• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP destekli başkana bak sen! Ekrem'den Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a 30 Ağustos saldırısı

PKK’nın siyasi uzantısı DEM desteğiyle İBB koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu, Diyanet’in 30 Ağustos mesajını bahane ederek Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşı hedef aldı.

80 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şahin

Türkiye nin milli güvenlik sorunu
  • 1 Ay Önce

burası türkiye abicim:

kendi işini yapamayan kazma atatürk satıp yırtar; söylediği türküyü tam ortasındayken unutan köylü balta türkücü göğsünden türk bayrağı çıkarıp fırıldak gibi havaada döndürüp maymun gibi zıplar, veee: herkes onları alkışlar! (önce kendi metrobüsünü yürütmeyi öğren kazma, atatürk sonra, bakarız ona da icap ederse)
  • 1 Ay Önce

alakasız yerde dolanan başıboş adam

ulan metrobüsü metrobüsle tokuşturmak yerine, metrobüsü duvara toslat da ziyan hiç olmazsa yarı yarıya olsun bari kemalist!
  • 1 Ay Önce

Nur

Diyanet islamı temsil ediyor ekrem sen kimi temsil ediyorsun bırakın mustafa kemale tapınmayı adama zorla düşman ettiniz insanları ibb başı sen işine bak diyanet başkanı sana bol gelir istanbulu kasabaya çevirdin peşkeş çekiyorsun çektiriyorsun işe aldığın liyakatsız adamlar yüzünden kazalar eksik olmuyor ölenler yaralananların var yediğin karşılıksız dediğin yardımlar yani rüşvetlerin ahı çıkacak elbet istifa et artık gittikçe çığrından çıkıyorsunuz
  • 1 Ay Önce

Gökhan

Boğaz talanı ve metrobüs olayında patladı şimdi üste başa çıkmaya çalışıyor belli kesimlere oynuyor işte bildiğiniz yılanoğlu!!!
  • 1 Ay Önce

ABD nin sadık....chp

ABD baskanlarinin hangi söylediği dogruki biden F16 diz vere vere dağlar taşlar bidenin F16 sözüyle doldu ana siz verilen F16 bir tanesini bile daha gönderme diler ukraynaya F16 verdiler Yunan'a blok 70 F16 kar verdiler İsrail'e f35 bile verdiler ama yalancı ABD verdiği söze uyup ne 80 blok 70 kişi nede 40 yeni F16 gönderdi 1 tane bile F16 vermedi bunların hepsi yalanci
  • 1 Ay Önce

Seçmen

Olmayacak Ekrem naparsan yap bu aziz millet seni cumhur başkanı yap ma ya cak
  • 1 Ay Önce

resat

önce bu ülkeyi bölmek isteyenlerle birlikte hareket edenleri ıslah eylesinki ,diyanet işleri diye bir kurum olsunda fetfa yayınlaması için, uyanık tatlı su kurnazları sizi , minderin kenarına sürünerek kaçan , güreşçiler gibi ,hep kanunla koruma alanına sığınıp kaçak güreşmeyi tercih eden zavallılar ,,kargaşADAN , BÖLÜNMEDEN , İSTİLADAN ,İŞGALDEN MEDET UMAN ZAVALLILAR ,,
  • 1 Ay Önce

Basri

Ne mutlu türküm diyene...
  • 1 Ay Önce

Tarsus İdmanyurdu

Biz biliyoruz Ali Erbaşın seni temsil etmediğini, bunu bize söylemen gerekmiyor sayın İmamoğlu. Bir de namazlı abdestli olup da sana oy verenler bilseydi senin bu dediklerini. Seni kim temsil ediyor, şimdi merak ettim. Acaba heykelini diktirdiğin, şu kurtuluş savaşında bizimle savaşanlardan bir dinî lider olabilir mi. Sadece soruyorum.
  • 1 Ay Önce

beynamaz

sanki bir belediye başkanı değil de İngiltere'nin Türkiye genel valisi,sana ne?Devleti sen mi yönetiyorsun?Sen kendi işine bak..
  • 1 Ay Önce

