• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Irkçı ve faşizan davrandılar! Gururuyla oynadılar alay ettiler aşağıladılar Tekirdağ Belediyesi'nde mülakat skandalı: Mahkeme kararıyla belgelendi

Liyakat çığırtkanlığı yapan CHP'de torpille işe alımlar tüm hızıyla devam ederken sınavda 1. gelen Iğdırlı Enes Akyay‘ı eledikleri gibi bir de ırkçılık yaparak alay ettiler. CHP'li Tekirdağ Belediyesi'nde 2023 yılında yaşanan mülakat skandalı mahkeme kararıyla onaylandı. 1. sıradaki Akyay yerine sonuncu sıradaki kişiler işe alındı.

37 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

BİR İNSANIN KENDİNDE LİYAKAT YOKSA, LİYAKATCI KESİLİRLER, ÇÜNKÜ LİYAKATIN NE OLDUĞUNU DAHİ BİLMEZLER, BU UYUŞMAZLIK CHP'NİN ÖZÜNDE VAR, BUNDAN ASLA VAZ GECEMEZLER, BUNLAR KÖPRÜDEB GECENE KADAR AYIYA DAYI DERLER GEÇTİKTEN SONRA NE AYI KALIR, NE DE DAYI.
  • 16 Gün Önce

gen.başk.yrd. karabulut ne dedi.tek normal chp....

onlar için liyakat demek chplilik demek. aydın liyakatli üstün vasıfları haiz iyi eğitimli donanımlı = chp li.....

Nazim arat

Bu konuya ychp içinde yeni Tuncay ozkan olarak bilinen, veli agababa cevap verir inşallah. Başta tekirdag olmak üzere pek çok belediye için hemseri ve ötesi kadro kurulmasının neticesidir bunlar. Chp olduğu yerde liyakat gören var mı.
  • 16 Gün Önce

Vehbi

Yahu hep goygoculuk yapıp milleti birbirine düşürüyorlar,Allahını seven doğru söylesin;particiliğin adaletini,onurnu,şerefinini mütamadiyen gören ,duyan,bilen var mı?Hacıvat oğlancılık yapar Karagöz ceremesini çeker,olay bu.
  • 17 Gün Önce

enes.

tek kucaklayan onlar ya, başkası kutuplaştırıyor ya..ötekileştiriyor ya.

Şüpeci

Benzer durumu kardeşim de Refahyol iktidarında yaşadı.Evli çocuk sahibi kardeşim, ilde bağkura alınacak memur yazılı sınavı yapıldı, sınava giren yüzlerle insan içinden en yüksek puanı almıştı. Sınava gitenlerdwn duyduğum ifadelerde dahi onun hakkını yediler diyorlardı. Onu da mülakatta elediler. Üstelik bir gözü görmeyen, özür gurubundaydı. Alınacak üç kişiden biri olamadı. Bu faşizanlık, kayırmacılık o gün de yaşanmış oldu... nerede mi Uşak ilinde.
  • 17 Gün Önce

burak

chp nin asırlık tecrübesinin eline kimse su dökemez. yandaşlıkta,kadrolaşmada.

zulüm 1071 1453 de başladı diyen bizans artıkları

Şu işleri Akparti li birileri yapsa defe koyup günlerce haftalarca işlerler ama bu tuvalet terliği ve ağızlarından tuvalet yapanlar her şeyi kendilerine hak görüyor hiç ses çıkmıyor ve bunlara azıcık rahatı kaçan Muhafazakar Milliyetçi kesim oy veriyor medet umuyor Reis e Akparti ye aklınca ders veriyor yazıklar olsun
  • 17 Gün Önce

ilhan

reise değil,ülkeye, kendi torunlarının geleceğine kasdediyorlar. akılları başlarına gelecek ama milletin ,ülkenin on yıllarına yazık olacak.

Sezer

Sonrada kazalar ve beceriksizlikleri ortaya dokuluyor
  • 17 Gün Önce

Gülsevim Korkmaz

Zulmün adresi CHP.
  • 17 Gün Önce

Toprak

Kürtleri sahip'e ihtiyacımı var
  • 17 Gün Önce

erkal

yok da chp nin bu memleketteki bir çok kesimi küçümsemesini böyle kurnazlıkla örtmeyin efendim.

