• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Hooooopppp 1-2.. Mustafa Kemal’in askerleriyiz”

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı...

87 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bu söz çok çarpıcı bir söz değil

gtten yamuk doğu da aynı şeyi söylüyor topal çünkü, o topal gtle bi şey yapamaz o
  • 14 Gün Önce

tuncay

mustafa kemalin … sürüleri
  • 15 Gün Önce

Ferudun

OPERASYON BÖLGELERINDEN (IRAK VE SURIYE) KAHRAMAN ERLERIMIZI GETIRIP BUNLARI GÖNDERIN. E... GIBI YEYIP,ICIP, YATMASINLAR...
  • 15 Gün Önce

resat

bağırdıkları yer töreni izlemeye gelen türkiye vatandaşlarının topluca olduğu bir yer, eğer bu vatanın milletin düşmanlarının korkulu rüyası olduklarını belirtmek için ise düşmanların olduğu mesela ,suriyenin kuzeyinde ,ırakın kuzeyinde yada ege sahillerinde bu naraları atsalardı düşmanı korkuturlardı ,gabarda ,kuzey suriyede ordunuz savaşıyor ,ülkemizi işgal ,planlarını bozmak için ,orada görevde iken düşmana saldırırken bu işi yapsalar anlaşılır ,kaldıki bu sloganı kullanan siyasi parti sınır ötesinde askerimizin savaşmASINIDA İSEMİYOR ,BU DURUMDA BU SLOGANLARI İÇERDE ATMALARININ AKLA GETİRDİĞİ HEP EN SONUNCUSUDA DAHİL ,ASKERİ DARBELER OLUYOR ,YANİ MİLLETİN VERDİĞİ VATANI KORUMA GÖREVİ VE SİLAHLAR , MİLLETE KARŞI KULLANILMAK ÜZEREMİ VERİLİYORDA , BU SLOGANLAR YUNANA ,GAVURA KARŞI ATILMIYORDA ,SEYRETMEYE GELENLERE KARŞI ATILIYOR ,,BU ÜLKEDE BU SİSTEMİ KİM KURDUYSA ŞEYTANA AKIL HOCALIĞ BİLE YAPABİLİR ,YÜZ YILDIR BU MİLLET GÖLGESİYLE SAVAŞIYOR ,,
  • 15 Gün Önce

Yerli ve Milli

Bunları bu okula yerleştiren yetiştiren hangi iktidarın döneminde acaba. İslamcıyız diyerek oylarımızı alan Piyasa şeytanları.Sizleri asla unutmuyacagız hem huzuru mahşerde hem İslam Devletini kurdugumuzda hesabını soracagız bunu unutmayın...Sabır Savaş Adım Müslüman..
  • 15 Gün Önce

Ahmet Turk

Türkiye'yi, ABD'nin ve onun beslemesi AB'nin tam kontrolunde tutmanın tek ve en güçlü yolu Atatürkçülüktür. Onun için ABD ve AB bu konuda hiç taviz vermez, içerdeki sabetayist ve gayri müslim tebasıyla bu akımı kutşallaştırmakta ve Turkiye Cumhuriyetini bununla özdeşleştirmektedir. AKP'de buna yol vermektdir. 3 Harp okulunda okul birincilerinin hepsinin kadın olması imkansızdır. Gerek Türkiyenin islama mesafeli olduğunu, gerek feministlerin ne kadar güçlü olduğunu en üst perdeden ispatlamak adına, gerekse İslam Ülkelerine mesaj vermek ve Türkiyeyi onlardan öteleştirmek adına yapılmış eylemdir. Akabinde mezuniyet töreninde yeni mezun subaylar bu algıyı pekiştirici eylem yapmıştır.
  • 15 Gün Önce

ya HAK

TÜRK askerisiniz siz ,şahsiyetler için değil ülke için askerlik yapılır.yine kim neyi kaşıyor anlayalım.
  • 15 Gün Önce

