• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

90'lı yıllar dejavusu yaşıyoruz! Pusuda bekleyen zihniyet, yine hortladı

Star yazarı Halime Kökce, 90'lı yılların siyasal gerilimlerini hatırlatan olayların yeniden hortladığını ifade etti. Kökce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in nefret ve hakaret içeren söylemleri ifade özgürlüğü olarak nitelendirmesini eleştirdi. Diğer yandan, başörtülü olduğu için ayrımcılığa maruz kalan genç bir diş hekimliği öğrencisinin yaşadığı olayları hatırlatan Kökce, laikçilerin ve Kemalistlerin din düşmanlığını örtbas etmek için Atatürk'ü kullandıklarını söyledi. İşte Halime Kökce'nin dikkat çeken yazısı:

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Yazının son kısmındaki bölüm olayları özetliyor. RECEP TAYYİP ERDOĞAN hayatta ve Cumhurbaşkanlığı makamında olduğu sürece bunlara müsaade etmez. Olur ya yine gemi ağza alıp cesaret göstereceklere ise Türk Milleti 15.Temmuz .2016 tarihinde olduğu gibi hepsine hak ettikleri cezalarını verir. Bir ülkede hür seçimler yapılıyorsa hakaret içermeyen her türlü konuşma özgürlüğü varken tek adam ve dikta rejiminden söz edilemez
  • 15 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Şimdiye kadar dünyanın hiç bir yerinde küfürlü ve hakaret içerikli beyanlara itibar edilmemiştir. Türkiye anamuhalefet partisi chpkk denize düşmüş yılana sarılır gibi kendini bilmez bir bayanı % 52 oy almış RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A ve oy verenlere hakaret ettiği için baş tacı edilmesi AKILLARA ZARAR bir davranıştır.
  • 15 Gün Önce

vatandaş

halime hanım. yazdıklarınızın ne olduğunu biliyoruz. savunma bakanlığına soruyorlar; onlar mezun oldu birşey yapamayız,, diyorlar. fetö bağıra bağıra geliyorum diyordu, erdoğanı bu millet kurtardı..darbeci zihniyeti kendi elimizle yetiştirirsek ağlamaya hakkımız olmaz. bizler sıradan insanlarız. sizler bu milletin ileri gelen kesimi olarak birşey yapamıyorsanız, köşelerde yazı yazarak duyar kasmayın. birkişi çıkıp ta suç duyurusunda bulunmadı.. dokunun bakalım dilruba ya ne oluyor. baş köşeye oturttular yakında milletvekili de yaparlar...20 yıldır erdoğan boşuna bu devleti yönetmiş. ne için oy isteyecek birdaha çok merak ediyorum..
  • 15 Gün Önce

"m.kemalin askerleriyiz!" sloganının namusunu takip etmek kime düşer???? NEDEN HDPKK LI SIIRI SAKIK VE İŞBİRLİKÇİ CHP-DEMPKK işbirliğinin peşine düşmediniz???? SESSİZLİK-TEPKİSİZLİK- MİDESİZLİK/OMURGASIZLIK/..... VE BU SLOGAN.... yuh kere yuh topunuza

................
  • 15 Gün Önce

hsn

22yilin getirdigi ihmalkarlık ve vurdumduymazlık ve sonrasında, ekonomik sıkıntı karşısında, gerekli tedbirlerin alinmayisi halkı hükümete karşı tavır almaya itti ve son 2023 temmuzda yapılan memur emekli ayrimi tuz biber oldubu kırgınlığa. bu durum millet ve müslüman düşmanı chdp.. zihniyetli çevrelere can suyu oldu.
  • 15 Gün Önce

KEMALİST

VALLA BRAVO ALLEM, ETTNİZ, GALLEM ETTİNİZ28 ŞUBATTI VS İDİ:)) O KAVGA ,BU KÜFÜR O TEKME ,BU YUMRUK DERKEN HERZAMNKİ GİBİ ,MİLLETİDE O ŞEKİL ETTNİZ VALLA BRAVO..BİRİLERİN İŞİ BU BAŞKA İŞİ GÜCÜ YOK ONLARIN ...?
  • 15 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23