• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teğmenleri savunan kitlenin ısrarla iddia ettiği gibi değil... İşte sorunun kaynağı!

yeniakit.com.tr yazarı Muhammet Seyfullah Maden'in bugünkü yazısı...

43 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şahin

Atatürkü koruma kanununun kaldırılıp, beklemeden meclis ve genelkurmay arşivlerini açılması ve gerceklerin belgeleri ile bu millete aciklanmasi lazim.
  • 13 Gün Önce

Şahin

Suratinda meymenet olmayan bu sidikliyi derhal ordudan atılması lazım.
  • 13 Gün Önce

ebru

Bos muhabbet, hic bir yaptirim yok... Bu gidisle her sey bomb.k olacak
  • 13 Gün Önce

İsa

Vatan severlik maskesi altında vatan hainliği yapanların meslek hayatı başlamadan bitirilmelidir.Atatürk’ün askeriyiz diye nara atanlar bilmelidir ki Atatürk de bu Ülkenin askeriydi.Şahısların değil Ülkenin askeri olunur.
  • 13 Gün Önce

Myavuz

Resmi yemin yapılmış sonradan organize bir şekilde sloganik eylem yapılması örgütlü bir eylemdir. Disipline aykırıdır. Gereği yapılmalıdır. Turkiyede türlü usulsüzlük M.Kemal maskesi takılarak yapılıyor. M.Kemalin bir insan olduğu her şey olmadığı anlaşılan kadar bu istismar bitmeyecek.
  • 13 Gün Önce

VATANDAŞ!

tabii, tabiii, tabi şuanda ATATÜRKÇÜLER VARYA YÖNETİMDE hep onlar yapmakta ne usulsuzlukler var bakan körlere...

Ali

Bu haberlerle vatandaş hiç ilgilenmiyor.alo engin bana şarkı al hapisten çıkmış hapise atanlar suçlu o zaman boşu boşuna yattı demekki devlet görevlileri işini yapmıyor yada iftira atıyorlar ceza alacaklarmı kedi buysa et nerde et buysa kedi nerede boş haberler yapma iktidarla beraber cehenneme gitme akit nakit yayınlarmısın bu adaletsizlikler ini hukumette gider de sende onla beraber gitme cehenneme ????????????????????????????????
  • 13 Gün Önce

Hüseyin

Bu subaylar ileriki yıllarda Türkiye’nin başına bele olur,ve başı çok ağrır,ikinci bir on beş Temmuz yaşamayalım.Bu subayları hemen beklemeden askeriyeden atalım
  • 13 Gün Önce

Melek Besim

Bu meseleyi uzatmanın memlekete faydasından çok zararı olur!
  • 13 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

İsmet İnönü, Atatürk'ün milletin nezdindeki kıymetini zamanla azaltmak için bütün itibarı kendi üzerinde toplamaya çalışmış, bir nebzede başarılı olmuştur. Celal Bayar döneminde İsmet İnönü'nün Atatürk'ün itibarını örtme çabalarını boşa çıkarmak maksadıyla Atatürk'ü koruma kanunu ihdas edilmiş ve o gün bugündür, bu kanunu kendilerine dayanak yaparak Atatürkçülük kisvesi altında yaptıkları çirkin işleri perdelemek için paravan olarak kullanmışlar ve kullanmaktadırlar. Son bir grup teğmeninin esas tören bittikten sonra ayrıca olmayan bir yemin metnini kılıçlarını çatırtarak dönem birincisi bayan teğmenin yönetiminde nümayiş yapmış oldukları aşikar olduğu halde işte kendilerini kemalist olarak tanımlayan kesim olayı çarpıtarak, teğmenlerin Mustafa Kemal'in askerleriyiz sözünden diğer kesimin rahatsızlık duyduğunu dillendirmek tedirler. İşin disiplin yönü ve bu genç teğmenleri fetö vari taktikle yönlendirenlerin ortaya çıkmaması için çaba sarf ettikleri ve kemalist geçinenlerinde bu duruma çanak tutuyorlar
  • 13 Gün Önce

Aaaa

Tsk iç hizmet yönergesi ne diyor tsk bunu yapsın hepsini ordudan atın.
  • 13 Gün Önce

Fehim şahiner

Yılanın başı küçúkken ezilmeli
  • 13 Gün Önce

kel

Kehanet: Türkiye'de büyük cenk yakın. Kuleler yapılacak. Omuz üstünde baş kalmayacak. Heykeller yıkılacak. PKK uzantıları telef olacak. İzmirliler Yunanistan'a kaçacak. Ciganlar Bulgarşstan'a kaçaçak. Dinsiz Arnavutlar bir yere kaçamayacak. Kule olacaklar. CHP diye bir şey kalmayacak. Saçı sarıya boyamak, kara gözlük takmak, ruj sürmek yasaklanacak. Masonlar bir yere kaçamadan intahar edecek. Ortada sokak köpeği kalmayacak. Uyuşturucu tacirleri kulenin bir parçası olacak. Ekrem İmamoğlu'nun ödü patlayacak. (devamı haftaya)
  • 13 Gün Önce

Kel gibi düşünenlere...