Yolcu

Bu milleti millet olmaktan çıkaran kamalizmdir. Siyonizmin bu kamalizm sarmalından kurtarma vesile olur diye Tayyip beye, Asil Millet destek verdi. Şimdilerde asıl millet de kalmadı, o destek de....
  • 16 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

merih demiral kafirlere gol attı bozkurt işareti yaptı. bunlar hangi kafire gol atmış ki böyle el kol işareti yapıyorlar. chp nin sloganlarını amigolar gibi kullanacaksanız gidin askerlik değil chp nin amigoluğunu yapın. asker dediğin cesaretiyle, disipliniyle, fedakarlığıyla, yiğitliğiyle, vatanseverliğiyle konuşur. bir partinin amigoları gibi davranmaz.
  • 16 Gün Önce

Koparan

Daha Okuldan çıkmadan postal giymeden, Kışlaya ayak basmadan ikilik zihniyetlerini belli ettiler. Peki; Geri kalan öğrenciler hangi zihniyete sahip, hangi milletin, ordu sunda Subay olarak görev yapacaklar? Bu ayrimcilik ve Bölücülüktür. Bu ayrimciligi korukleyenler, uzakladtirilmali, yoksa kanser butun orduyu sarar. Bu Ordum Peygamber Ordusu niteligini kaybederse;Vatan, Millet, Allah Sevgisi kalmaz, sevgileri sadece bencillik ve cikar olur'ki; Savaşamaz. Yunan ordusuna benzer. Gecmiş aylarda yakana Ataturk resmi takmiyorsun diye bir öğrenci hirpalanip okuldan atılmıştı ve Demek'ki fitne yuva kurumamiş, kayniyor.Bu zihniyet Turk Ordusunu bitirir.ÖĞRENCİlERİ VATANA MILLETE YARARLI BIR SUBAY OLARAK YETISTİRİRMEMİŞ. Bu zihniyet kışlada'da devam eder, neden namaz kılıyor, neden oruç tutuyor diye. Kargasa yaratır, ikilik cikartır. Kita hizmetinde yillarini vermis bir kisi olarak;Yanlis cok yanlış siyoniste pirim vermedir.Harp okul idaresi ve egitim idaresi yetersiz,...!
  • 16 Gün Önce

Ali KALAN

Yahu neden Alparslanın Fatihin Muhammedin askerleriyiz diyemiyorsunuz burası Peygamber ocağı degilmiydi sizin kimin ekmeğini yiyip kime meydan okuyorsunuz darbecilerin çocukları
  • 16 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

bu milletin dini, ile imanı ile, tarihi ile, kılık kıyafeti ile sorunu olan gitsin yahudi ordusuna, fransız ordusuna ingiliz ordusuna yazılsın. delikanlıca karşımıza çıksın. bu milletin üniformasını giyip bu milletin silahıyla, kılıcıyla kimse bu millete artislik edemez, parmak sallayamaz, istikamet çizemez. bizim tek İlahımız vardır o da Yüce Allah (c.c.) tır. elinde silah olan hiçbir harici ve dahili bedbaht bize Allahın yolundan (siradel müstakim) başka yol çizemez.
  • 16 Gün Önce

auyar

BUNLARIN NOTUNU ALIN DEVLETEMİ KAFA TUTUYORLAR BUNLARI SQVAŞTA ÖN SAFTA SAVAŞTIRACAKSIN
  • 16 Gün Önce

Kobal

FETÖ nün CIA nin satılık askerleri bunlar. Öyle çıkmadı mı?
  • 16 Gün Önce

Mahmut yilmaz

Sırrı Sakık Kemal'in itleri dediğinde .Kemal'in askerleri nerdeydiler. ağzını açıp hiç birşey diyemeyenler şimdi Kemal'in askerleri oldular
  • 16 Gün Önce

Ali Karahasanoğlu'nu

Vefat etmiş Atatürk amma rahatsız ediyor
  • 16 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

chplilerin alternatif ilahı rahatsız ediyor.