Müslüman

Acilen KAMAL ın kim olduğunu açıklanmalı.
  • 1 Ay Önce

HanYavuz

Bu ülke laik bir ülke değil mi yavv, Devlet işleri Din işlerine karıştırılamaz değil mi !!!
  • 1 Ay Önce

oflu baba

ALLAH ASIL SENI ISLAH ETSIN BENIM 30 AGUSTOSLA ISIM OLMUYOR DIYANETIN NE DIYE OLSUN DINIMIZDE 30 AGUSTOS BAYRAMIMI VAR BEN KURANA GORE HAREKET EDERIM LAIKLIGE GORE DEGIL GERISI TEFERRUAT HODUK EKREM.
  • 1 Ay Önce

Abdullah Biri

Saldırır. Ezana hürmeti emrinde ümam ve vaizlere öğretemeyen bir diyanet işleri başkanı olsa ne olur olmasa ne olur. Dinin diregi namaza cagıran ezanı muhammediye okunurken dua kapısı acılırken, vatana millete birliğe dirliğe kendine dua edecekken ha bire konuşan imam vaiz bunları engeller ise özelliklede cuma günü vaüz veririm diyenler hiç susmaz ise. Diyanet önce ezana saygıyı öğrenirse kimse saldıramaz. Ezana saygısı olmayanı kümse dinlemez karşıyı etkileyemez onun içün saldırtmasın ezanda sussunlar. Devletten aylıgı alan dua ordusu imamlar vaizler böyle yapar ezanla kamet arası dua kabul iken hop gamete kalkan müezzin tabakanaye mal yetiştirecek sanki 3 dakika bekleyemeyen sabah namazının sünnetinde kuranı kerim tesfiri okutan duayı engelleyen bilğiçler sünnetleri unutturdukları zaman onlara saldırılar olur. Bundan ders cıkarıp diyanet önce sünneti ögrenmeli sünnet unutturulmaya başlandı diyanet kendine bile dua edilmesini istemiyorki dua kapıları acıkken hep kapatan yine diyanet allah takiyecikerden bilğiç cahilden şeutana uyandan devletten aylık alıp imam olup şu günletde gece uyuyan millete ümmete dua etmeyen imam oldum diye vali gibi davranan nefsine uyan imamlardan korusun. Şümdi uyanmasanız diyanet torunlarınız bomba sesi ile uyanacak ne diyor rabbim beni unutursanız savaşla hatırlatırımmm. Ezana saygı cocugun dikkatini ve islama hevesini cocukken cektirir.
  • 1 Ay Önce

Mak

UlanRum Dölü O. C......gu köpek, bunun hesabi senden sorulur.
  • 1 Ay Önce

Osman

Allah istanbul u ve bu memleketi sen ve senin gibi görmemişin kendini begenmisin idaresinden tez vakit kurtarir da bir daha ismini bile diyurmaz insallah
  • 1 Ay Önce

Tortumlu

Bulundukları konumu Atatürk istismarına borçlu olan işgüzarlar..mensup olduğunuz zihniyet Atatürk'ün cenaze namazını bile kıldırmak istemediler.kız kardeşi Makbule Hanım'ın zorlamasıyla kerhen kıldırmak zorunda kaldılar.durum böyle iken Atatürk'ün Kur'anı Kerim için gökten indiyi sanılan dogmalar diye konuşması var vede hutbelerde kendisinin isminin anılmasını istemediyine dair bilgiler varken bu durumdanda hiç sevmedikleri Asasen Ali erbaş üzerinden diyanete saldırarak kitlesine görünme çabası..Makariosun heykelini istanbulun göbeyine dikip pkk ile seçim ortaklığı yap sonrada güya Atatürk sever görünün sahtekarlığın vücut bulmuş hali.
  • 1 Ay Önce

Nazim arat

Pontus bayrağı altında sırıtarak poz verirken Türkiye aklına geldi mi hiç, Fazilet duragi yalanını dini siyasete alet ederek atarken, dinini hiç sorguladin mi. Pkk korkusuna Diyarbakır Annelerini ziyaret etmekten korkar iken, şehit ve gazilerimizi hiç aklına getirdin mi İmamoğlu. Saraçhane bulbulleri+fondas medya ile nereye kadar gidebileceksin, millet herseyi goruyor
  • 1 Ay Önce