Muhammed Mücahid Okcu

CHP ve CHP zihniyeti yok edilmedikçe bu vatana huzur gelmez. Çünkü onlar İslam düşmanı oldukları gibi vatan ve milletin de düşmanıdırlar.
  • 17 Gün Önce

asim keskin

Devlet bunun caresine acilen bakmali.
  • 17 Gün Önce

Yaşasın Cehennem

Sadık haçlı siyonist budist ABD İngiltere Fransa İsrail....kâfirlerin sadık dostu sadık uşağı CEhennemi HAkedenlerin PEksindenler ve bunların yandaslarinin gerçek inanış zihniyet gidişat söylev dostları ve hareketlerini bile bile ısrarla gidenler için yaşasın Cehennem. ateşleri bol Cehennemleri daim olsun
  • 17 Gün Önce

hasel

CHP,satıyor.İnsanları işten atıyor.Emeğe Saygısı yok.Çıkan insan için Kaygısı hiç yok.İnşallah bu chp nin sonu b.k.
  • 17 Gün Önce

Önce Akepe

Bu konuda Akepe'nin seceresini haber yapmayanlar başka partilerin haberlerini yapınca çok komik oluyor. Komediye devam. (Seçimler ne zamandı sahi?)
  • 17 Gün Önce

elinize kim su dökebilir,bizans zekası...

kurnaz chp bağımlısı..chp nin eline kimse su dökemez,partizanlık,kadrolaşama,devri sabık işlerinde.. asırlık tecrübe....ne akepe dediğin ak parti,ne başkası...sen kendi yandaşın sözcü cumhuriyet birgün korkusuz ve benzerlerini bilmiyorsun galiba, ya da biliyorsun domuz gibi... elbette doğru cevap ikincisi...komik olan deyince sizinkilerin, imamın karısı,erzurumlu köylü kadını tiyatroları aklımıza geliyor. en son tiyatronuz antepte bir ay önce chpli yerel yöneticinin eşi hanımefendinin fıstık bahçesinde yeni yetme reisi umuminize ajitasyon numarası idi idi.hatırlarsın yeni yeni...asırlık psikopatlığa devam. genel seçimler 2023 te idi.unuttun galiba...31 marta apartman sahibi emekli hacı dedeler gider ayak umutlarınızı cesaretinizi küstahlığınızı arttırdı. mahalli seçim,genel seçimin sonuçlasrını ilga etmez tontonum. ha bir olağanüstü meziyetiniz(şeytanlığınız )de ,hemen topu çevirip,kendi rezilliklerinizi temizleyemeden karşı tarafı; seninkiler sizinkiler siz de sizinkiler de vs. cambazlığı ile kendini savunmaya sevketmek,kendi rezilliklerinizi örtmek,hamleyi bertaraf etmek,savuşturmak.sizin asırlık günahlarınız sayfalara sığar mı bu milletin en büyük düşmanı despotizm,ceberrutluk,mütegallibe... oldu mu...

Ayrımcılık deyince chpnin eline kimse su dökemez

Bildiğin varsa yaz bilelim İstanbul İzmir Antalya burdur bursa Çanakkale edirne tekirdağ çankaya eskişehir Mersin adana aydın chpnin eş dost atamaları ayyuka çıktı mızrak çuvala sığmaz oldu bak sen bilmezsin büyüklerimizin anlattığı chp tek parti iktidarında şehir de kasaba da güzel bir yerde iş yeri arsa bağ bahçe ev varsa çökmek için sahibini yada evladını sudan sebeble içeri alıp aylarca mahkemeye çıkarmaz en sonunda niyetlerini açık eder gayrimenkule çöker insanları serbest bırakırlarmış bir de her şey millete karne ile ne hikmetse hükümet dokturundan rapor alan chplilere sınırsız alışveriş karne falan yok yani

Koparan

Yaziklar olsun bu Aziz Turk Milletine ait olmayan zihniyete Yaziklar olsun bu zihniyete imkan verenlere. pesinde kosanlara. Daha dun Turk Milletine, Cumhur baskanina hakaret edeni alkislar baslarinda tssiyan zihniyet bu degilmi? Hakaret ettikleri Turk Miletine bu zigniyet hizmet edermi? Bu zihniyet bu ulkeyi bölüyor , zarar veriyor. Bugun bir vatandas magdur. Ayrimcilik goruyor. Yarin bu muamele binlercesine yapılması kacinil maz. Kurt diye, Dogulu diye işe almiyor ve bir insanin hayatı karartiliyor. Kimbilir belki rujved aldilar, hakkini yediler. Nerede ksldi hak hukuk. Bu zuhniyetin tamamı yikici ve bölücü. Kiniyorum..!
  • 17 Gün Önce