Mustafa

Siz türk askerisiniz herşeyi eğip bükmeyin o zaman maşa olursunuz
  • 16 Gün Önce

Lüzumsuz işler müdürü, oda no 1923

Ne günah işledikki, bu geldiği gibi gitmeyenlerin torunları parazit gibi her yere sıçramışlar. Bunlar denize dökülmedimi?
  • 16 Gün Önce

Aramızda kaldın

Aşırı laikçiler 1923 den bu güne kamalin askerimiyiz yoksa değilmişiz diye uğraşırken, Almanya iki tane dünya savaşından çıktıktan sonra dünya lideri oldu.
  • 16 Gün Önce

hesap

evet bu pislik siyonist yetmelerini atın ordudan evet ütrk ordusu bu milletin ordusudur bu şerefsizler milleti bölmek istiyorlar
  • 16 Gün Önce

vatan25

Yazık yahu bu milletin askeri olmayı bir türlü beceremeyen bir askeri güruh var.. yeni 28 şubat ve 15 temmuzlar yaşamamak için milli savunma bakanlığı bu çürükleri bir an önce içinden temizlemelidir...
  • 16 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

kimin askeri oluyorsanız olun. bu milletin dinine, tarihine, kılık kıyafetine, iradesine saygı duyacaksınız! yok öyle birinin arkasına saklanıp bu millete, dinine, imanına, tarihine hakaret etmek. kafir gibi müslüman türk milletine kılıç sallayanların karşısına tarihte olduğu gibi Alparsalanın, Fatihin, Yavuzun askerleri çıkar. kısacası o kılıçlarınızı Akıncılar gibi sınır boylarında kafire sallayacaksınız! Akıncıların torunlarına değil.
  • 16 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

ABD destekli bütün askeri darbelerde suçu kapatmak için kullanılan bir slogan, öncelikle ASKERİ DİSİPLİN denilen bir durum var, Kara harp okulundaki merasimler çerçevesinde Baş komutan CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN bulunduğu bir ortamda böyle bir rezilliğin oluşmasının müsebbipleri her kim veya kimler ise onlar dahil olmak üzere törende birlikte hareket edip başkaldırı gösterisine katılan bütün teğmen rütbesi takılanların tamamının ASKERİYE ile ilişkilerinin kesilmesi ve derhal haklarında yasal işlemler başlatılmalıdır. Bunlar kendilerini ne zannediyorlar artık Necip Türk Milleti böyle yaygaraları tutmuyor, Allah'ın izniyle de 15.Temmuz.2016 tarihindeki gibi böyle girişimlere geçit vermeyecektir. Ona göre herkes yerini bilecek boyundan büyük işlere kalkışmayacaklardır.
  • 17 Gün Önce

DELİ BİLİR

Ben bu sloganı duyunca ilk aklıma SÖZDE ATATÜRKÇÜ KEMALİSTLERİN (MUSTAFA KEMAL ' in ASKERLERİYİZ'' diyenlerin HAÇLI SİYONİST DIŞ ŞER ODAKLARLA 1 olup TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİ bölmeye parçalamaya çalışan hadep dem ile kol kola olması ve daha vahimi ''hadep dem ,li Sırrı Sakık ' ın söylediği o ALÇAK söz aklıma geldi ben şimdi bu Teğmenler,den bunun hesabını sormasını istiyorum hadi bakalım ne kadar gerçek ''MUSTAFA KEMAL ' in ASKERLERİYİZ'' göreceğiz yine tip li Ahmet Şık denen kişiliksiz söylediği TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ yıkılmalıdır yıkacağız derken GIK diyemeyenler yukarıda yazdığım hadep dem , li ALÇAK sözlerine SESS veremeyenler şimdi ne diyor ''MUSTAFA KEMAL ' in ASKERLERİYİZ'' GAZİ ATATÜRKÜMÜZ ' de olmazsa kendinizi nasıl gizlerdiniz değil mi ama sizler bu kandilin siyasi kankası partinin hiç MİLLİ BAYRAMLARIMIZI kutladığını mesaj verdiğini gördünüz mü hadi bunları geçtim hiç ''ANIT KABİR'' e gittiler mi çelenk sundular mı yok ama sözüm ona ATATÜRKÜMÜZÜN partisi olduğunu iddia eden CUMHURİYET HALK PARTİSİ bunlarla kol kola o zaman kim kimler olursa olsun benim için ''MUSTAFA KEMAL ' in ASKERLERİYİZ'' demenin anlamı yoktur.

