• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslümanlar, paramparça olmuş çocuklarını poşetlere doldurup gömmeye giderken, sizin konuştuğunuz konuların canı cehenneme!..

yeniakit.com.tr yazarı Muhammet Seyfullah Maden'in bugünkü yazısı...

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şeyh Şamil

Reis bunca zulmü gördükten sonra neyi bekler. Sonra sıranın bize geleceğini de görenez mi? Yalandan hıyanetle kaldırılan hilafeti tesis et ve Islamı bir çatıda birleştir. Tüm kefere bir olmuş ABD EU BRICS USSR ve dahi ama biz bin parça olmuşuz.
  • 1 Ay Önce

Canan

Suyun başını tutanlar sömürdükleriyle zulüm yapıyor zulmü yayıyorbu bazan milliyetcilik adı altında ırkcılık bazande bilinsel gerçeklik adı altında din düşmanlığı dindarlara düşmanlığa varıyor bize dayattığı cici gösterdikleri ne varsa el etek öpmemiz isteniyor Allahtan başka ne kadar put varsa ezbere eğitim modelini bilimsel eğitim diye yutturdular şimdi bilime iman etmişğ yobazlar ve onların dayatgığı ile gelinen sonuç
  • 1 Ay Önce

ömer

 biri müslümanları kucaklayan cumhura  atmış pislikten pislik çıkar islamı şeh şüh zanneden pislikler islam allahın dini dinsiz devletin dinsiz pislikleri zoru görünce intahar kaçınılmaz bunalımı bitmez tabi
  • 1 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Bizi biz yapan bütün değerleri yerle yeksan eden içi boş bir islam algısını hayata geçiren bu düzeni kuranları tebrik etmekten başka bir şey yapmayan düzeni düzensizlik olsun diye dizayn eden Siyonizmi anlamadan ,anlatmadan hiç bir yere varamayız vesselam.
  • 1 Ay Önce

2525

musluman kalmamıs dunyada fılıstın harıc obazlar kalmıs.ahır zaman alametıdır.kadınlar saclarını deve horçogu gıbı baglıyor ve munafıklar musluman gözukup müslüman katledıyor.artık fılsıtın bıttı allah korusun bıze sıra gelecek arzı mevudu kuracaklar.munafıklar ısraıl ve abd ıle bırlıkte bızı sehıt edecek.tek care tum munafıkları yok edeceksın ve chp yı kapatacaksın.
  • 1 Ay Önce

Bir dost

İslam i gercek manasıyla yasamadigimiz sürece bundan da beter oluruz , çocuklarımız elden gidiyor kâfire kuffara özenir olmuşlar önce onları kurtarmamiz lazim onları Kurtarmak için de kendimizi düzeltmemiz lazım , su an cihad ediyoruz denilse kaç kişi gelir savaşa ???
  • 1 Ay Önce

Vatandas

Sonuna kadar haklisiniz.insanlik olmus bırakın İslam dünyasını bütün dünya kör,sagir,dilsiz olmuş.ama unutmayın ki her koyun önce kendi bacağından asılır.iste kurtuluş savaşında da biz bu durumdaydı.anne karnında ki bebekler bile öldürülüyor.iste ataturk un önemini,kurtuluş savaşının manasını anlayın artık.sair boşuna dememiş 7 düvele karşı savaştık diye.ataturk ve arkadaşları olmasaydı bizde bu halde olacaktık.o yüzden hic olmazsa şu zafer bayraminda bari taturk ve arkadaşları hakkında,kurtuluş savaşı hakkında birkaç satır yazın.yoksa puskullunun dediği gibi keşke yunan galip gelseydi....diyen lerden olmayalim
  • 1 Ay Önce

Dua Et Aga

Bilimsel eğitime karşı çıkarsınız, her şeyin dua ile çözüleceğini anlatırsınız,seyhlerin, gavsların eteğini öpersiniz, sonuç böyle oluyor. Bak ülkemize, devleti vasıfsız ama din satmakta mahir insanlara teslim ettiniz, çocuklarımız ülkeyi terkediyor. Bizde kalanlar da Reis dediğiniz şeytanın Türkiye temsilcisine tapınıyor.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23