• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli “Yapılsın” talimatını verdi. Bir tanesi de Emmoğlu için

Sarıçam Belediyesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de hayranı olduğu Ferdi Tayfur'un adına Adana'da bir müze ve sanat parkı yapmaya hazırlanıyor. Adana’nın kurtuluş günü olan 5 Ocak’ta açılması planlanan parkta, Tayfur hayranlarını heyecanlandıracak detaylara yer verilecek.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hesap

bahçeli seni severiz amma bu allahsızlara destek vermen doğru değildir allahın düşmanı olan bu milletinde düşmanıdır
  • 16 Gün Önce

Ali

Ha chp inin heykel aşkı, ha ittifakın…aşkları
  • 17 Gün Önce

semih

demek ki heykeli sadece chp yapmazmış.
  • 17 Gün Önce

Delikanlı

Ferdi dedikleri ,hani kendi kızından bile"ferdi tayfur"telif hakkı isteyen şahıs mı?!?!?! Boşuna dememişler "bana arkadaşını söyle ,sana kim olduğunu söyleyeyim...yakışır....
  • 17 Gün Önce

Ferdi

Zorunamı gitti

Mesut Sarp

Varoş kültürü ile uğraşacağınıza emeklilerin yürekler hali durumu ile ilgilenseydiniz çok daha hayırlı bir iş yapmış olurdunuz.
  • 17 Gün Önce

yüzde 90 ı ev apartman sahibi emekliler zor durumda!!

mesut,sen de emeklü müsüng. kirada kaç dene daire vordir.???.son bir yılın moda mevzuu. depremde yıkılan ülkenin 1/6 sı için de harcanan paraları size aktarak, boşver 14 milyon kişiyi etileyen iki dev deprem ve orta boy bir ülke kadar yıktığı bölgeyi.önce eyt,şimdi emeglüüğ. sırada hangi istismar,hangi sopa hangi popülizm, hangi yaygara var...varoş kültürüne dökülecek para 17 milyon emekliye yeter de artar bile. varoş.. seçim öncesinde okşadığınız kesimlerden. senin chp en seçim öncesi imsakiye,hurma,zikirmatik bile dağıttı. ne şeytansınız.senin chpli belediyelerin konser festival heykel gezi masraflarını da aktarsaz. ne dirsing.???

Emekli

Emekliler üzerinden provakasyon yapma bizim devletimizle bir derdimiz yok işler düzelir elbet bizim sırtımızdan siyaset üretmeyin defolun gidin bu vatanı sahipsiz sanmayın.

Mesut Sarp

Varoş kültürü ile uğraşacağınıza emeklilerin yürekler hali durumu ile ilgilenseydiniz çok daha hayırlı bir iş yapmış olurdunuz.
  • 17 Gün Önce

chpli belediyelerin heykel konser paralarını da unutma

mesutis; zehirlerini artıkın çifte porsiyon kusuyorsun. epey azılı bir trolsün. emekli olduğunu hiç sanmıyorum. tiyatroda rol yapmada çok ustasınız. imamın karısı,erzurumlu köylü kadını, kuyumcu çırağı, soğan üreticisi gariban(tarla,ev,dükkan sahibi) köylü masallarını unutmadık. daha geçen hafta köylü kadını kılığına girmiş chp li eşini gördük. ne demişler;kork Allah tan korkmayandan. yalan hile dalavere sizde gırla.

Mesuta cevap

Emeklileri çok düşünüyorsan şakşakçılığı yaptığın chp belediyelerine söyle devlete birikmiş sgk borçlarını ödesinler.

Uzaylı

Zavallı trol önce git Türkçe okuma yazma öğren defol

Emekli

Ya buda yillardir siyasetci amma bos isler pesinde adamin kizina hayri yok bedava bir sarki soylememis kalkmis onun icin milletin parasini nelere harcatiyorlar len bir dunya ac insan var bir dunya ogrenci burs istiyor kirasini kdeyemeyen var faturalarini odeyemeyen var pacalardak aorsan beka akiyor
  • 17 Gün Önce

Kimin uşağı sın

Sanane

Eyvallah reis

Kimileri millete hakaret eden milleti aşağılayan paçozlara sahip çıkar kimide milli değerlerimize sahip çıkar devlet adamı olmak böyle bişey.
  • 17 Gün Önce

Vatandaş olarak destekliyoruz

sayın Tayfur Gence bay gürses bunlar ülkenin milli değerleri onları her alanda yaşatmak diri tutmak gerekir.
  • 17 Gün Önce

Mesut Sarp

Sn bahçeli park yerine milyonlarca emeklinin sefil halleriyle iştigal etse bence çok daha hayırlı bir şey yapmış olurdu.
  • 17 Gün Önce

Mesuta cevap

Emekliyi çok düşünüyorsan şakşakçılığı yaptığın chp belediyelerine söyle devlete birikmiş sgk borçlarını ödesinler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23