Şeyh Şamil

Bu vatan hainkeri darbecileri nasıl mezun ettiniz? DEVLET NETEDE DEVLET? Hepsine disiplin soruşturması ve ordudan atın. Atın ki bir daha kalkışmayı bile akıllarından geçirmesinler.
  • 17 Gün Önce

....

Mustafa Kemalin askeriyim her Türk böyledir.....Türk olmayanlar zaten asker değil ....
  • 17 Gün Önce

vatan25

Bende Türklüğünde hiçbir şüphe olmayan Kıtalar fetheden Müslüman Türk ceddim olan Alparslan, Fatih ve Kanuninin askeriyim...

asim keskin

.... anlasilan ne idigün belli bile degil. Mesela ben hic bir cemaate bagli degilim. Atatürkten de nefret etmiyorum. Ama putlastirilmasi kanima dokunuyor. Hangi medeni ülkede her taraf heykel dlu ve bizimkioler gibi ilkek milletler gibi slogan atilir. Biz avrupada yasiyoruz ve entellektüel cevredeyiz. Ne kadar gülülnc duruma düstünügpmzun farkinda bil degilsiniz.

Talib Agbi

Topu TÜRK ve KÜRT Düsmani. Bunlarin Ordudan Temizlenmesi lazim, desene Fetö Halen Ordu icinde.
  • 17 Gün Önce

star

Bu tegmenlerin acilen TSK ile olan baglarinin kesilmesi gerektigine inaniyorum. Bunu hükümete verilmek istenen bir göz dagi ve tehdit olarak görüyorum. Spontane gelismis bir olay olduguna inanmiyorum, organize bir eylem olduguna inaniyorum, bilhassa bu yemin ettiren kadin tegmenin arastirilmasi gerektigine inaniyorum. Bu tegmenleri gelecegin darbecileri ve müslüman düsmanlari olarak görüyorum. Müslüman askerlerin bu darbecilerin altinda görev yapacaklarini düsünmek beni siddetle rahatsiz ediyor. Düsünsenize bir operasyon halinde bunlar müslüman türk askerini sadece müslüman olduklari icin ölüme gönderiyor. Bu yamine katilanlar belli acilen bunlarin hakkinda arastirilma yapilmalidir.
  • 17 Gün Önce

kel

İnşallah sizden bi hamle bekliyoruz. B
  • 17 Gün Önce

Allahından bul keltoş.

chp gene darbeciler tarafından altın tepsi içinde iktidar bekliyor. çok severler bu işleri.demokrasi aşığıdırlar ya. halk iradesine saygılıdırlar ya.toplumun bütün kesimlerini kucaklıyorlardır ya.

