• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Dümbüllü’nün askerleriyiz! Hangi askerlik bu kadar başıbozukluğu kaldırır?

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganının anlamının siyasi kamplaşma içinde değiştiğini belirtti. Tuna, sloganın yanlış amaçlar için kullanılmasının fitneye yol açtığını ifade etti. Ayrıca, genç teğmenlerin yaptıkları yeminin gayri resmi olduğunu ve disiplinsizlik örneği teşkil ettiğini söyleyen Tuna, şunları kaydetti:

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ankaralı

Eğer siyasal iktidar bu baş kaldırmaya el altında destek vermemişse, o zaman bunlar hakkında soruşturma açmalıdır. Çünkü sanal ortamda ne kadar ipsiz, sapsız, laik, kemalist boş adamlar varsa, sevinçten kuduruyorlar.
  • 16 Gün Önce

vatan

28 şubat sürecinde imam-hatip lisesinde öğrenciydim o zamanlar milli güvenlik dersine gelen askerlerin bize bakışını çok iyi hatırlıyorum emin olun karşısında yunan askeri olsa ona o kadar nefretle bakmazdı onun için bu haberlerin sürekli gündemde tutun..
  • 16 Gün Önce

İşsiz

Keşke İsmail Dümbüllü'nün yere düşen terindeki kadar -hatta bir miktarı- bilgi, beceri, yetenek, karakter sahibi olsan da sözünün dinlenir hali olsa.
  • 16 Gün Önce

Sedat

Son Osmanlıdaki yeniçeri ocağının bir parçası Onlar Osmanlının yıkılmasına sebep oldu, bunlar da Türkiye Cumhuriyetinin yıkılmasına sebep olmaya çalışacaklar
  • 16 Gün Önce

Millet

Salih Tunaya aynen katılıyorum, bu ihanet şebekesini devletimiz derhal çökertmelidir. Hele hele elinde kılıç ile yemin ettiren o şar..tanın derhal TSK dan ilişiği kesilmelidir. Bizim militan subaylara değil, Asil Türk milletinin ve onun kahraman ordusunun Subaylarına ihtiyacımız var. Özgür bey sevinebilir, mini etekle yanıbaşına oturtup alkışlatacağı bir eleman daha kazanmak üzere.
  • 16 Gün Önce

UĞUR MUMCU

Merhum gercek aydin gazeteci UGUR MUMCU ne demisti " BU ULKEDE BANKA SOYARKEN KAR MASKESI, ULKEYI SOYARKEN ATATURK MASKESI TAKILIR!"... gercek vatansever oldugunu caniyla ispat etmis birinden ne muhtesem tespit... kendilerini görünmez zanneden MALUM rezilleri herdaim bu tespit ile hatırlayacağız, unutmayacağız
  • 16 Gün Önce

Atatürk maskeli "siyonist-emperyalist kuklalığı ve milli-yerli düşmanlığı" için BKZ: NAMIK TAN, SEZGİN TANRIKULU, Ü:ÇEVİKÖZ, YÜKSEL TAŞKIN, M.BEKAROĞLU, CHDPKK ALKIŞÇISI ADD-CHP -TÜM DARBECİ HAİNLER-vs vs vs

........................ANTİEMPERYALİST-ANTİSİYONİST-PKK/DEAŞ/FETÖ/DHKPC/SOROS DÜŞMANI OLMADAN "ATATÜRKÇÜ olunmaz, onun askeri filan olunmaz, sadece KRİPTO RENKLENDİRİLMİŞ AJAN-PROVOKATÖR-SİYASİ İSTİSMARCI TROL OLUNUR!!!
  • 16 Gün Önce

vatandaş

hükümet çok yanlış yapıyor, bunun üzeri öylece kapatılamaz. orduda derin temizlik şart. hepsi ihraç edilmezse mesul olurlar.
  • 16 Gün Önce

Ankaralı

Güzel hükümet ne temizliği yapacak? Ak parti döneminde harp okullarına alınan öğrenciler. Çoğu boş ve milli olmayan akp ve mhp milletvekilleri, ilçe ve il başkanları, filan teşkilatın sorumluları, üst düzey askerlerin referansı ile alınırsa böyle olur. Akp döneminde dahi İmam hatip düşmanlığı olmuş olacak ki, biz imam hatipli değiliz, atatürkün askerleriyiz diyor bu boş ve ruhsuz teğmenler.

mustafa

çozum basıt orduya kanı ırkı turk olmayan haınlerı almazlarsa sorun cozulur dıye dusunuyorum
  • 16 Gün Önce

Bu efelik niye kime

Balkan savaşında da böyleydi siyaset ordunun içine girince kıçı kırık bulgar İstanbul un göbeğine kadar geldi sonrası malum hayır deseler ki Mustafa Kemal in askerleriyiz diyenlere i i olsanız ne yazar sırtımızı pkkya dayadık pkk sizi tükürüğüyle boğar diyenlere karşı veya fetöye veya ruma yunan hesap soracağız deseler o da yok o zaman bu ikilik niye
  • 16 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23