Kendinizi dev aynasında görmekten vaz geçin. Bu arkadaşın özlemle beklediği o günler gelirse, EMİN OLUN NE SİZ, NE BİZ, NE DE BU ÜLKE KALIR. Öyleyse kendinize şunu sorun: Böyle bir şeyin sonuda kim kazanır? (Yunan, Ermeni ve batı kazanır) Bu devletin yıkılmasını çok isteyen sizler, batının Serv'i uygulama azminin geçtiğini mi sanıyorsunuz? Siz azgın dinciler zamanında Osmalıyı da içten içe çürüterek yıktınız (bilimin gelişmesini engelleyerek). Bu gidişle Cumhuriyeti de yıkacaksınız. Peki, sonunda bir devlet kurabileceğinizi/kurabileceğimizi mi sanıyorsunuz? Gün birlik zamanı.

Gültekin

FARKLI YEMİN VE KILIÇ ÇEKMENİN DERİN MANASI BU KÖR DÜĞÜM ÇÖZÜLMEDEN FARKLI YEMİNİN MUHATAPLARINA ASLA GÖREV VERİLMEMELİDİR.
  • 13 Gün Önce

takoz

teğmenleri tebrik ediyorum Allah yollarını açık etsin
  • 13 Gün Önce

Ṣeyh Ṣamil

Arkadaṣ adamlar daha yeni atanmıṣ ama dakka bir gol bir. Disiplin nedir daha öĝrenememiṣlerse 5 yılda sallayın gitsin. Atın bu densiz ṣaklabanları. Bu millet bu gibi kabadayılardan çok çekti. Orduda disiplin her ṣeyin baṣıdır. Sıçma derlerse sıçamazsın bile. Bizim risk alacak ne zamanımız ne de enerjimiz var. Her 10 yılda bir darbeye alıṣmıṣ inekler. 2026 ya çok kalmadı ya! Chp sitti sene bu milletten oy alıp tek baṣına iktidara gelemez. Niye mi? Din düṣmanıdır millet düṣmanıdır pkk terör sevicidir. Tek baṣına tek iktidarları kurucuları zamanındaki dikta dönemidir.
  • 13 Gün Önce

VATANSEVER

SİZ BÖYLE DİYEMİ OLACAK O İŞ? ERGEÇ HAK YERİNİ BULUR! ÖYLE KİMİ NEREYE ATIYORSUN HAYIRDIR YAAA? RAHATSIZSAN ,SEVMİYORSAN BU VATANI İŞTE KAPI, İŞTEDE SAPIIII HADİ BAKALIMMM..ANCA GİDERSİN ATILDINIZ...!!!

Endişeliyiz

Amerikan kolejinden mezun olan biri nasıl tsk da görev alır anlamak mümkün değil Amerika değilmi ülkemizi batırmak isteyen. Noldu bizim yerli milli eğitime.
  • 13 Gün Önce

Hacı

Ya Hacı, aynı zamanda Amerikan vatandaşı olan kişileri büyükelçi atarken, milletvekili seçerken de endişeleniyor musun? Ya da, çoçukları sırf Amerikan vatandaşı olsun diye, Amerikaya gidip çocuklarını orada doğuranlara diyeceğin birşey var mı?

Tug

Müslüman bir delikten 2 defa sokulmaz. Bizi kaç defa sokmalarını bekleyecegiz? Ordu da ikilik e müsade edilemez,
  • 13 Gün Önce

Öğrenci

Törenlerde bakıyoruz şanlı jandarmamız 2200 yıllık işte şu bakanlık 200 yıllık öteki bakanlık 300 yıllık diye tarihler veriliyor iyide ozaman niye 100 yıllık tarihimiz varmış gibi davranıp dar bir alana sıkışıyoruz anlamak mümkün değil devlet artık doğrusu neyse açıklasın.
  • 13 Gün Önce

Amine

Bu slogan basit bir slogan değildir,dış şeytanların uşakları hainliklerini hep bu sloganı kullanarak hainliklerini yapmışlardır,hep ülkemize zarar verenler bunlar olmuşlardır, bunları ordudan temeizlemek gerekir,çünkü bu ordu kâfirlerin değil, Muhammed sav ordusu ve askerleridir,çünkü bu Ocak peygamber ocağıdır.
  • 13 Gün Önce