Talib Agbi

Ne Bekliyorsunuz? Darbemi? Cok Beklersiniz, gerekirse bu Imanli Millet yollara koyulur 

Osman AYDIN

BU ULKE NE CEKTIYSI NELER KAYBETIYSE BU DARBELER YUZUNDEN KAYBETTI DARBEYI YAPANLARDA OYLE VATSNDAŞI DUŞUNDUĞU ICIN DEĞIL KENDI CEBLERINI DOLDURMAK IÇIN SALTSNAT SURMEK ICIN DEVLETIN GELIŞMESINI ENGELLEMEK IÇIN DARBE YAPTILAR BIR CIMBIZA BAŞBAKAN ASTILAR BUNLARA ULKENIN TSHAMMULU KALMADI 80 YIL HEP DERBEYLEN GECTI ULKE YUZ YIL GERI GITTI BIR CIVI CAKILMADI NDEN AMERIKA VE BATI TURKIYEDE DARBELERI DESTELEDI FABRIKALAR KAPANDI HER SEYI DISARDA ALMAYA BIZLERI MAHKUM ETTILER SEN EKME SEN ZEYTIN AGACINI SOK FINDIK SĞACINI SÖK BEN HER AGAÇ BASINA SANA HIBE VERECEĞIM BIZDE BUNLAR VAR SANA VERIRIZ BIZLERI HAZIR YEMEYE TEMBELLIĞE ALIŞTIRDILAR NEDEN SON ÇEYRKTE HEP USTUMUZE OYUNLAR OYNSNIYOR BUNLARA SON VERILIP TURKIYE KENDI YAĞIYLA KAVRULMAYA BAŞLADI ONLARIN CIKARLARINA BALTA VURDUĞU IÇIN ERDOGSN KARSITLIĞI HARRKATLAR YAPMAYA BAŞLADILAR
  • 17 Gün Önce

asim keskin

halkin damarlarina basiyorlar. halkin öfkesine öfke katiyorlar. bu iyiye gidr degildir.
  • 17 Gün Önce

.....

Halk Atatürk düşmanı mı...Toplumun yüzde 85 i Atatürkü seviyor, ona saygı ve sevgi duyuyor...Kim sevmiyor cemaatler sevmiyor, zaten onlar rahatsız oluyorlar....

hasel

Bence M.Kemalinde,Milletin de askerleriyiz deseydiniz daha hoş olurdu.
  • 17 Gün Önce

milletle kavgaları var. millet sopalıktır onlar için.

millet onların sevmediği,reyine saygı göstermedikleri,giyiminden,fşkrinden,inancından nefret ettikleri ve her on yılda sopa atılması gereken ayak takımıdır.

.....

Turkiye Cumhuriyetinin genç subayları

SUAT

BUNLAR DAN OLSA OLSA EMPERYALİZMİN UŞAĞI OLUR MUSTAFA KEMAL İN ASKERLERİ CEPHEDE BİLE NAMAZ KILAN VATANI İÇİN HİÇ DÜŞÜNMEDEN ŞEHİT OLAN ASKERLERDİ BUNLARIN GÖNÜLDEN AYRILMAZ RUH İLE KÖR DÜĞÜM BAĞLANDIKLARI PARTİ NİN EKÜRİSİ BUNLAR İÇİN BAŞKA BİR ŞEY DİYORDU BİR TANESİ BİLE ONLARA BİZ MUSTAFA KEMAL İN ASKELERİYİZ DİYEMEDİLER DEMEKKİ HER ŞEY HİKAYE YERSEN
  • 17 Gün Önce

Admin

Bu da size kapak olsun burası Atatürkün kurduğu ülke boş yapmayı 
  • 17 Gün Önce

vatan25

Sen ya fetöcüsün yada kör idraksiz bir ahmak..

hadi oradan edepsiz despot kafalı haşerat.

kim vatan haini. vatan haini her seferinde bu milletin iradesine saldıran aşağılık darbeci cuntacı kafa ve onlardan medet uman siz mel unlardır. her darbe bu memlekete neler kaybettirdi,senin haberin var mı.27 mayıs 1960 cuma gününün türkiyesi o günün ispanyasından çok daha ileri idi.bu gün onlar nerede,sen neredesin.

serhat

ak parti 22 yıldır iktidarda herkes layığını bulur
  • 17 Gün Önce

asim keskin

AKParti 22 yil iktidarda, biz hep destek verdik 

Gelecek adına üzücü

Türkiyede maalesef maaşını millet den alanların sürekli bir millete tepeden bakma alışkanlığı var. Demekki okullarda bunu öğreniyorlar.
  • 17 Gün Önce

askeriyede ilk öğrendikleri halkın yanlışını düzeltmek!

milletin yurt savunması için onlara verdipi silahı millete ve seçtiklerine çeviren alçak zihniyet.kıçı boklu yunanın bile bir tek ihtilali var.67 idi sanırım,albaylar cuntası.

