• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cunta heveslilerinin arkasında kim var

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı Kara Harp Okulu mezuniyet töreninin ardından kılıç çekip, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganını atan bir grup teğmen adayının korsan yemini, Türkiye’nin ayağına pranga vuran kanlı darbeleri akıllara getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı Kara Harp Okulu mezuniyet töreninin ardından kılıç çekip, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganını atan bir grup teğmen adayının korsan yemini, Türkiye’nin ayağına pranga vuran kanlı darbeleri akıllara getirdi.

32 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süleyman Sırrı Dinçer

Emekli asker bozuntuları İTrail ile al gülüm ver gülüm günlerini geri getirmek istiyorlar.Şarlatanlar CIA-MOSSAD beslemeleri derinlerde bir şeyler kaynatıyorlar. HAVAYA KALKAN KILIÇLAR ellerinden ebedi alınmalı rütbeleri sökülüp kapı dışarı edilmeliler. Yoksa bu zibidiler 15 temmuzdaki gibi Generalleri yere yatırıp gözlerini bağlayacak ve tutuklayacaklar.
  • 15 Gün Önce

OOSY.

Kimlerin olduğunu halkın çoğunluğu biliyor. 
  • 16 Gün Önce

şeriat İSLAMDIR

Bu Mustafa kim Kemal kim valla ben tanımıyorum bir tek tanıdığım Mustafa Muhammed Mustafa geresi bende yok
  • 16 Gün Önce

resat

kim olacak cunta deyince vesayetin temsilcisi chp ve efendileri nato ve batı vardır ,,
  • 16 Gün Önce

Ahmet

NATO’nun askerleri ve generallerinin ağzı kulaklarındadır. Yazık ki Mustafa Kemal’in adını Amerikan askeri severler ezbere biliyor. Yunan’a kalkacak kılıcı kendi namuslarına uzatma niyetinde olanların böğründen kılıç çıkması inşallah.
  • 16 Gün Önce

Ahmet

Peygamber efendimizin askeriyiz elhamdülillah.
  • 16 Gün Önce

Gökhan

Amerika'nın köpeğiyiz diyecek değillerdi ya elbette onu diyecekler,kim Mustafa Kamal ın askeriyiz diyorsa bilin ki o Amerikan ve İsrail köpeğidir.
  • 16 Gün Önce

tuncay

Reisden cesaret aldılar biz Reise anıtkabire gitme diye oy verdik ama.........
  • 16 Gün Önce

tuncay

Sırrı sakık ne güzel söylemiş mustafa kemalin it sürüleri
  • 16 Gün Önce

tuncay

bu darbeciler derhal ordudan atılmalı
  • 16 Gün Önce

hesap

EVET KIZA BİR DERS VERİLMELİ BU HAİNLER VATANDAŞLIKTAN NATILMALI SINIR DIŞI EDİLMELİ 15 TEMMUZ GİBİ OLACAĞINI SANDINIZ HADİ YİYİYORSA ÇIKIN VATAN HAİNLERİ DIŞ GÜÇLERİN İSRAİLİN YETMELERİ BU ÜLKE VE BU DEVLET BİZİM SİZE ARTIK YER YOK
  • 16 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

40 sene sonra amerika bunlara 'our boys' der! biz şimdiden bizim çocuklar değilsiniz desek olmaz mı! bizim çocuklar olsaydınız; askerliğe başlarken, bizim atalarımız gibi alparslan, fatih, yavuz gibi Allah rızası için iki rekat namaz kılardınız. Peygamber Efendimizi (S.A.S.)anardınız, salavat getirirdiniz. Elinizi açar; vatan için, millet için, devlet için, müslümanlar için, mazlumlar için dua ederdiniz! Allahın da, Peygamberinin de, bizim de hoşumuza giderdi. ama böyle kılıcı eline alır almaz laik olmayanı keseriz imasında bulunmak bu milletin askerlerine uygun bir davranış değil.
  • 16 Gün Önce

Ahmet

Bunlar resmen millet egemenliğine düşman olarak yetiştirilmiş itler ,bu dusmana orduyu teslim eden milletin cocugunu bunlara da asker olarak veren devlet utansın
  • 16 Gün Önce

Mesut karaman

Galiba yine darbe sesleri yavaş yavaş adım adım geliyor çünkü solcular çok çok rahatsızlar diye düşünüyorum
  • 16 Gün Önce

resat

kitaplarda mustafa kemalin yunanla ingilizle savaştığı yazıyor , bu töreni izlemeye ,bunlarmı gelmişte bu cuntacılar kılıç çekip onlaramı meydan okumuşlar, cuntacı kalıntılarıda pek bir heveslenmişler, eski günler geri geliyor diye ,,15 temmuz küçük gelmiş bunlara anlaşılan ,,
  • 16 Gün Önce

Sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz

"Komutanların ve öğretim görevlilerinin bir bölümünün telkinde bulunulduğu çıkarımına varıyoruz. Onun için harp okullarında eğitim ruhunun, dilinin yenilenmesi uyarısı yapıyoruz. Tabii askeri eğitim kurumlarında müfredat elden geçirildi. " Komutanlar kafasına göre kendi ordusunu yetiştirmiş ...milli menfaatleri koruyan ordu önce içeride milli birliği korur kollar...ayrıca ne yapılırsa yapılsın müfredat değişse de Suriyelilere düşmanlık aşılayan bir öğretmen "ileride Suriyeliler Türkiye'yi ele geçirecek " kafasını yaşayan ümit Özdağ zihniyetinde öğrenci yetiştiriyor demektir...burada aslolan ırkçı düşünenlerin eğitim ordusundan temizlenmesi... aksı hâlde müfredatta ne yazarsa yazsın toplumda kin ve düşmanlığı nefret tohumu ekenler hala eğitim vermeye devam ederse vay bu ülkenin hâline!
  • 16 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

cavit lgbtipnesi! şeyine birşey batan birileri varsa, lgbti yi savunan senin gibi ahlaksız, dinsiz, imansız 'çağdaş, aydınlıkçı, ilerici, devrimcileridir.'
  • 16 Gün Önce

Millet.