Msb bakanlık gerekeni yap

Şu görüntüler Amerika da itrail de Rusya da vs. Yerde olsa derhal hepsini ordudan atarlar saniye düşünmez saniye beklemezler belkide gerçek demokrasi bu.
  • 13 Gün Önce

Amasız fakat sız tsk dan atılmalı

Şimdi bu hanımefendi başkomutanımız cumhur başkanımız sayın erdoğana hükümete millete kılıç gösterecek kulaç çekecek ee bide biz buna maaşmı ödeyecez vallahi bu fedakar millete zuldür ben hakkımı helal etmiyorum sayın erdoğan gereğini yapmalı.
  • 13 Gün Önce

Fatih

Allah bilir sen askerlik bile yapmamissindr.

Millet

Erdoğan da tutturmuş bir onlar konuşur biz yaparız türküsü yahu vatan elden gidiyor daha ne olsun diye bekliyorsunuz sürekli millete havale şikayet eden yönetim modeliyle iş yürürmü Allah aşkına.
  • 13 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

chp mustafa kemalin partisi ise, teğmenler de musatafa kemalin yeminli ve kılıçlı askerleri ise teğmenler hangi partinin yeminli ve kılıçlı askerleridir! mantık sorusu.
  • 13 Gün Önce

Seçmen

Millete parmak sallayan kılıç gösteren defolsun gitsin atın bunları biz millet olarak peygamber ocağı şanlı Türk ordusunda böyle şımarıklar istemiyoruz. Bizim vergilerimizle beslemeyin.
  • 13 Gün Önce

Okur

Nasıl mezuniyet töreniyse mutlu olacakları yerde yüzlerinden nefret akıyor beyinleri nasıl yıkandıysa artık.
  • 13 Gün Önce

İşsiz

Eğitim süreçlerinin tamamı ardışık ve kesintisiz bir düşünce akımı döneminde -ki önceki dönemlerde de ağırlıkları oldukça fazlaydı- geçti. Varsa sorun sorumlu kim?

Gelen geçen millete parmak sallıyor ya hayırlısı

Her akşam tv lerde millete bağıran yaramaz da savundu korsan yemini yaptıkları doğruymuş.
  • 13 Gün Önce

15 Temmuz sıcaktır

Kılıcı kime saladır 15 temmuzda gördük O Kılıç biryerlere girer
  • 13 Gün Önce

Vatandaş olarak endişeliyiz

Elinden diploma aldığın adamın arkasından kuyu kazmak... Bu çok tehlikeli vahim blr durum. Tutuklanması elzemdir.
  • 13 Gün Önce

Fatih

Bu ülkenin ve dünyanın kabul ettiği bur lideri yok saymak da,,rahmetli olmuş milletin arkasından konusmakda yaptiklarini inkar edenlerin nankörlük yapanlarinda en azından gerçek amaçlarının aslında kime ve neye hizmet ettiklerinin de araştırılması lazım.

müslüman ve kavgacı

sorunun kaynağı şudur; teğmenler mustafa kemale bağlı, mustafa kemal chp ye bağlı, chp özgür özele bağlı, özgür özel içkiye bağlı... herşey chp ile çalışıyor, chp mustafa kemalle çalışıyor.
  • 13 Gün Önce

Fatih

Sen kime baglisin

TürkOğlu

Bir vatandaş olarak bu gibi olaylar hele hele Dünyanın en köklü binlerce yıl kurulan baş tacı olan Asker ocağında bu gibi olaylar bizler derinden yaralamıştır ve Üzmüştür ,,, Bu bir küçük olay ve oyun değildir bu bir sınama bunu çok derin bir şekilde Devlet tarafından araştırılması şartı ve elzemdir,,, Sanıldığımız gibi Küçük bir olay değildir
  • 13 Gün Önce

Admin

Sorun yok herşey olması gerektiği gibi sadece sizlerin korkusu var
  • 13 Gün Önce

Mustafa

Bir işin okulunu bitiriyorsan o meslektir tprnacı vatanını savunur onlar torna makinasını kullanamaz
  • 13 Gün Önce

Halit

Bene bu subaylardan rahatsız ım bunların tamamı görevden alınmalıdır kovulmalıdır vesselam
  • 13 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

sorunun kaynağı şudur; mustafa kemalin partisi varsa ordusu olamaz, ordusu varsa partisi olamaz.
  • 13 Gün Önce

İşsiz

"Hüda"par için de görüşün aynı mı?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23