Ak partiye sesleniyoruz

Sayın Erdoğanı da anlamada zorlanıyorum çoluğa çocuğa diploma vermek tören yapmak sen ne uğraşırsın böyle angarya işlerle bırak kaldır tören felen gerek yok hergün herkese tören buna bütçemi dayanır.
  • 17 Gün Önce

Aslan

Bunlara ne oluyor. Bunların komutanları yokmu. Ne zamandır askeri okullarda grup halinde sloganlar atılıyor.
  • 17 Gün Önce

Osmanlı

Zavallı ergenler üzerinizdeki üniformalar teçhizat aldığınız maaşlar hepside bu aziz milletin bizim fakirin fukaranın vergileriyle oradasınız o elbiseleri giydiniz sizleri vergilerimizle en iyi okullarda okuttuk ve üstüne maaş alıyorsunuz haddinizi bilin patron biziz patron Bu aziz millet.
  • 17 Gün Önce

.....

Millete hakaret mi ettiler..

osmanlı kartalı

bu namussuzların o hareketleri karşılıksız kalmamalı bizde ALLAHIN ASKERİYİZ ŞEREFSİZLER acilen ivedilikle harekete geçilmeli bu şerefsizlerden hesap sorulmalı bu conconlar milletin askeri olamaz
  • 17 Gün Önce

Hasan

Senin gibi den mi olur

Ali Şengül

Hemen önlemek gerekiyor başlatmadan bitirin sonra yol olur her yıl aynısını yaparlar.
  • 17 Gün Önce

Dede

Keşke Allah'ın askerleri olup küffarla zalimlerle isgalcilerley cenk etseydiniz.simdi sadece şikayet edrsiniz hemde Türkiyedeki en imtiyazlı sınıf olduğunuz halde yıllarca memleketin parasını yiyip inancına kültürüne orfune insanına küfür edersiniz
  • 17 Gün Önce

Mesut Sarp

Türk ordusunu ve diploma törenlerini kimsenin eleştirmeye hakkı yoktur ne yani yani Yunan ordusunu mu alkışlayacaktık onları mı sevecektik? Bu ülkeyi savunan özgürlüğüne kavuşturan Mustafa Kemal Atatürk ve onun tüm silah arkadaşlarına ve ordumuzun tabii ki isimleri her yerde geçecektir. Bazılarının yerlerine batmasın.
  • 17 Gün Önce

Seçmen

Sayın cumhur başkanımız başkomutanımız sayın erdoğana desteğimiz sonsuz. Sayesinde savunma sanayi çağ atladı iyiki varsın reis durmak yok yola devam.

Mesut Sarp

Türk ordusunu ve diploma törenlerini kimsenin eleştirmeye hakkı yoktur ne yani yani Yunan ordusunu mu alkışlayacaktık onları mı sevecektik? Bu ülkeyi savunan özgürlüğüne kavuşturan Mustafa Kemal Atatürk ve onun tüm silah arkadaşlarına ve ordumuzun tabii ki isimleri her yerde geçecektir. Bazılarının yerlerine batmasın.
  • 17 Gün Önce

sana batanı söyle, çıkarmak için darbelerden medet??

sandık sana batıyor edepsiz. orduyu diploma törenini değil, ihtilalci asi ruhu eleştiriyoruz. yunan ordusunu alkışlayan kim,serseri... yunan ordusunu dedin de o bile bir defa kendi hükümetine saldırdı. bizim azgın 27 mayıs virüsü kaç defa.. atatürk ve ordu adı ile hep darbe mi yapacaksınız. 27 mayıs alçakları atatürkün son başbakanı bayarı atatürk düşmanlığı ile suçladı. onun arkadaşlarını yargıladı.ölçü atatürk ve ordu sevgisi değil,onun adı ile bir yerinize batan hükümetleri yıkmak. sarpoviç;sana neler batıyor söyler misin.

