• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemalizm hastalığı emekçiyi ekmeğinden etti!

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'ndeki teğmenlerin kılıçlı yemin töreni gündemdeki yerini korurken Sivas'tan akıl tutulması yaşatacak bir olay yaşandı.

37 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

ATATÜRK SAĞ OLSAYDI, BU KADAR HEYKEL YAPTIRIRMIYDI?, YOKSA BU HEYKELLERE HARCANAN PARA İLE HALKIN SORUNLARINI ÇÖZECEK İŞLERDEMİ KULLANIRDI?, HALKIN İRADESİNİ MUTLI EDEMEYEN SİSTEMLERDE HER TARAFI HEYKELLERLE DOLDURSANIZ BİLE, SEVGİYİ ASLA TESİS EDEMEZSİNİZ, SEVGİ ÖYLE YÜCE BİR DUYGU Kİ BUNUN KARŞILIĞI YOKTUR, SAHTE ATATÜRKCÜLER, ATATÜRK'Ü HEYKEL YAPARAK DEĞİL, ONUN GÖSTERDİĞİ DEVLETÇİLİK VEYA MİLLİYETCİLİKLERİYLE SEVSİNLER HALKIN SORUNLARINI ÇÖZEREK, HALKIN REFAHINI SAĞLAYARAK SEVGİLERİNİ İSPAT ETMİŞ OLSUNLAR.
  • 13 Gün Önce

Gültekin

MSÜ KARA HARP OKULU DİPLOMA TÖRENLERİNDEKİ, İKİCCİ BİR YEMİN VE KILIÇ ÇEKMELERİ HALK OLARAK MASUM BİR HAREKET OLARAK GÖRMÜYORUZ, BU ASKERLERİN BAZI SİYASİ KONULARDAKİ RAHATSIZLIĞINI GÖSTERİYOR, SİYASİ İRADEYE GÖSTERİLEN BİR YASA DIŞI TEPKİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ, MUTLAK FAİLLERİ HAKKINDA İŞLEM YAPILMASI GEREKİR, ÇÜNKÜ BU KURUM HEM VATANIMIZIN, HEM DE MİLLETİMİZİN GÖZ BEBEĞİDİR GÖLGE KABUL ETMEZ.
  • 13 Gün Önce

nurettin

lider yüceltilir halk küçülsün diye nasıl yapılır dalkavukları gereğini yaparlar tarih uydururlar ona göre inananı çıkar
  • 13 Gün Önce

kel

Bu putlar Atalarına hakaret. Ulan hepsi kara. Atanız zenci miydi? Atanız zamanında heykeli var mıydı? Derdiniz ne sizin ? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bir kanunla nerede, kim heykel yapar, karar mercisi olsun. Türkiye heykel çöplüğüne döndü.
  • 13 Gün Önce

Olmaz mı

Taksim anıtı 1928,Sarayburnu heykeli 1925,Ankara heykeli 1927,Samsun heykeli 1932,İzmir heykeli 1932/Taksim anıtı için halkdan bağış bile toplandı

Vehbi

Bu,başkanın pısırik ve korkaklığını gösyeriyor.Videoyu izledim, kasıt yok,haraketler normal.Normal olmayan başkan ve kamalistler.
  • 14 Gün Önce

hiç ata sevmez

Bu atacıları aynı hintlilere benzetiyorum bu kadarmı insan putingen betonite olur
  • 14 Gün Önce

::::

Hintliler ineğin canlısına tapıyor...

ata

uzakdoğuda adamların putuna dokunamazsınız.... biz de yakın doğu oluyoruz galiba... bu heykel işi gerçekten akıl tutulması gibi... yahu bilerek hakaret olması başka birşey, temizlemek bakım başka birşey... mesela bir yeri kırıldı... ne yapacağız... dokunulmaz mı???
  • 14 Gün Önce

Ömer

Bu zulümdür ne olmuş ki biz putperestlmiyiz haşa . Nedir bu saçmalıklar
  • 14 Gün Önce