Tunç

CHP MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR. Kapatılmalı ve genel merkezi HUZUREVİ YAPILMALIDIR.
  • 17 Gün Önce

Milletin parasını çarçur etmeye kimsenin hakkı yok devlet hesabını sor

Tv de izledik Onur erim di sanırım tivit atmış başından geçen konuyu anlatmış İzmir belediyesi tunç soyer başkan ken havadan yangın söndürme filosu kurmak istemiş hatırlı bir dostumu kıramadığım için kendisine gerekli danışmanlığı yaptım çok yaptım çok beyendi ve hemen devreye alınması için harekete geçti sonra öğrendim ki bu iş için ayrılan bütçeyi ve daha fazlasını tunç beyin eşi neptün hanım festival ve konser yapmakta kullanmış.
  • 17 Gün Önce

körfeze ölü balıkları kim nereden getirmiş.????

günaydın kardeşim. bunlar için heykel festival konser gezi yandaş sanatçıları doyurma.. işte size hizmet. ha sahi yeni başkanın ölü balıklar için cevher açıklaması ne oldu. ölü balıkları gemi ile körfeze kim getirmiş bırakmış. çok bi meraktayız.sakın sarayın balıkçıları ölü balıkları oradan buradan toplayıp gemilere doldurup da körfeze bırakmış olmasınlar..chpli aydınlasrımız buna da inanırlar. hani prof. emre kongar azılısı, azılı merrdan yanardağın kanalda nr diyordu;chp ye verilen reyler,saat 17.00 den sonra mürekkebin rengi nasıl oluyor da değişiyorsa akepe reyine dönüşüyooğmuşş.

hsn

ama kosa kosa büyük çoğunluk pkk partisi dem ve onun payandası chp ye oy verirler.
  • 17 Gün Önce

kerem zengin

üzülme kardeş onlar belalarını bulacaklar.
  • 17 Gün Önce

sermet

memlekete yazık ettikten sonra. bekamızı dem ve tipli yoldaşlarla ateşe attıktan sonra.???

Anadolu

Bu çakallar ne Türk dostu, ne de Kürt dostu! Bu domuz sürüleri ancak kendileri gibi teröristleri, devlet millet düşmanlarını dost ve kardeş bilirler. Güzel kardeşim, terörist olduğunu, kadından dönme erkek olduğunu, hele hele Cumhurbaşkanımıza da tek bir kötü söz söyleseydin, ne sınava gerek kalırdı, ne sözlü mülakata.
  • 17 Gün Önce

Ali

Bu Bizans artıklarında her türlü hainlik var
  • 17 Gün Önce

barış pınarı

Tipik CHP.. Hep aynı 1000 yılda geçse bu zihniyet değişmez... Zihniyetine tükürdüklerim hep her yerde aynı kafa... İhanet ihanet..
  • 17 Gün Önce

Vatandaş

chp yi anlatan bir tv kanalı kurulmalı 24 saat yayın yapmalı
  • 17 Gün Önce

eylülde chp kötülüklerinden iki hatıra..

bizimkiler tarihten sayfalar diye diziler yapsın. bir kaç gün önce chp ve özel harp dairesinin 6/7 eylül 1955 kumpasının yıldönümü idi. yarın ve öbür gün 16/17 1961 cinayetlerinin yıldönümü.chp nin yatacak yeri var mı acaba..

İşçi

Kadrolaşmanın adresi chp
  • 17 Gün Önce

yener.

ve kendilerinden olmayanların kökünü kazıma dehasının adresi.

Uğur

Sorsanız Kürtlere CHP sahip çıkıyormuş!
  • 17 Gün Önce

zaten chp sayesinde karnımız doyuyor.ya chp olmasa

kime sahip çıkmaz ki. işçi memur emekli esnaf öğrenci köylü ev kadını herkese herkese... chp olmasa halimiz ne olurdu acaba.demirel ne derdi bunların bu sahtekar,bu yapmacıkbu sanki seviyormuş,düşünüyormuş,savunuyormuş hallerine; SURETİ HAKTAN GÖRÜNME........NE DOĞRU,NE DOĞRU.. ah şu seçim denilen şey olmasa,şu nefret ettikleri halk kesimlerine istemeyerek şirin görünme mecburiyetleri olmasa. 1950 öncesi ne güzeldi. ah ah .

Ahmet

Hdpkk lı Kürt olsaydı ilk sıradan girerdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23