Okur

Herkes aynı şeyi söylüyor sen nerenden ne anlıyon

Gerçek

Törenlerde bakıyoruz şanlı jandarmamız 2200 yıllık işte şu bakanlık 200 yıllık öteki bakanlık 300 yıllık diye tarihler veriliyor iyide ozaman niye 100 yıllık tarihimiz varmış gibi davranıp dar bir alana sıkışıyoruz anlamak mümkün değil devlet artık doğrusu neyse açıklasın.
  • 17 Gün Önce

Millet

Büyük bir provakasyon, büyük bir oyun var. Piyonlar sahaya sürüldü, kim bunlar, aman dikkat. Fetöcülerden kaçtık, bu sefer de, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olabiliriz. Ne onlar ne bunlar, yok mu Anadolunun aslanları, bir bulamadın Reisim.
  • 17 Gün Önce

İlhan Aybar

İslama Bu Ülkeye sahip çıkan Geçmiş kim varsa Atatürk de dahil Allah gani gani rahmet eylesin. Ama Protokol önünde Kurallara aykırı yeni mezun olmuş Bir Bayan tegmenin meydana çıkarak Biz kimin askeriyiz diyerek nara atması ve diğer tegmenlerin ona eşlik etmesi Başta Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğana meydan okumadır. Sayın Reisim MSB Üniversitesinine bir bak Kim hangi üst düzeyde ki Dört yıldızlı subaylar bunun neresinde O öğrenci kafasına göre o meydana çıkamaz Artık gövenip yanında tuttuğun kişilere bakma zamanı gelmedi mi ? Oyun Büyük Biz vatandaş olarak görüyoruz Sizde görün
  • 17 Gün Önce

nazmi.

darbe mikrobu bu ordunun içinden bir türlü temizlenedi. bu büyük utançtır. hangi adam gibi ülkede bu utanç var.latin amerika ülkeleri ve bazı afrika ülkeleri ile aynı kategorideyiz..

Haktanır

Ne zaman putlara saygı duymayı bırakırsak bu mankurtlar da o zaman kılıçlarını kendi halkına değil kuffara çeker olurlar.
  • 17 Gün Önce

erol

saygı duymayı da o kılıçlarla onlar mecbur tutuyor,haberin yok galiba. kaldı ki o bile yetmiyor.bu memlekette işbaşında olabilmek için bu zaruret. demokrasi filan yok.

resat

sistem öyle ayarlanmışki iktidar olmakla muktedir olamıyorsunuz demekki ,iktidar olsanızda ipin ucu ,,, tun elinde olmaya devam ediyor ,,
  • 17 Gün Önce

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

Hükümet yıkmak darbe yapmak demokrasiyi yok etmek bunlar hepsi tarih oldu bitti o işler. Ülke üzerinde farklı hesapları olan darbe gibi vesayet artığı düşünceye sahip olan beklenti içinde olan avucunu ovuşturan varsa çok bekler. Millet cevabı 15 temmuz da verdi. Herkes aklını başına almalı darbe sevdalısı kimse bu aziz milletin sabrını test etmesin.
  • 17 Gün Önce

Türkiyem

Düşmanla savaşirken düşman tarafini tudar lar siz askeri okula öğrenci alirken hic mi dikkat edemezsiniz yaziklar olsun onlar parali askere bizler gönüllü vatan ????????Bayrak milletin askeriyiz diş güclerin maşasi değiliz UYAN TÜRKİYEM
  • 17 Gün Önce

ihsan

o torna öyle şekillendiriyor. öyle bağnaz ve tek fikirli bir anlayış. atatürk kılıflı klasik despot ve ceberrut chp kafası.