Murat tok

Kemalizm bir hastalık olamaz.Türkiye cumhuriyetini kemalizme boçluyuz.Bu cumhuriyet olmasaydı.bugün suriye ye,ırak'a dönerdik.Bugün Allah'dan Akp li kardeşlerimin çoğu bu düşünceye sahip.
  • 14 Gün Önce

bu lafların neresini ne yapmalı.murat sen iyi misin.

ah zavallı japonlar,hollandalılar,belçikalılar,isveçliler,norveçliler,ispanyollar,ingilizler,dolayısıyla kanadalılar,avustralyalılar,yeni zelandalılar,ne kemalizmleri var,ne cumhuriyetleri var.kendi hallerinde mağara devrinde yaşayan,ilkel taş devri insanları.insan onları düşündükçe kahroluyor. ey sersem murat tokiç, suriye ve ırak cumhuriyet.sen ilkokul kaçtan terksin. cumhuriyet 1923 te ilan edildi ise, yüz yıllık iki yüz yıllık kuruluşlar, istanbul belediye tiyatrosundan,konservatuara,arkeoloji müzesinden,itüt,ye ,stanbul üniversitesinden, tapu kadastroya, belediye zabıtasından, hava kuvvetlerine haliç tersanesinden , haydarpaşa garına,nümune hastanesinden zynep kamil hastanesine,selimiye kışlasına,harbiyeye vs vs vs sayısız kuruluş,müessese burada kimlerden kalmış. bu hititler,frigler,bitinyalılar,nikomedyalılar,pamfilyalılar, antiokyalılar,traklar ne iyi insanlarmış. onlara binlerce teşekkür....ben de akapağlıyım ama senin kardeşin değilim. senin kadar bilgili uygar değilim,şükürler olsun bidon kafalı,göbeğini kaşıyan,çizgili pijamalı ,makarnacı bir ayıyım.

Ferhat

Cahilliğine tüy diktin. Mustafa Kemal ve arkadaşlarının aldığı Sivas kongresi kararlarını okuyuver.

ali

hindular hala ineğemi tapıyor.bu yüzyıldaa derken bizimkiler tapınma konusunda hinduları geçti
  • 14 Gün Önce

Doğrucu davut

Kemalistler açıkçası hem ruh hastası hemde devlet açısından milli güvenlik sorunu
  • 14 Gün Önce

yalancı davut 22

sen doğrucu davut değil de, galiba kendin ruh hastasısın, çünkü 15 temmuzda milli güvenlik sorununu seni gibi zır cahiller inandığı ve taptığı zihniyet yaptı. Ayrıca, etrafımızdaki İslam ülkelerine baksana, her yerde göz yaşı ve savaşlar, Kemalistler olmasa, şimdi burada aynı durumda olacaktı

Murat tok

Biraz da halkın ekonomik sorunlarını dile getirseniz nasıl olur acaba?
  • 14 Gün Önce

seninkiler istismarını yapıyor ya,bire bin katarak...

heykel,konser,festival çözmüyor mu idi o sorunları?

Muhammed

Belediye Büyük Birlik Partisi, CHP zannedenlere kapak olsun. BU milletten Atatürk sevgisini koparamazsınız, arabın dini bu mayada tutmaz.
  • 14 Gün Önce

bin yıldır o din bu ülkede ve daima var olacak.

atatürk sevgisi başka şey,sizin onun ruhuna da hatırasına da zarar veren anormal istismarınız başka şey.bir çoğunuz onu sevdiğinden değil,dine ve dindara o kıt aklınızca alternatif bulma derdinden yapıyorsunuz bu saçmalıkları.arabın dini ne demek Allahsız cehennem odunu.türklerin 1000 yıllık dini,inancı islam. asırlar boyu o dinin bayraktarlığını yaptık biz. ne zaman uçtunuz böyle yokolasılar. olasılar.senin,baban,deden de o dine gönül vermiş insanlardı. sana verdikleri isimden belli.adın çarpsın seni.adından utan utan utan. o inanmadığın hesap ve azap aleminde adının seni kurtaramayacağını da sana müjdeleyelim.