Yüz yıldır. Aynı naralari atmaktan başka bir meziyetleri yok. Ülkenin askeriyesi güçlenip bu duruma geldiyse Yine reisin sâyesinde yatsın kalksin dua etsinler. Bir adım ileri gidemeyen amerikancı. İngiliz mandası kafa
  • 16 Gün Önce

ALTERNATIFVYEMIN TORENINDEN KUM SORUMLU....HANGI KOMUTANKAR DISIPLINSIZLUGE GOZ YUMDU???KIM BUNLAR!!!!K

Kripto-amerikanci-din/millet dusmani aparatlar DEVAMLI TAKIP VECRASFIYE EDILMELI AYIKLANMALI KI ""TURKUTE YUZYILI TEHLIKEYE DUSMESIN!"...siyonust-emperyalist amerika vd koalisyon ortagi DUSMANLAR PIYANONUN BUTUN TUSLARINA BASIYOR, ESKI-YENI TUK KUKLALARINI DEVREYE SOKUYOR= ICIMIZDEKI DARBECILER-FETO-ASALA-PKK-DEAS-DHKPC-SIYONIST BESLEME MEDYA/SOSYALMEDYA VD...
  • 16 Gün Önce

REHBER

Burası Türkiye..ya hainliği ve milleti şeriat denen pisliğe köle etme merakını bırakıp seve seve ulu önder Atatürkün askeri olacaksınız yada defolup gideceksiniz. Amerikan uşakları amerikaya, arap uşakları arabın boklu çölüne..biletler bedava olacak tam sizin sevdiğiniz gibi!..
  • 16 Gün Önce

Abdul Hamit

Sana gereken cevabı demli ortağın sırrı sakık verdi zaten zavallı trol hazmedemiyor san defol git burası Müslüman ülke.

siyasetten uzak olması gereken ordu mensupları işte tam olarak bunlardır... Atatürk bile bunlarla mücadele etti diyenler

27 Mayıs ve 15 Temmuz bildirilerinde Mustafa Kemal’in “Yurtta sulh, cihanda sulh” cümlesi geçmişti. 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat ile 27 Nisan muhtıralarında da Atatürk ilkeleri ve inkılâplarının tehdit altında olduğu yalanı ortaya atılmıştı.Darbelerin parolası olarak görülen, CHP ve medyasının diline pelesenk olan “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganını bu defa da Kara Harp Okulu mezuniyet törenini müteakip bir grup teğmen adayının ağzına dolaması paniğe sebep oldu. Milyonlarda “Yeni 27 Mayıs’larla, 28 Şubat’larla, 15 Temmuz’larla karşı karşıya kalınabilir mi” korkusu belirdi. Tecrübeli komutanlar ve araştırmacılar, yaşananların hayra alâmet olmadığını belirterek, hükümete kılıç kaldırıp, koro hâlinde darbelerin parolasını haykırmaların yaptırımsız kalmaması gerektiğini belirttiler.
  • 16 Gün Önce

Gül hayat

Köylüye çevreyi koruduğu için ateş açılıyor.Bu memleketin en temiz insanları menfaat uğruna kurşunlanıyor. Sorsanız bu rant çetesinin arkasında kim var diye.Tam bir ak itsiniz.Topunuzu toplasan o teğeninin tırnağı etmezsiniz.
  • 16 Gün Önce

Turan

Her şeyden önce paralel adımlar devlet yapısı ile terstir. Hiç bir zümre tek başına bu devletin asli unsuru değildir! Ya devlet başa ya kuzgun leşe!
  • 16 Gün Önce

Ben Varım

Ben milletin bir ferdiyim ve Mustafa Kemal'in askeriyim.
  • 16 Gün Önce

Fatih

Kendi Adını bile yazmaya korkuyorsun senden değil asker trol bile olmaz.

müslüman ve kavgacı

Dinin nedir?

MUSTAFA

havlayan it ısırmaz burada oyun var bunları yem ettiler arkasında başka oyun var bunları havlatmalarının sebebi var
  • 16 Gün Önce

Bozok

Vallahi solcu Kemalistler CHP, sağcı Kemalistler MHP, Müslüman Türk milleti bizler Kemalizmin karşısındayız. Eğer Kemalizmi dayatacaklarsa biz ittifak mittifak istemiyoruz. Biz Osmanlı ve Selçuklu torunlarıyız.
  • 16 Gün Önce

Cavit

Mustafa Kemal'in askerlerinin kılıçları bazlarının dötüne fena batmış acıdan kıvranıyorlar kaçgündür .
  • 16 Gün Önce

Osmanlı

o acıdan seni kıvrandırır, sana yaşatırız adam gibi konuş lan cavit.

Ahmet

Peki bu olaya katılmayan 600 teğmenin kılıçları senin dötüne girdi mi? Onlarda Reisin askerleri mi? Nasıl olsa 600 kılıç daha fazla zevk verir sana fena kıvrandırir seni.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23