• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MEB'den yabancı dil kararı! 81 ilde uygulanacak!

Milli Eğitim Bakanlığı, İngilizce ve Almanca ağırlıklı dersleri yaygınlaştırmaya karar verdi. 81 ilde 300 okulda uygulamaya başlayacak.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

İNGİLİZCE VE ALMANCA EĞİTİMİ İÇİN HİÇ KİMSEDEN SES ÇIKMIYOR, OYSA BİR ARAPCA DERSİ VERİLMİŞ OLSAYDI LAİKCİLER ŞERİAT GELİYOR YAYGARASINI BASARDILAR, BU ZİHNİYETE SAHİP ÜLKEMİZİN VE İNANCIMIZIN DEĞERLERİNE UZAK ŞAHSİYETLERE HİÇ TAKILMADAN ÖZÜMÜZE DÖNMELİYİZ Kİ GENÇLİĞİMİZ ÖZ DEĞERLERİYLE, VATAN SEVGİSİYLE YETİŞSİN.
  • 1 Ay Önce

Sahi

Oktay sinanoglu derdiki bir dil bir insan iki dil iki insan peki Türkçe bilmeyen nasıl insan.siz önce çocuklara Türkçeyi öğretin.
  • 1 Ay Önce

Ali Akar

Önce çocuklara Türkçeyi öğretelim bırakın şu yabancı dili...
  • 1 Ay Önce

Ottoman

Çok güzel bir karada,ingilizce ok,ama Almanca bence gençlerin zekasını almancayla yormayın,Almanya'nın dışında hiç bir ülke Almanca konuşmaz bilseler dahi size cevap vermezler,sayın MEB mensupları acizane tavsi ederim İspanyolca yada çince,rusca olabilir saygılarımla
  • 1 Ay Önce

VATANDAŞ

Almanca ne alaka,sayenizde önemli bir zannedilerek. Ayıptır yahu,açın gözlerinizi.
  • 1 Ay Önce

SELAMİ

İlkokul 2. sınıftan itibaren ingilizce dersleri okutuluyor fakat çocuk 4. sınıftan mezun olduğunda 3-5 cümle kurabiliyor kelime desen 30-40 tane !!!!! Neden mi? İngilizce öğretmenlerini kimse denetleyemiyor ne okul müdürleri ne aileler onların çoğuda yaptıkları en belirgin etkinlik tahtaya kelime ya da cümle yazıp öğrencilere yazdırmak ama hemen hemen her ders kolları kapacasına kadar uzun ve fotokopi ver bak telefona . MEB e acil çağrımdır . Her okula her ay değişecek şekilde denetleyici bir birey seçilmiş öğretmen ya da müfettiş derslere girip kontrol sağlayan rapor tutan değerlendiren bir mekanizma Bir ay sonra yer değiştirecekler ve rapor tutacaklar okulla kurumla öğrencilerle öğretmenlerle işleyişle . Bu bir yıl sonunda değerlendirilecek ve raporlaştırılıp ödül ceza her neyse tespiti yapılıp okulun açık ve güçlü yanları belirlenip geliştirilecek örnek uygulama lar referans olacak şekilde bir strateji geliştirilecek. Ama burada görevli öğretmenler çok profesyonel alanında uzman ve objektif olmalı Tabi buna ilk ÖĞRETMENLER KARŞI ÇIKAR . Çünkü öğretmenlere çok iyi bir proje sunsan dahi hemen DEFANS yapar Bu cümleleri 28. yılına başkayacak bir öğretmen yazıyor. Malesef okullarımız dışarıdan görüldüğü kadar değil . DENETİM ŞART HEMDE PROFESYONEL VE CİDDİ
  • 1 Ay Önce

Ers61

Pilot okullarda 8 saat ders olacakmış. Çocuğu okuldan ve dersten bıktırmanın yollarından biri. Tıpkı yeni müfredat gibi. ABD'den AB'den al, tercüme et. Sonra da ben müfredat yaptım de.
  • 1 Ay Önce

Ibrahim

Laik Türkiye’nin milli eğitim Bakanı sana sesleniyorum. İnsanlar oluk oluk cehenneme gidiyor, maneviyatsızlık arşa yükseldi bakalım kıldığınız namazlar sizi kurtaracak mı? Allah’ıma şükrediyorum ki bana önce dinini öğretti. Sonra Müslümanım!!! diyenleri tanıdım. Taklitçi Müslüman ların!! çoğu İslamiyeti hobi gibi yaşıyor. İslam bir yaşam biçimi ucundan azcık olmaz. Maalesef Akp dünyayı imar etti ama ahiretimizi mahvetti. Reformist ılımlı cihadsız islama hayır.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23