Bilal Bilgin

Seni Yunan aşığı İmamopoulos seni!
  • 1 Ay Önce

KARADAGLI

ALLAH SENI ISLAH ETSIN EKREM AAAY PKAKA YA SIRIN GOZUKECEGIM DIYE BAK HELE SECIM ZAMANI BIR YASIN OKURUM DINDARLAR CEPTE ( REFAH,SAADET,SULEYMANCILAR...) DIYORSUN 30 AGUSTOS BAHANE LAIKCI PARALAR SAHANE BU DUNYANIN BIRDE OTEKI DUNYASI VAR GOBEK ALMIS BASINI GIDIYOR TOM TOM NAVIGASYONU GIBI GOBEK NEREYE EKREM ORAYA INSANLARI YALAN SOYLEYEREK KANDIRABILIRSIN ZATEN EKREMIN SECMENI BUNA MUSAIT ALLAHI NASIL KANDIRMAYI DUSUNUYORSUN ???
  • 1 Ay Önce

Yunan rum tohumlarını ülkemde istemiyorum

Hoooooşşşşt!!! Seni Bas-İT! Benim Diyanet İşleri Başkanım senin gibi adi bir yunan rum tekfurunu elbette temsil etmez. Seni Makaryos gibi papazlar temsil eder! Adi yaratık! Miğdemi bulandırıyorsun! Boyu posu devrilesice adi herif!!!
  • 1 Ay Önce

ASYA

Camiye Siyaset sokulmaz, sadece seçimlerde gazetecileri alıp namaz kılarken gösteriş resimleri çektirenler Din istismarcıları İnanmadığı halde oy için Müslümanları kullananlar Diyanet işleri Başkanını pis ağızlarına alamazlar çıkarları için her Kutsalımızı kirletemezler. Hele Pkaka desteği ile başkan olup Yunan ve İsrail basınından övgüler alanlar hiç konuşamaz.
  • 1 Ay Önce

Beyceli

Allah senin belanı versin Anıtkabir'de ne zaman dua edildiğini gördün
  • 1 Ay Önce

ziyaretçi

Adamın Kuran ve Peygamber düşmanı olduğunu kendi icraatlarindan ve ağzından duyduğumuz halde birde duamı edeceğiz. Dua eden hocanın arkasında vallahi namaz kılınmaz.
  • 1 Ay Önce

selim

SEN MÜSLÜMAN SIN DA NOLUYO FİLİSTIN ORDA YARDIMINA KOŞ SANA GÖRELİM

ziyaretçi

Imansız oğlu ezanı bari karıştırmasaydınihanetiniz kabak gibi ortaya çıkacak.
  • 1 Ay Önce

abidin

çukur adam. bu adamla uğraşmakta çok zor.
  • 1 Ay Önce

Vedat

Sen de -İstanbul'da yaşayan bir vatandaş olarak söylüyorum-BENİ TEMSİL ETMİYORSUN
  • 1 Ay Önce

AYASOFYA' DA NEDEN KENDİLERİ OKUTMADI ?

çok bilmiş laikçiler cevaplasın ? Kendi yapmadıklarını şimdi fitne için müslümanlardan istiyorlar ! 1950ye kadar neden okumadınız ! Okutamadınız ? Neyiniz eksikti ? Cami kapatmaktan başka icraatınız yoktu..İSLAMDA heykelin yeri yoktur. anlayana
  • 1 Ay Önce

Sana ne belediyeci

Bizim atamız orta asya türkü. Balkan göçmeni değil. Sen de gerçek atanı cematine, kiliseye sor öğren.
  • 1 Ay Önce

layık tayfa okusun..

