• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistinlilerin varlıklarına el koymuştu: Hırsız Binance'ın zararı durdurulamıyor!

Dünyanın en çok kullanılan kripto para borsası Binance, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin talimatıyla Filistinli kullanıcıların hesaplarına el koydu. Binance İsrail hükümetinin talebi üzerine Filistinlilere ait Bitcoin varlıklarını dondurma kararı alarak büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Karar, Binance'nin kripto dünyasında güvenilirliğini zedeledi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Gafil Karde$ uretim yapmadigi surece milli para birimi dü$er, o vakitte Dollar veya Sterling veya Avro deger kazanir. Var miydi senin, benim cocuklugumuzda Yabanci Para Ile bu kadar i$tigal.. 80'li yillarda cikdi bu Bankerler dolara, Mark'a yuksek faiz. Arada gecmisi 45 sene Amerikan mandasi altinda tüm Dunya, Ulkemizdeki tüm para getiren büyük kuruluslar El degi$tirmi$.. Konuya gelirse ister banknote, ister Altin, ister bu nemok oldugu belki olmayan sanal para olsun. Multecilerin savas madurlarinin cani, Kani, parasi helal dir deyip soymakta sionist domuzlar.. Sözde Isvicre'de Multecilerin Yuksek komiserligi var bu islere Bakan, toprak, tapu ve savas madurlarinin banka hesap lari Ile ilgilenen.. Hepsi yalan! Cografya Kaderinizdir./Ibn Haldun. :(((((((((
  • 17 Gün Önce

Hakan TAŞÇI

DİJİTAL PARA VE CHİP insanları ve dünyayı kontrol etmek isteyen aç gözlü kendini üstün Irk ve akıllı zanneden bir avuç zengin tek dünya devleti tek çeşit kontrol edilebilir insanlar savunanların ortaya çıkardığı sistemlerdir. insanların yararına gibi gösterek kontrol mekanizmaları geliştirip insanları kontrol altına almaya çalışıyorlar.. Kontrolden çıkan insanları cezalandırmak bu sistemleri kullanarak daha kolaydır.CHİP ile bizi Dijital para ile paramızı kontrol etmek isteyen bir avuç azınlığın istekleri dışına çıkamayacağız.DİJİTAL PARAYA HAYIR BİTCOİNE BİNANCEYE HAYIR.
  • 1 Ay Önce

Hakan TAŞÇI

GAZZE MEZARINIZ OLACAK.Netanyahuya inanan Yahudilerinde israillerinde hepsinin Allah belasını versin Rabbim kahretsin.Amacın Esirleri kurtarmak değil.bombardıman ve açlıkla Gazzelileri öldürmek ve işgal etmek Bunu başaramayacaksın.Allah'ın izniyle Yahudiler ve israilliler bütün dünyayı yanınıza almış olsanızda.Flistinlerin yanında Allah var bunu başaramayacaksınız. KatillerSoykırımcıİşgalciler
  • 1 Ay Önce

rfrfrf

ulan hani merkezi yoktu kimse kimseye karışamıyordu. bu şeytan oyuncağı amerikan işi amarikan çıkarı varsa herşey mümkün. girmeyin bu sistme köle olmayın.
  • 1 Ay Önce

gafil dünya

bu hırsızlara destek olan müslümanlar var ! gafil müslümanlar..abd,çin.avrupa farketmez..gavur gavurdur..onların platformlarını dolarını eurosunu kar elde etmek için almak İSLAM dünyasına hançerdir.
  • 1 Ay Önce

ömer

abd den daha büyük teröristmi var el koysana ozaman
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23