• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İdam edin bunları! İstanbul'un göbeğindeki devlet hastanesinde skandal

Adalet sisteminin yetersiz cezaları magandaları şımartmaya devam ediyor. İstanbul’da Bahçelievler Devlet Hastanesi acil servisinde ve Mahmutbey Caddesi'nde meydana gelen iki silahlı saldırı olaylarının birbiriyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Silahlı saldırılara ilişkin gözaltına alınan 11 şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Feyzullah Uyan

YETTİ ARTIK..KISASTA HAYAT VAR.İDAM ZARURİ OLMUSTUR.
  • 10 Gün Önce

Reis Sevdalısı

fetöcü pkklılar ülkemizde adalet yokmuş hissi uyandırmak için alçakça saldırılara devam ediyor. Reis'in himayelerinde Sayın Soylu ve Sayın Yerlikaya suçun kökünü kazıyıp ülkeyi en güvenli hale getirdiler. 80 öncesi sokağa çıkmaya korkardık, 90'larda her yerde bombalar patlardı, köşe başlarında madde satılırdı.
  • 14 Gün Önce

DELİ BİLİR

Gerçekten üzücü durum Ak.Parti olarak yıllarca yıllarca iktidar olacaksın fakat HÜKMÜN olmayacak her yer cani, terörist , maganda, suçlu , sapık kaynıyor böyle giderse Ak. Parti sandıktan bırakın çıkmayı tıpkı ANAP gibi olur artık iktidar mı TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZ mi yada diğer DERİN DEVLETİMİZ mi birileri YUMRUĞUNU MASAYA vurması ve gerekeni yapması KAÇINILMAZ ELZEMDİR sayın CUMHUR İTTİTFAKI her şey OY DEĞİLDİR. işte sizler böyle MIZMIZ PISIRIK durdukça eline kılıç alıp korsan yeminde ederler sokakta hakaret küfür de ederler mecliste ülkemizin Güneydoğu Doğu illeri için de bilmem neresi derler Mecliste ŞEHİTLERİMİZE ve GAZİLERİMİZE hakaret de ederler güya çiftçi kılığında meydan da okurlar sanatçısı şarkıcısı yazarı çizeri gazetecisi siyasetçisi de PARMAK SALLAR tekrar yazıyorum sayın Ak. Parti Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Birlik Partisi Hüda Par İktidar CUMHUR İTTİFAKI her şey OY OY OY değildir ülkemizde AHLAKSIZLIK KANUSUZLUK ALÇAKLIK HAİNLİK NANKÖRLÜK SAPIKLIK EŞKIYALIK KAPAZANLIK YURTTAŞLARIN CAN ve MAL GÜVENSİZLİĞİ DEVLETİMİZ ile HALKIMIZA HAKARETLET KÜFÜRLER TEHDİTLER MİLLİ ve MANEVİ DEĞERLERİMİZE ALÇAKCA DİL UZATMALAR CİNSİ SAPIKLIKLAR almış başını GİDİYOR ŞEHİTLERİMİZ KANIYLA ALINAN MÜBAREK TOPRAKLARIMIZ AYAKLARIMIZIN ALTINDAN SİNSİ SİNSİ KAYIP GİDİYOR PEK SAYIN: İKTİDAR CUMHUR İTTİFAKI HER ŞEY OY OY OY DEĞİLDİR. DEMİR YUMRUĞUNUZU YA MASAYA VURACAKSINIZ EŞ DOST HISIM AKRABA DEMEDEN YOKSA DIŞARIDAN DESTEKLİ İÇİMİZDE,Kİ PİYONLARI SİZLERİN KAFANIZA YUMRUK VURACAK ARTIK UYANMANIN ZAMANI GELMEDİ Mİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİN DEMİR YUMRUĞUNU ÇELİK BİLEĞİNİ HEM EMPERYALİST KÜRESEL ŞER ODAKLARINA HEMDE İÇİMİZDEKİ YERLİ GÖRÜNÜMLÜ İŞ BİRLİKÇİLEİRNE KAFALARINA KAFALARINA YUMRUĞU VURMA ZAMANI ZAMANI ZAMANI BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZIN İSTEĞİ YUKARIDAKİ HAİNLER SUÇLAR İÇİN İDAMM..İDAMMM..İDAMMM........
  • 14 Gün Önce

Murat gözükara

Reis suç işliyenleri Suriye'deki askeri üsse gönder..
  • 14 Gün Önce

Yeterin ağalar ülke elden gidiyor vatan hainleri din devlet millet düşmanları sardı heryeri