seçilince yunan çok sevinmişti..ama seçmeni anlamaz bunların, dertleri başka.....Ayasofyayı kapatan zihniyeti savunuyorlar..seçim zamanı cami gezerler..pkk taziyesine gidenlerin konserlerine giderler..yinede oy alabiliyorlar..işte müslüman ülkenin hali böyle..rakı sofrası değil orası ! HUTBEde nelerden bahsedileceğini size soracak değiller..olmasaydı şöyle olurdun diye ŞİRKE girerler yine üste çıkarlar..ŞİRK olduğunu da bilmezler.. lafa gelince bağımsız yargı bağımsız bilmem ne.. bağımsız din görünce kuduruyorlar
  • 1 Ay Önce

m. Guven e hitaben

M.Guven, herhalde dusunme problemin var yada tarihi sadece okul tarih kitaplarindan okudun bugune kadar, gercekler bambaska iken. Senin dusmana sigindi dedigin padisah, kendi ulkesinden o taptigin insaninda bi parcasi oldugu grup tarafindan bu ulkeden surgun edilmedimi?! Ingilizlerle ayni yataga girip bu ulkenin padisahini, sulalesini surgune surun, sonrada kacti deyin. Haaa yok ben bilmiyodum diyorsan, bilmedigin konularda susacaksin o zaman. BU isin obur dunyasi var daha. O bahsettigin sahis, bu ulkeye ve muslumanlara neler cektirdi senin haberin varmi? kalkmis simdi bu muslumanlari temsil etmesi gereken kurumdan, destek bekliyonuz celladina!
  • 1 Ay Önce

ATANIN videosunu izleyin sonra konuşun...

"..GÖKTEN İNDİĞİ SANILAN..." diye konuştuğu videosu var KİM İÇİN NE İÇİN SÖYLEDİ ? Kuranı Kerim indirilmedi mi ? , Kutsal kitaplar hedefe konuldu...biraz araştıran zaten görür gerçekleri.. bu videoyu izlemeyen ahmaklar niye anmadı diye saldıracak elbet...
  • 1 Ay Önce

Zeynel

Ulan bi günde pkkya ermeniye ruma yunana teröre bi şey söyle islama düşman olduğunuzu biliyoz anlıyoz kendisi ve chp başkanı özel bugün anıtkabirde yoktu noldu şimdi ne battı sizin iki yüzlülüğünüzden bıktık utanmadan konuşuyo kibir dünyası
  • 1 Ay Önce

MaviDeniz

Sen kim, Dinden, Vatandan,Bayraktan bahsetmek kim. Hangi dinden olduğu belli olmayan Fırıldak. Allah seni ıslah etmesin hak ettiğin yere cehennemin dibi neresi ise ora son durağın olsun, sahtekar.
  • 1 Ay Önce

işine bak başkan dublörü.

Allah seni islah etsin. dem müttefiki. vatan bayrak sevgisi öğretme sen diyanet işleri başkanına. her şey bahane. tek dert islam düşmanlığınız.
  • 1 Ay Önce

Seza

Eko metrobüs kazasında senin ne işin var adıyamanda.bıktık senin ulaşım sorunundan
  • 1 Ay Önce

Ahmet

Zaten seni temsil etseydi biz ondan nefret ederdik.Pkk ile işbirliği yapıp vatan millet Sakarya diyen Rum heykelini diken munafiktan zaten Müslüman olmaz olamaz.Diyanet İşleri başkanının kesip attığı tırnağı olamazsın sen.
  • 1 Ay Önce

Eren

Hutbe kişiye değil toplumun geneline hitap eder. Hutbe Allah’ın emirlerinin insanlara hatırlatıldığı yerdir. Birilerine dua etme yeri değildir. Dua etmek isteyen içinden etsin. Biz onlara Hz Peygambere neden dua etmediniz diye soruyor muyuz???
  • 1 Ay Önce

ulan sahtec,kolpaca istismarcı ......ler SİYONİST FOX TV nin DİSNEY+ PLUS KANALI "ATATÜRKE KATİL DİYEN ERMENİ ÇETELERİN BASKISIYLA ATATÜRK DİZİSİNİ YAYINDAN KALDIRMASINA RAĞMEN TEK KELİME YAPMADIN, İSTANBULDA REKLAMLARINI YAYINLOAMAYA DEVAM ETTİN BE HEY..

...........................
  • 1 Ay Önce

uşak dolu memleket

seçmeni görmez bunları...NAMAZ KILANLARIN KENDİLERİNE KUL KÖLE OLMASINI İSTİYORLAR..