Mnmçhkbrom

Keşke yunan kazansaydı mı deselerdi.
  • 17 Gün Önce

öyle mi demek istedik,kurnaz şeytani zihniyet.

hayır.bizim kahraman ordumuzun yegane amacı sağ iktidarları,halkın seçtiği hükümetleri devirmek değil yurt savunması olsaydı.bu ülkenin savunmadaki yerliliği 22 yılda % 20 den 80 e geldi.bunu düşünseniz.bunun vefasını gösterseniz.bu iktidara diş bilemeseniz. o yunan ordusu kaç kere ülkesinde iktidarı devirmiş.onu da bilseydin,hemen o şeytani zekanızla yunanı karıştırıp cunta kafanızı perdelemese idiniz.

Ahmet

Zaten yunandan farkları var mı?İslam düşmanliğinda ,Müslüman bir lidere sahip olmanın kindarliği ile bunu yapıyorlar.

Öğrenci

Birileri yine bişeyler deniyor ya hadi hayırlısı umarım devlet herşeyin farkındadır.
  • 17 Gün Önce

Milli bekâ

Ortadoğu yangın yeri savaş kapıya dayanmış birileri hala daha güzel ülkeme yüce millete onun seçtiği lidere iktidara sopa sallıyor. İyide bakalım siz milletin vergileriyle maaş alıp görevinizi layıkıyla hakkıyla yapacakmısınız acaba.
  • 17 Gün Önce

.....

Turkiye Cumhuriyetinin askeri bu milleti koruma görevini her zaman yapacaktır....

Okur

Reis sende ne pof pofluyon şunları sen tüm dünyada büyük lidersin bırak diploma vermekle ne uğraşıyorsun. Şımarıkları dinlemek zorundamısın.
  • 17 Gün Önce

rahmi.

sana niye sormuyor..

Millet

Şu diploma törenlerde bitsin artık. Törenleri sayın cumhur başkanına devlet erkanı na ayar verme gözdağı verme seanslarına dönüştü. Böyle Törenlerin kaldırılması kamuda tasarruf açısından da olumlu.
  • 17 Gün Önce

Vatan

Hepsini şanlı Türk ordusu dan derhal atın. Bunlardan hayır gelmez seçilmiş hükümete millete parmak sallayan kılıç gösteren defolsun gitsin.
  • 17 Gün Önce

Malatyalı

Mustafa Kemal'in askere ihtiyacı yok siz türk miilletinin askerlerisiniz sizin masinizi türk miilleti veriyor ikilik çıkartmayın ülkenin huzurunu kaçırmayın bir savasa girilirse acaba hangi asker gidecek Mustafa Kemal'in askerimi başka askerimi iyi bir şey yapılmıyor feto ve Amerika oyununa dikkat
  • 17 Gün Önce

şeref

27 mayısta abd liler, bizim oğlanlar başardı dediler. tıpkı 2019 daki istanbul b.şehir bel.başkanlığı seçimi ardından yunan gazetelerinin bizimkiler kazandı, sevinci gibi. uyu sen müslüman türk halkı.emekli mayeşlerini chp belediyeleri arttırdı mı.yüreğiniz soğudu. çok iyi halt ettiniz.

.....

Malatyalı kardeş doğru söylemiş aynen katılıyoruz.

.....

Ataturk ebedi baskomutandir...

Mehmet soylu

Amarika şamar üstüne şamar vuruyor, kimi zaman sahte Atatürkçülerle kimi zaman sahte dindarlarla, sırayla şamar üstüne şamar çekiyor, sıra sahte Atatürkçülerde
  • 17 Gün Önce

Yavuz

Sokun yavrum kılınçlarınızı kınına,biyerinizi keseceksin......
  • 17 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23