• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’li senatör haddini aştı! Hamas liderine ölüm tehdidi

Siyonistlerin arka bahçesi haline gelen ABD’de bir skandal daha yaşandı. Gazze’de soykırım uygulayan siyonist İsrail’e her türlü desteği sağlayan ABD’de şimdi de Hamas'ın yeni Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar'ı öldürme tehdidinde bulunuldu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

VAMPİRLER KANA DOYMAZ, PİSLİKLERİNİ ÖRTMEK İÇİN YA TEHDİT YAPIYORLAR, YA DA YAPTIRIM UYGULUYORLAR, HER İKİ DE İNSANLIK SUCU OLDUĞUNU DAHİ MEDENİ BATILILAR HALA ÖĞRENEMEMİŞ, TEHDİT DİLİ KULLANANLARDAN ASLA DEVLET ADAMI OLMAZ.
  • 7 Gün Önce

Hakan TAŞÇI

Eceli gelen it sağa sola saldırırmış sizin de eceliniz geldi inşallah yok olup gideceksiniz Katiller işgalcıi soykırımcı sömürgeciler.Filstinliler dünyanın yeni lider ülkesi olacak.Sömürü ve Kölelik düzenine karşı mücadele ederek insanlığı kurtaarmaya çalışıyorlar.Engel olamayacaksınız.KAZANACAKLAR.YAPTIĞINIZ ZULÜMLERİN HESABINI VERECEKSİNİZ..İYİLİK VE İYİ OLAN KAZANACAK.ALLAH RAHMAN RAHİM MALİKÜL MÜLKDÜR.
  • 14 Gün Önce

Geber Siyonist

Graham hırsızı, tefeci, rüşvetçi siyonist kafir şü aralar şirinlik şebeklik yaparak kendini aklama peşinde. Evet koskoca mossat katillerinin aklına gelmedi bu keferenin aklına geldi. Evet zavallı eski prestijli günlerine dönmeye çalışma çabası bir moka yaramayacak. Abd parçalanması yakındır bakalım bu kefere gebermefiyse ne yapacak.
  • 14 Gün Önce

Mehmet Aktepe

Habu morug ne satıyor?
  • 14 Gün Önce

Panzehir

Mahallenin çocukşarına karşı mahalle sakinleri taş atıp kafa göz yarıyor, mahalle sakinlerinden ses dahi çıkmıyor. Amerika direnen filistinli yiğitler için mahkeme çıkartırlen, Güya islam ülkelerinden bir tanesi, ülkemiz dahil katliamdan sorumlu bir tane israilli hakkında karar çıkartamıyor, ey batı , israil ve Amerika, meydanı boş bulmuşken işgal edebileceğiniz neresi varsa fırsat bu fırsat işgal edin kimi öldürmek istiyorsanız yapın, nasılsa karşınızda bir tane çoban köpeği bile çıkmıyor. Müslüman kimlikliler mal mülk verin ki uyumaya devam etsinler, aç bırakırsanız uyanırlar...
  • 14 Gün Önce

Misafir

Sana batan ne siyonis uşagı.
  • 15 Gün Önce

abidin

Lindsey Graham amerikada elini kolunu sallıyarak gezebilirmi acaba? bu hayvanı biri yere sermezmi o zaman?
  • 15 Gün Önce

Afganistan'da Irak'ta Suriye'de üzerine bomba yağdırdığınız sivillerin hesabını kim soracak

"ABD Adalet Bakanlığının Hamas'ın 6 lideri hakkında iddianame hazırlandığını açıklamasını yorumlayan Graham, "Burada bir suçla mücadele etmiyoruz. Sinvar, (Adalet Bakanı Merrick) Garland tarafından yargılanmayı umursamıyor. Günlerin sayılı dostum. Seni yargılamayacağız, öldüreceğiz." ifadelerini kullandı."... dünyada kendisini yargı mercii olarak gören ABD kendini ne sanıyor?... Adaletten habersiz olandan adalet mi olurmuş?...adalet adil olandan sudûr eder...hem dünyayı fitneye boğacak sın hem adaletten bahsedeceksin yok öyle yağma... Irak'ı Afganistan'ı yağmaladılar... Suriye'yi yağmaladılar... kendisi terörist olanlar müslümanları terörist göstermek için her yolu denediler... başaramadılar... İslâm zulümden ve zalimden yana değildir... Yeryüzünde fitne çıkaranları bize haber verir...sixi tarif eder...müslüman mazlumdan yanadır...
  • 15 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23