• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’e giden gemileri batıran Husiler’den yeni açıklama: İsrail hazır olsun!

Ensarullah Hareketi'nin lideri Abdülmelik el-Husi, İsrail’e meydan okuyarak, “Düşmanların denizde benzeri görülmemiş teknolojilerle şaşırtıldığı gibi karada da şaşırtacaklarını" ve Yemenlilerin bu konuda hiçbir çabadan kaçınmayacağını” açıkladı. el-Husi, Filistin halkına destek Cuma günü Yemen halkını meydanlara çıkmaya çağırdı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vay vay

Zulme sessiz kalanlardan daha cesaretli insanlar...En azından safları belli...Güçleri oranından mücadele ediyorlar...Diğer 50 den fazla Müslüman ülke ve liderleri hiçbir şey yapmıyor atıp tutmaktan başka 
  • 13 Gün Önce

Tak Tik

Yemen'de, Ehl-i Sünnet Müslümanları katledenler; Gazze'deki Ehl-i Sünnet Müslümanlardan yana olabilir mi.! Acem artığı olduğun belli. Denizde eşkiyalık yaparak emperyalist donanmaları için meşru ortam sağlayan bu münafıklar; yahudilerin değirmenine sinsiden sinsiye su taşımaktadırlar. Müslüman katledenlerin tarafı, tabii ki yahudilerin tarafıdır.

Gültekin

İSRAİL'İN VCAHŞETİNDE YETERSİZ KALAN İİT'NA İŞİ BIRAKMADAN, İSRAİL'İN ETRAFINDA BULUNAN MÜSLÜMAN DEVLETLER, ÜLBNAN, ÜRDÜN, IRAK, İRAN, MISIR TÜRKİYE ACİLEN VE İVEDİLİKLE İSRAİL'E KARŞI SAVUN ANLAŞMALARINI YAPMALARI GEREKİR, BU DURUM TAHAKKUK EDERSE BAKINIZ İSRAİL VAHŞETİ NASIL DURUYOR, BUNU YAPMAYAN DEVLETLER DE ALLAH KATINDA MESULDUR.
  • 13 Gün Önce

Güldiken

münafık İran ile işbirliği yapılırsa Gazze kurtarılacakmış. gavur İsrail neyse, münafık İran da aynı melunluktadır. Hamas'ı fiştekleyerek Gazze'yi İsrail'e peşkeş çeken şeytanın çocuğu münafık İran'ı suçsuz-günahsız gösterme çabaları. Münafıklık belirtileri. Utanmasalar münafık İran'ı Melek diye yutturmaya çalışacaklar. parçalansın gavur İsrail, parçalansın münafık İran.

METİN

ALLAHIN GAZABI VE LANETİ ABD. VE İSRAİL E OLSUN İNŞALLAH. CEHENNEMDE YANSINLAR.
  • 13 Gün Önce

ADIYAMAN

Cehennemde sadece gavurlar, kafirler yok; münafıklarda var. münafık İran'ı neden listene yazmamışsın. Yoksa, münafık ağızlı mısın.

murat

Sen önce yemendeki açlık çekenleri kurtar adi herif
  • 13 Gün Önce

Kolpaçino

münafık İran tarafından beslenen Yemen kır fareesi el-Husi konuşmuş. İsrail'in saldırıları için meşruiyet kazandırıyor, batı nezdinde haklı görünmelerine sebep oluyor. Sorsan, bir drone ile İsrail'i parçalayacak. İşi gücü yalan-dolan, hile-takiyye-algı. İsrail'in değirmenine su taşıyor bu münafıklar. Olanlar, Ehl-i Sünnet Müslümanlara oluyor; İran'a veya itlerine değil.
  • 13 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23