Abdullah

Temizlemiyor adeta dalga geçiyor, iyi olmuş.
  • 14 Gün Önce

abd de ,ingilterede, fransada var mı böyle bir şey.

secde etmesi mi lazımdı. sizinkilerin sırıta sırıta saygı duruşunda bulunmalarını,cenaze namazlarında kırıtmalarını sana hatırlatırız. abd de washington heykelini dili ile yalamadı diye adam işten atılır mı.adamcağızın kaç tane heykeli vardır ki.ara ki bulasın. bulasın da temizleyesin.buradan abdye çağrıda bulunalım.biraz medeni olsunlar adam olsunlar,koskoca washingtonun adı binlerce okula caddeye,meydana verilsin.binlerce heykeli,büstü yapılsın. büyük kurtarıcı ve kurucularına biraz saygı,vefa. bu amerikalılar çok ayı adamlar gerçekten.löp löp mısır gevreği hamburger,kola,bira.başka halt bildikleri yok.

Ferhat

Trol apo dayi burada da bitmiş.

Okur

Atatürkü arkana al naparsan yap kimse dokunamaz haline gelen bu başı boşluk artık bitmeli bıktık yani birilerinin sürekli millete parmak sallıyor olmasından bişeyler dayatmasından.
  • 14 Gün Önce

elizabeth II. heykelleri nerede.alooo ingilizleerr..

ingiliz alman fransız neden bizim laikperestler kadar vefalı ve saygılı değil. nerede binlerce heykel,büst vs..bu adamların kurucusu kurtarıcısı yok mu. bu ne vurdumduymazlık,ne ihmal,ne sersemlik.

Ziya Sert

Sivas belediyesi azılaşmış Kemalist mankurt kafalar'a bu kadar kendini teslim ettiyse bıraktsın o zaman orayı da CHP yönet sin.
  • 14 Gün Önce

chp orada da iktidar.

azgın ve saldırgan chp ve konjonktürü korkusundan zavallı sivas belediyesi....rahmetli yazıcıoğlu hatırına bbp ye bırakılan sivas.

Ahmet

Görevden alınma nedeni bu ise vay bu ülkenin haline? Dünyanın hiçbir yerinde cahiliye döneminde bile bu kadar puta sevdalı bir ülke var mı ki?
  • 14 Gün Önce

İsabet Olmuş

Nir sandalyeye çıkıp temizleyebilirdi.
  • 14 Gün Önce

hangi ülkede var böyle şey.k.kore....başka ...???

isabet ha. senin uygar batının neresinde var böyle garabet.

A g

Hadi chpkk belediyelerini anladık da Sivas belediyesi başkanlığı da mi heykelci oldu hani derler ya korkak kraldan çok kralcı diye aynısı sizi bu dik durmamaniz silecek bu siyasetten
  • 14 Gün Önce

Ahmet

Fırça mı bitti memlekette. Alır bir fırça temizler. Temizlik ile ilgili yeterli tekmik bilgisi yoksa, ekipmanlar hakkında bilgi sahibi değilse, uygun ekipman kullanmasını bilmiyorsa, o işte çalışmaması daha doğrudur.
  • 14 Gün Önce

napolyonun,bismarckın,garibaldinin kaç heykeli vardır.

başka ülkelerde liderlerin heykelleri nasıl temizleniyor, bir fikrin var mı.daha doğrusu binlerce heykeli var mı. sana bir soru.???

Ayhan Fırat

Dünyadaki en büyük put Bizim putumuz başka put yok
  • 14 Gün Önce

ilk önce atatürk e şikayet ediyorum bu kafayı.

aziz atatürk kalksa ilk önce o tükürür bu mübalağa,bu saçmalık cereyanının sahiplerinin suratına.

Haci

Doğru olanı yapmışlar, herkes görevini, haddini, hukukunu bilecek ve yapacak, bilmeyene ve yapamayana güle güle denilecek.
  • 14 Gün Önce

venizelosun kaç heykeli var helen kardeşlerinizde.??

avrupada amerikada böyle mi bu işler.. liderlerin heykeli var mı heykeli... kaç tanecik.. rusyada leninin, çinde maounun kaç heykeli var...??? kübada castronun kaç heykeli var. el cevap 0 (yazıyla sıfır)..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23