• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korsan yemin ve darbe tehdidi Türkiye'yi ayağa kaldırdı! Bitleri kanlandı yine

haber7.com yazarı Nihat Nasır, Harp Okulu mezuniyet töreninde yaşanan olayları değerlendirdi. Nasır, teğmenlerin okuduğu “korsan yemin”in darbe heveslerini artırdığını belirtti. Yazar, bu tür illegal eylemlerin arkasında organize güçlerin olduğunu savundu. Nihat Nasır, bu tür faaliyetlerin ciddi bir şekilde araştırılması gerektiğini ifade ettiği yazısında şunları kaydetti:

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Hoca

Yaşadığım yörede bir atasözü söylenirdi Kürtçe olarak.Türkce anlamı söyle; Sopayı gevşek tutarsan alnına değer. Türkiye bu konuda tecrübelidir. Milletin alnına kaçıncı sefer sopa geldi.Sonuncusu 15 temmuz da yapıldı.Tekrar böyle saçmalıklarla uğraşmamak için işin içinde kim varsa gereken yapılmalıdır.
  • 12 Gün Önce

islam

biti kanlanan gelsin hazır bekliyoruz
  • 13 Gün Önce

Kuvvacı

Mustafa Kemal'in askerleridirler! Aslında, abtülhamitin veya vahtettinin askerleriyiz deseydiler sevinçten kıçınız tavana değerdi değil mi? Sen hazırsan herkes hazır olur merakta kalma! Bit, bu cumhuriyetin başına yuvalanmış, dinci yobaz siyaset tüccarları ve tarikatlardır. Size de bir Mahmut Esat BOZKURT gerekir.

kimsenin yazamadığı söyleyemediği cevap !

askere dini eğitim vermezsen olacağı budur...ayyaşların peşinden gider..
  • 13 Gün Önce

Kuvvacı

Ayyaş derken kimleri kastediyorsun? Çok delikanlısın ya açıkça yaz bakalım, görelim kimmiş o ayyaşlar?

yusuf can

bunun hesabı derhal sorulmalı bu kılıç millete çekilmiştir bakın eski hesap sormıyan halk yok artık her darbede sokaga çıkar gerekeni yaparız
  • 13 Gün Önce

Murat 1000

Memleketi her seven Türk Milletinin ferdi teğmenlerin arkasındadır. Rahatsız olanlar Türk milletinin düşmanlarıdır aynı amerika, israil ve fetöcüler gibi
  • 13 Gün Önce

MEHMET DEMİRCİ

Asker , ölmüş gitmiş birisinin askeri olamaz ortada 80 milyon türk var iken ve 15 temmuz ile kaldırılmış bir yemini korsan olarak yapma cüretin varsa 15 temmuzun rövanşına hazırlık var demektir. Olay derin, bağlantılar derin ve ölmek isteyenleri meydana bekleriz... öldürmedik diye öldürmeyeceğiz zan edilmesin. bu ülkenin canlı insanlarına canı pahasına hizmet edemeyeceklerde ölsün artık. Bizimkilere şehid diyoruz, ÖLMÜYORLAR.
  • 13 Gün Önce

Jack Wolfskin

Bence birinci sicil sayfaları açıldı
  • 13 Gün Önce

KEMALİST

KORSAN YEMİN VS DEĞİL BU SÖYLEM, HER YIL VE DAHA ÖNCELERİ BU SÖYLEM "YANİ MUSTAFA KEMALİN ASKERİ" SÖYLEMİ YAPILMIŞTIR .Bunun okunması söylenmesinde bir gariplik yoktur, şimdi bize birileri çıkıp ya PEGAMBER OCAĞI YAZIYORUZ YEMEK HANELERDE İNANA İNANAMAYAN TÜM ASKERLER DUA İLE OKUYUP MASAYA OTURMAKTALAR FETOCULUK BU DİYEBİLİRMİ? YANİ HER SÖYLEMİN YERİ VE ZAMANI VARDIR ATATÜRK, SÖYLEMİ DARBE SÖYLEMİ İÇİN SÖYLENMEMİŞTİR KONU SAPTIRMAYA ÇALIŞAN HALKIMIZI GAZETELERİMİZİ YANILTAN İÇ VE DIŞ MİHRAKLAR VARDIR, BAZI ÇEVRELER YADA ATATÜRK DÜŞMANLARI BU SÖYLEMDEN RAHATSIZ OLMUŞLARDIR .ATATÜRK BU ULUSA HİZMET ETMİŞ GAZİ ÖENMLİ BİR KOMUTANDIR..BUNUN AKSİNİ SÖYLEYENLERE KARŞIDA TEPKİMİZ KOYMAK VATAN BORCU BAYRAK VE MİSAKI MİLLİ HER YURTTAŞIN BORCUDUR
  • 13 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

mesele mustafa kemalin komutan olarak değil ilah olarak görülmesi. mustafa kemal komutandır, Allah yerleri ve gökleri yaratan rabbimizdir. Hz. Muhammed Önderimizdir. biz de Allahın kullarıyız. Allah ta kullarını sadece kendisine kulluk etmek için yaratmıştır. hiç bir emir ve yasak Allahın emir ve yasağının, hiç bir ideoloji İslamın, hiçbir kimse Allahın ve Resulünün önünde olamaz. İslamiyet şirkle savaşarak doğmuş, şirkle savaşarak devam edecektir. Allah bizi müşriklerden değil, müminlerden aylesin. amin.

dadaş

kimsenin ayaga kalktıgı yok helal olsun tegmenlere
  • 13 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

laiklik dinen helal midir?

ALİ

Kardeş bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne yemin etmek birilerinin zoruna gitmiş , o zaman anlıyoruz ki yeni anayasa ile bu ülkenin bölünmesinin yolunu açacaklar
  • 13 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

kimin adına yemin ettiler?

BRÜTÜS

Korsan yeminci teğmenlerin hepsi ordudan atılıp, ailelerine milyonluk eğitim faturaları çıkarılmalı. O bayan teğmen bunların elebaşısı gibi görünüyor. Olayın arkasındaki asıl rütbeliler kim ? Bu olay gelecekte olacakların provası, hafife alınmamalı.
  • 13 Gün Önce

3 gün sonra unutulur

konu onların dokunulmazı olunca, 3 gün sonra örtbas edilir. AKP sessizce seyreder
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23