• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil İsrail'in Batı Şeria'daki saldırılarında 20 Filistinli şehit oldu

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 28 Ağustos’tan bu yana işgal altındaki Batı Şeria’da düzenlediği saldırılarda şehit edilen Filistinli sayısının 20 olduğunu açıkladı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakan TAŞÇI

Filistin toprakları 100 yıldır gizli 1948'den bu yana 75 yıldır da Bilfiil işgal ediliyor filistinliler katlediliyor cumhurbaşkanımızın gösterdiği haritalar bunu net bir şekilde Açıklıyor 7 ekimde bu şekilde saldırı yapılmasa seslerini duyurmasalardı İsrail hepsini yok edecek önce filistini Lübnanı Mısırı Suudi Arabistan'ı Irakı Suriye'yi ve Türkiye'yi işgal ederek Büyük Ortadoğu imparatorluğu'nu kuracak bizi de sadece İç Anadolu'ya sıkıştıracak planı bu Allah razı olsun mücahitlerden Gazze'yi geçemedi geçemeyecek inşallah
  • 1 Ay Önce

SeydiŞehir

Millet; Gazze'yi 07 Ekim olaylarıyla öğrenmedi, cahil. şeytanın çocuğu münafık İran'ın fişteklemesiyle Hesapsız bir şekilde, zamansız olarak, şartlar olgunlaşmadan çalakaşık saldırmak; kendine zarar vermek ve İsrail'in ekmeğine yağ sürmek demektir. Nitekim de öyle oldu. 40.000 Şehit, 10.000 kayıp, yüzbinlerce yaralı-sakat-aç-susuz. Milyonlarca insan göç etmiş, evsiz. Alt-Üst yapı bitmiş, Elektrik-Su-Hastane yok. Gazze'nin kuzeyi işgal, bir insan bile yok. Sonuç koskoca SIFIR. Ruhunu İran ve İsrail işgal etmiş, algı yapıyorsun kıt aklınla. Hamas, şii İran'ın aklıyla hareket ederek yanlışın daniskasını yapmıştır.Müslüman aklıyla hareket eder, takiyyeci İran'ın aklıyla değil.

Hakan TAŞÇI

Gazzeyi Mücahitler savunuyor.MAHMUT ABBAS sen ne yapıyorsun?Mücadele edip yardım istemiyorsunYahudi mezalimini neden anlatmıyorsun Neden susuyorsun?
  • 1 Ay Önce

Hüssein

gavur İsrail, gavurluğunu yapıyor...Bu elim sonuçlara sebep olan 07 Ekim 2023 olaylarının sinsi aktörlerinden münafık İRAN'a ne demeli. Olayların başlamasını müteakiben ABD'den 23 milyar dolarını alarak köşesine çekilmiş, paralarını sayıyor şu an. Ha İsrail, Ha payandası İran. İkisi de Müslüman katili. İkisinin de canları Cehenneme. Ezcümle; İsrail=İran.
  • 1 Ay Önce

hak

dünya beşten büyükmüş
  • 1 Ay Önce

Abdülhak

Zoruna mı gitti bu söylem. şii gözlükleriyle mi bakıyorsun olaylara. Çıkar at gözlüğünü, gör gerçekleri. münafık İran'ın, gavur İsrail ile aynı yolun yolcusu olduğunu.

Misafir

Müslümanlar birlik olmadıkça Daha çok şehit haberi gelir Kuran a dayanıyoruz inanıyoruz Diyenler Ve birleşemeyen birlik beraberlik olmayan ümmet Ölünce allah ın ve peygamberlerin ve sahabenin ataların huzurunda ne yapacak acaba
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23