Mehmet Fatih Kablander

Rabbim seni hayırla ıslah etsin aslında. Yalan sende, algı sende, din sömürüsü sende, sahtekarlık sende, yüzsüzlük sende, hakaret sende...
  • 1 Ay Önce

İbrahim

Yanlış hatırlamıyorsam Atatürk kendisi istememiş hutbede kendi adının anılmasını
  • 1 Ay Önce

aynen öyle

bunuda bilmez laik çok bilmişler...sen yine oku derler..bu ülkenin en büyük düşmanı içinde

uğur.

ölülerden medet ummayınız diyen de atatürk. bir ölümlü insanı bu kadar ,Allah a ortak koşmayın. bu ona da azap,size de dinden çıkmadır.yapmayın bütün ülkelerin büyüklerine yaptığı gibi ayarında bırakın.ayarında..

Ziya

Madem o kadar atani çok seviyorsun bir mevlut okutaydin eko kes trasi
  • 1 Ay Önce

traş partisi oldular

Mevlütü istemezler... nutuk çekerler..

S.berk

Akit imamoglunu pkk ile karalayacagınıza.osloda pkk ile görüşenlere.sınıra vip mahkeme kuranları eleştirin önce gerisi kolay
  • 1 Ay Önce

Murat

Bak tekrarlamadan aynı şekilde diyeyim yukarda yorumumu oku akit'in yazdığı zoruna gitmez o zaman madem anlamakta kıtsın belli yazalım Kürtlere tanınan o kredi kötüye kullanılınca bitti onlar kendileri çaldilar oynadılar kalemleri kırıldığı günden beri de sarı torba yetişmiyor leşlerine ama bu şerefsizleri meclise sokan seçimde iş tutan hatta 1991 seçimlerinde sokan belli yazayım mı bizde veri çok bir anlatsana Atatürk'ü savunuyorum diyenin teröriste ve emperyaliste uşak lik yapması nasıl bir keyif veriyor böyle bir alçaklığa nasıl düçar olunuyor mesela

erol

hemen top çevirmeyin.hemen harşı hamle ile kuyruğu kurtarmayın.önce büzükdaşınızı adam gibi savunun,şıhınızı,buldumcuğunuzu,beyaz atlı prensinizi,sonra karşı saldırıya geçin.osloda devleti paylaşmadı kimse. sınırda vip mahkeme ne lan. fetöcü hakimlerinizin kumpasını mı kasdediyorsun. foyaları çıktıktan sonra onlara kol kanat geren kim. fetöcüler ölesiye kimi destekliyor..

iftiraya bak

yalan ve iftiralar bela ve hastalık olarak gelsin size...

Trolibb

Karalayacak yer zaten yok başganınızda simsiyah

Ahmet

Pkk ile kardeş olup seçim kazananlar burada ahkam kesiyorlar.

Merhaba

BUNLARI SANA MEZAR TAŞINDA HAÇ OLAN NEDEN Mİ ANLATTI ??? SEN İSTANBUL'DA Kİ ROMA ESERLERINİ İHYA ETMEK İÇİN ÇALIŞ. ...HA GAYRET....
  • 1 Ay Önce

Yavuz 1517

Mustafa Kemal'in cuma hutbesinde ne işi var. DİYANET İŞLERİ BAŞKANI sayın ALİ ERBAŞ tabiki seni temsil etmeyecek. Senin temsilcilerin kandil de değil mi?
  • 1 Ay Önce

Şahin

Herkes Atatürkü sevmek ,Tapmak zorunda degil,Bu ülke,bu millet Ataturkun şahsi malı da degil .Bu ulkeyi Atatürk tek başina kurtarmadi,tek başınada kurmadi.vatanımı,milletimi,bayrağımı senden çok seviyorum Ekrem .Bu vatan için şehit olanlara Allah'tan rahmet gazilerimize sağlık sıhhat uzun ömür diliyorum hepsine minnettarız. Asıl siz kimin usagisiniz onu söyleyin.
  • 1 Ay Önce

Ülkemde siyonist yahudi katliamcı domuzları istemiyorum!

Hamza! Ha ! Sen bir gavur tohumu değilsen, ben de hiç bir şey bilmiyorum.