Ya kardeşim taş olsa çatlar akp neden herşey yolundaymış gibi davranıyor cumhur başkanı neden her konuda millete havale şikayet eden durumda noluyo bu ülkede.
  • 14 Gün Önce

Murat tok

Türkiye,Dünyanın suç merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.interpol tarafından aranan bütün suçlular türkiyede yakalanıyor.Ülke yol geçer hanı oldu maalesef.önce hemşireleri ,doktorları dövmeye başladılar.bu da yetmedi.şimdi hastane basıp,jandarma,polisle çatışıyorlar.Neden?Çünkü devlet bu sorunları çözmek için güç bir irade ortaya koyamıyor.
  • 15 Gün Önce

Salih

Kuffarin kanunları sayesinde ülkede Hainler soysuzular gaspçılar katiller tecavüzculer hırsızlar mafya kol geziyor Allah CC emirleri uygulansa ülkede huzur gelir Allah CC tezzamanda bu kuffarin kanunlarından ülkemizi milletimizi kurtarsın
  • 15 Gün Önce

Ahmet

Hay Allah razı olsun sizden muhalefet partilerinin chp nin bile söylemediği gerçeği yazmışsınız. ADALET SİSTEMİMİZ ÇÖP. ACİLEN İDAM GELMELİ. ASLINDA ALLAH İÇİN KISAS DA OLMALI. KİM NE YAPARSA AYNISI ONA YAPILMALI. PİYASADA 80-90 SABIKALI ŞEREFSİZLER DOLAŞIP MASUMLARI KATLEDİYOR SOYUYOR ZARAR VERİYOR. YASA ÇIKARTMADI GEREKEN MECLİSTEKİLER DİLSİZ ŞEYTAN GİBİ SUSUYORLAR.
  • 15 Gün Önce

A g

Adaletin olmadığı cezanın olmadığı yerde olacak bu
  • 15 Gün Önce

Saim karpuz

Önce işkence sonra yavaş ölüm acı çektiretek dört beş gün can çekişerek
  • 15 Gün Önce

Nuh yusuf Nuhhan

Artuk millete ruhsatlı silah isteyene verilmeli. Toplum huzurunu bozan haksız silahı kullanana ates edene ateş eden haksız ise olaydan önce ruhsatlı silah ile ateş eder ise en az 15 yıl tek mermiye 2. Ci mermiye 22 yıl 3 mermiye 45 yıl hapis vermeli isterse vurma bile olmasın. Silahı bu kanun zoru ile taşırmalı
  • 15 Gün Önce

İbrahim

Akit bu haber için teşekkürler vatandaşın yıllardır dert yandığı magandalar suç kaydı bol insanların elini kolunu sallayarak gezdiği ülkede adalet inşallah gelir enflasyon altında inleyen halk birde bu gibi suç unsuru insanların mağduriyetinden bıktı usandı artık
  • 15 Gün Önce

Abdullah Biri

İşte siyonist mason uşakları ile meclisden gecirdikkeri ab uyum yasası kanunları ile, olayı cözme deyil öteleme ile, a. B. C. D. .. Planlı kanunlarıda ortaya bir bir ortaya cıkıyor şehitler diyarı ezanlar okunan bu ülkede ATATÜRK dönemi gibi mason locaları yasaklanmalı, Tüm sivil toplum kuruluşlarıda yönetimide vatan sancak işlerinde sorumlu olup hapis cezaları verilmeli. Sivil toplum kuruluşlarıda artık ciftlik olmaktan cıkarılmalı. Derr önce millet birligi huzuru olmalı.
  • 15 Gün Önce

Murat

İdam cezasını uygulamayan zalimdir
  • 15 Gün Önce

Gidişat iyi değil maalesef

Şeyh nazım kıbrısi hazretleri bir sohbetinde Tayyip beylede bu iş olmaz diyor. Yerine daha güçlü daha kararlı lider gelmeli diyor dinlediğimde anlam verememiştim meğer hazret doğru söylüyormuş.
  • 15 Gün Önce

Reis Sevdalısı

bahsettiğin şahıs Reisin tırnağı olamaz. Reis'in İslam'a ve mazlumlara yaptığı katkının yüzde 1'ini dahi yapmış mı tüm hayatı boyunca bu Kıbrıslı?

Erhan

Bilerek yapıyorlar akp de uyuyor , teğmen ler hükümete kılıç çekiyorlar akp uyuyor reistemi uyuyot
  • 15 Gün Önce

Reis Sevdalısı

su uyur Reis uyumaz. Devletimizin bir planı vardır.

Serdar

Ak parti adı vardır kendisi yok
  • 15 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23