • 13 Gün Önce

neyse onları da zamanla kendilerine benzetirler.

onlara rey verenler arasında namaz kılan az miktarda tip de var. katiline aşık olan saf tipler. stockholm sendromunun türkiye modeli.hala chp nin islamla 101 yıllık savaşından habersiz tipler de var. koskoca ülke her çeşit tip var.

müslüman ve kavgacı

cumaya gidenin İslam düşmanı chp de ne işi var.
  • 13 Gün Önce

orkun

her beynin içi dolu mu.100 yıldan sonra hala chp nin islam düşmanlığını bilemeyen kabul edemeyen tiplere ben de ratladım. hatta en iyi müslüman chplilermiş.chp müslümanlığı.????

.....

He ya tek Müslüman sizsiniz...

.....

Dunyada islam ve Müslümanlık mi kalmış...2 milyar Müslüman gazzede açlıktan ölen çocukları koruyamıyor, niye bütün Müslüman ülkeler ve liderleri israilden korkuyor...Müslüman ülkeler tam acizlik içinde bu konuda..

A.D.

Cuma namazı kılan adamın chpkk kurultayında ne işi var.
  • 13 Gün Önce

sinan

hala chp yi tanıyamayan hala onun azılı islam düşmanı yüz yılından habersiz tipler var.

onu ekrem yapar

din üzerinden oy sanatı ekremin oyunudur hatta bunu reklamlarda kullanır duası reklam camisi reklam hocası reklam her şeyi reklam bildiğiniz televizyon reklamları yada medya ordusunu Eyüp Sultana çağırır nereye giderse yeterki reklam olsun AYOL!
  • 13 Gün Önce

oğuz.

bir gecede otuz kırk iftara gidiyorum demişti 800 bin fark atmıştı. adalet bakanına parmak sallayan valiye küfreden kibir abidesi. bu gün bir metrobüs daha yandı. haberi var mı. asıl satıcı firma yerine bu işten hiç anlamayan chpli birinin kurduğu firmaya daha yüksek rakama bakım işini veren başkan. farkı milyona çıkardı. bir daha 3 milyona çıkarır. beyinler afyonlanmış.kaderde kaybolacak on yıllar var herhalde.

Adamsın

, CHP'nin cuma namazı ve dini değerler diye Bir dertleri yoktur CHP için cuma saatinde Kurultay yapmaları gayet normal bunda yadırganacak hiçbir şey yok çünkü layık ve Kemalistler
  • 13 Gün Önce

sdk

zindiklarin yaninda Muslumanin ne isi var ?
  • 13 Gün Önce

Akın ercan

Chp kurultayında olupta cuma namazının umurunda olan birileri olduğunu sanmıyorum.
  • 13 Gün Önce

Misafir

Insanlarimiz bunlarin Islam dúsmani oluklarini bilmiyorkarmi da, seçim geldigi gün bunlari cami cami dolasip oy dilenmeye gekdiklerinde bunlara oy veriyorlar. Müslüman olan bir insan, neden bunlarin günahlarina ortak olurkar anlamiyorum????
  • 13 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23