• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Taliban'ın Türkiye'ye neler sattığı belli oldu! Çılgınlar gibi ihraç ediyorlar

Taliban'ın Türkiye'ye neler sattığı belli oldu! Çılgınlar gibi ihraç ediyorlar.. Afganistan Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye ile yapılan ticaret verilerini açıkladı, Türkiye'ye yapılan ihracatta geçen yıla kıyasla yüzde 11'lik bir artış olduğu ortaya çıktı. Afganistan'ın Türkiye'ye ihracatında petrol başta geliyor.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bozok

Afganistan'da uyuşturucu satışı işgal zamanında idi. Elhamdülillah Taliban'ın döneminde eskisi gibi olacağını hiç zannetmiyorum.
  • 14 Gün Önce

yavuz

AFGAN Taliban, abd alman fransa hindistan denilen terörist Devletlerden daha şerefli daha namuslu.
  • 1 Ay Önce

Gültekin

AFGANİSTAN'I BATILILARIN İNSAFINA TERK ETMEYELİM, ONLARIN DIŞ DÜŞMANLARINA KARŞI VEYA İŞGALLERİNE KARŞI KORUYACAK HER TÜRLÜ SİLAHLI MUHİMMATLARI VEREREK GÜVENLİKLERİNİ SAĞLAYALIM, AKSİ HALDE BATILILARIN SÖMÜRÜLERİ DEVAM EDEREK, AFGANİSTAN'I ESKİSİ GİBİ SERBEST TOP SAHASINA ÇEVİRİRLER.
  • 1 Ay Önce

Usame

Nefer denen kendini bilmeze Yıllardır osmanlı yıkıldıktan sonra bu ülkede put yapmaktan , üç beş yılda bir darbe yapıp bankaları boşaltıp , ancak abd. ve yandaslarına uşaklik yapmaktan başka birşey yapmayin sonrada islam ülkeleri ancak takye tesbih üretir deyip laf atın yuh size .Bu ülkede araba yapanların , uçak yapanların önünü kesen sanki babalarınız değil
  • 1 Ay Önce

Yerden goge kadar haklisin, o had bildiren zeka ve espri fiskiran yorumlari yazan ellerine saglik, klavyene kuvvet umetten cihadci Usame kardesim benim !

Insanlik tarihinin acik ara en buyuk fanisi Yuce Turk Milletine nasip olmus ve onun onderliginde Cambridge'in Gec Osmanli, Erken Turkiye Tarihi isimli 4 ciltlik kitabinda yazdigi gibi TC 1923-1950 yillari arasinda EKONOMIK bir MUCIZE GERCEKLESTIRMISTIR ! Üstelik Sevr’de payi % 62.5 iken Lozan’da %40’a dusurulen o zamanki bütcesinin 8,5 katı olan Osmanli borclarını oderken (bugunun 850 Milyar $'na esittir ve son taksit 1953'de odenmistir), üstelik dünya tarihinin en büyük ekonomik yıkımı olan 1929 krizine ragmen, üstelik savasa girmese de 1939-1945 arası milli gelirinin en az yarısını askeri harcamalara ayırmasına ragmen % 9 okuma yazma oranli, onyıllardir sayısız cephede suren savaslarla genc-orta yas erkek nufusunun %50’sini yitirmis Turkiye 1923'de toplu igne bile uretmekten acizken 27 yil icinde milli gelirini doviz bazinda 27 kat artirip Kore, Romanya ve Tayvan'i geride birakmis, tum demir, celik, cimento, seker, ayakkabi, basmasini, hatta tum silah ve muhimmatini kendisi uretirken tum dunyaya aşı, Avrupa'ya ucak ihrac eder hale gelmistir (Ucaklardan birisi Kopenhag Savas Muzesinde sergileniyor, inanmayanlar gidip bakabilir veya internette resimlerini bulabilir) ! 27 yilda hem de doviz bazinda 27 kat artis bugune kadar dunyada kırılmamıs ve bir daha kırılması imkansız bir dunya rekorudur ! Milli Gelirimiz bizi nerdeyse tamamında sag ve dindar iktidarların yonettigi ve 1971 ve 1980 gibi iki dinci darbenin yapildigi 1950-2022 arası 72 yilda sadece 7 kat artmis dersek bir anlam ifade etmez, cunku ancak karsilastirmali bilgi gercekleri yanistir !!! Daha onlarca ornek var ama madem yukarida 3 ulke ile basladik onlarla devam edelim ! 2022 itibariyle Kore ve Tayvan bizi 4 kat, Romanya 2 kat gecmistir. Ustelik son 7 senede Cumhuriyet Tarihimizde bir ilk gerceklesmis ve milli gelirimiz ust uste doviz bazinda gerilemistir ! 1923’den baslayan bu rakamlara isteyen herkes bizim de memurlarimizin calistigi DUNYA BANKASI ile IMF'in internet sitesinden ulasabilir!

Yerden goge kadar haklisin, o had bildiren zeka ve espri fiskiran yorumlari yazan ellerine saglik, klavyene kuvvet umetten cihadci Usame kardesim benim !

Zaten bu Kandil Devrimcisi CHPkk 1950'ye kadar bir agaç mı dikti ? Onlar ancak yan gelip yatmayi veya heykel dikmeyi bilir, vatan millet icin hicbir sey yapmaz ve tarih onları asla affetemeyecek !

Mustafa

Bak sen, afganistan'da sanayi bakanlığı mı varmış şaşırdım doğrusu
  • 1 Ay Önce

Nefer

Var elbette !!! Afganlar da diger musluman ulkeler gibi hala Ortacag'da yasadiklarindan deve semeri-misvak-tespih-takke-takunya-seccade filan uretebiliyorlar !!!

Bilal

En büyük ihraç kalemi insan. Ayiktiniz mi
  • 1 Ay Önce

Filozof

O kuru üzüm, susam tohumu, halı, derisi ve kuru bitkiler arasında saklanılan uyuşturuculardan söz yok bakıyorum da…
  • 1 Ay Önce

.....

Kuru üzüm mu...Ege kuru üzümde dünyanın önde gelen yerlerinden...

Usame

Adamları kendinizle aynı kefeye koymayın Orda abd. Ve yandaşları yerle bir edildikten sonra Allah ın şeriatı var üç yıldır

Hasan

Afyon satar anca 
  • 1 Ay Önce

Usame

ADAM lara cahilce iftira atmayın Gerçek şerit dünyada üç yıldır orada var Adı islam cumhuriyeti olan şii yahudi devletine benzetmeyin onları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23