Ahmet

Ağzına sağlık be kardeşim.

hamza

..... gibi sevecek sin türk deyilsen başka

Yavuz 1517

Tebrikler ülkenin gerçek sahiplerinden ŞAHİN.

Ömer

İstanbul da mı kendisi nerde ? İlk önce kendi görevini yapsın . Diyanet ne söyleyeceğini sana mı soracak ? Sanane . Sen işine bak , bak fidan gibi genç metrobüs kazasında ihmal yüzünden öldü . Sen onun hesabını ver . Marifet Paris lere gidip lüks otellerde şampanya patlatmak değil .
  • 1 Ay Önce

Klm

Ne skandalı tam doğruyu söylemiş asıl skandal sizin yaptığınız haber hemde bilinçli yapıyorsunuz işin tehlikeli tarafıda bu zatez
  • 1 Ay Önce

Murat

Bak yukarda yorumum duruyor varsayalım Atatürk'ün adının hutbede geçmesi için birileri talepte bulunacak o yorumumu oku sonra eğer bu eleman bunu isteyecek kişi diyecek kadar delikanlı mısın görelim?

çok bilmiş cevaplasın

Ayasofya neden kapatıldı çok bilmiş ! Hutbelerde neden okutmadılar orada ?

Hbç

Hadi lan kamalist

Yavuz 1517

BAŞKOMUTANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'na saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Var olsun MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ.

Mustafa Güven

Niye Atatürk’ün adını anmıyor DİB? Atatürk bu milletin ortak değeridir vatanın kurtarıcısıdır. Padişah düşmana sığınırken cephe cephe savaşan adamdır. Onun için mi sevmiyorsunuz?
  • 1 Ay Önce

murat

Hadi ordan ortak değermiş

Ferhat

Atatürk hayattayken istemedi. Biraz araştırın be kardeşim.

Mudafi

Bu arada padişah düşmana siginmamistir, Cennetmekan Abdülhamit hana ve dolayısıyla devlete ihanet edenlerin sebep olduğu zillet sebebiyle vatanindan ayrılmak zorunda kalmıştır, ama gitmeden verilebilecek en büyük yetkilerle donattıgi yaverini kurtuluş mücadelesini organize etmesi için Anadolu'ya göndermiştir

Mudafi

Eğer adı anılacaklar listesi hazırlayıp okusaydı hutbe 10 saat sürerdi, bu ülke, vatan ve mukaddesat uğruna canını veren ve gazi olan herkes dedi ya daha ne istiyorsun,

Doğrucu davut

Bu adam senin gibi saftirikleri manuple ediyor.samimiyseniz önce size it diyenlerle hesaplaşın ,ondan sonra ortodoks kilisesinde adını okutturun .

Hbç

Adam …

Ers61

Atatürk inançsızdır ve hayattayken bunu açıkça ortaya koymaktan çekinmedi. Müslüman olmayan birine dua edilmez, hutbede yer verilmez. Laiklikle yatıp kalkanların Atatürk'ün ismi neden hutbelerde anılmıyor diye çemkirmeleri tam bir ikiyüzlülük örneğidir.

yasalarda taklaya gelir

sanki millet bunların atalarını sevmek zorunda yasaklarla korunan adamın nesini seveceksin yasaklarla korunuyorsa. bir sıkıntı var demektir neyse o yasalarda taklaya gelir

Yavuz 1517

Yavaş Mustafa Yavaş.

Malatyalı

boş adama boş dayfa
  • 1 Ay Önce

Murat

Sen değilmisin haince Makarios heykeli diken sen değilmisin zulüm 1453 te bitti diyen mobil gezici ...e sahip çıkan sen değilmisin istanbul kara teslim olduğunda İngiliz büyükelçisi'ne uşaklık eden sen değilmisin terörist Demirtaş'a methiye düzen pkk lı hain itlerin kitabını İBB kitaplığına koyan sen değilmisin yunana seçilince manşet attıran tatmin olmalarına full destek olan hayırdır la kime artisleniyorsun imamınoğlu
  • 1 Ay Önce

Rauf Gürsoy

Dindasin olan Rumlara bircift sözün vardir
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23