• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yandaşlar bile isyan etti: “Metrobüse biniyorsun ve ölüyorsun, Çok acayip bir şey yani”

İslam'a ve Müslümanlara yönelik çirkef ifadeleriyle tanınan Mehmet Tezkan ile "Metrobüse biniyorsun ve ölüyorsun, Çok acayip bir şey yani" diyerek CHP'li İBB'ye tepki gösterdi.

28 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

birini belediyeye başkan seçiyorsun ,palavralara kanıpta ,, sonra sokakta köpekler parçalıyor ,ölüyorsun , işe gitmek için metrobüse biniyorsun ölüyorsun , yağmur yağıyor elektirik akımına kapılıp ölüyorsun ,demekki seçerken dikkat etmek lazım ,yada sineye çekmek gerekmiş ,,
  • 1 Ay Önce

Doğru Tespit

Çok Güzel çok çok daha Güzel olacak Hatta Ekrem 2028 de Ülkeye Başkan olursa en güzeli olacak neler olacak neler...? İnsanlar hizmet nedir görecek Emekli 100 bin lira alacak ulaşım su bedava olacak hayat bayram olacak solcular mutlu olacak Mut lu lar Mersine yerleşecek...
  • 1 Ay Önce

Umuda

İçinde ben veya çocuğumda olabilirdi diye d.ot korkusundan biraz eleştirmiş ola bilir. Yoksa vıcık vıcık Yandaş Candaş.
  • 1 Ay Önce

Özgür

Ekrem fişini çeker bunun
  • 1 Ay Önce

tezkan rapor iste

. Mehmet kaç senedir her gün bir kaç yerde arkadan ittirip bayır aşağı vurduruyorlardı sonra sonra daha fazla aksiyon olsun diye şimdi transa geçip kafa kafaya yada bir birlerinin arkasından vurup vurduruyorlardı istersen i..e.t.t den raporları iste
  • 1 Ay Önce

Hasan

Trene biniyorsun ve ölüyorsun,,,,sonradan anliyorsun ki hizli tren diye bindigin şey sadece bilette hizli tren, 
  • 1 Ay Önce

Doğruya Doğru

Hasanım bırak Candaş Yandaşlığı hatanızı bir kabül edin sizin beyinleri nasıl yıkadılar yanlışı savunmak erdem değildir Ekremdir. Acaba özel olarak içtiğiniz bir şey mi var Rakıdan başka, sizi bu hale nasıl getiriyorlar.

o tren kadar taş düşsün başınıza chp hastaları.

metrobüs metrobüs. klasik chp şeytanlığı. nasıl yop çeviriyorsun.80 senedir demiryollarına çivi çakılmamıştı.yht de mi battı.size. 1950 den beri ne batmadı ki. halbuki bu metrobüse ne gerek vardı.bunu getiren erdoğan ve topbaş asıl suçludur diyebilirdin.bak sana nasıl kıyak yaptım.hınzırlık olsun diye cibilliyetiniz uyarınca kullanın. hiç chpli yünetimlerin kabahatini tarih yazmış mı bu güne kadar.bak izmirdeki başkanınız körfezde ölen balıkların izmir balığı olmadığı çözmüş. bunlar baska yerden getirilmiş gemi ile. hah bak işte akepeğliler getirmiştir. erdoğan bu işin arkasında. başka yerden ölü balıkları toplayıp gemilere doldurup sizin güzel izmirinize dökmüşler.ayol kızlaar,çok bi merak ettim nereden gelmiş acaba. ay meraktan çatlıycim.

oflu baba

TAZMINAT DAVASI ACMAZSANIZ SONUC BU AKILLI OLUP TAZMINAT DAVASI ACIN BAKIN BAKALIM KOLAY KOLAY BIR DAHA KAZA OLUYORMU OLEN OLDUGUYLE KALMASIN KALANLAR OLEN KARDESIMIZIN HAKKINI ARASIN HAKKINI ARAMAYAN DILSIZ SEYTANDIR.
  • 1 Ay Önce

limon

fetö yargısı kurtarır,temize çıkarır.chp liler yargılanır mı.????? susturamazlaaar. sindiremezleeer.engelleyemezleeeer..:

Sahi

Ahiret inancı yok galiba.ucaga binersin ölebilirsin otobüste ölebilirsin takside ölebilirsin vapurda ölebilirsin hatta durduk yere tık diye ölebilirsin.neden metrobuste ölmek ayıp olsun Tezcan efendi.
  • 1 Ay Önce

dündar

oradaki inceliği anlayamamışsın efendi. onu mu anlatmak istemiş. yandaş lütfedip,laf sokmuş. sen de onu sildin süpürdün.

ata

adam bir şeyi doğru söylemiş.. biraz hızlı gidiyorlar... bunlar raylı araçlar değil... yolu beyaz da olsa kırmızı da... olmaaaazzzzzz.... raylı sistem gerek... eee haramidere yokuşunu nasıl çıkacak.. e kazacan beyim... biraz çalış artık be...
  • 1 Ay Önce

oldu olacak koskoca başkan kazmayı alsın eline.

olur tatili geziyi bıraksın. heykeli konseri festivali bir yana bıraksın, böyle çamur çamur işlerle uğraşsın koskoca chp belediyeleri. oldu olacak, ekremcim kazmayı alsın kazmaya başlasın.

osmanli

ben bunu hic acaib birsey olarak gormuyorum. kafasi calisan, muhakeme yetenegi olan bir toplum, ki istanbulda bu yok, bu belediye baskaninin onceki icraatlerine bakarak bunun zaten olmasinin normal bir sey oldugunu anlayabilir. Muhalefetin ve onu destekleyen medyanin yanlis yonlendirmesiyle bir cok kararsiz belediye baskanligi secimlerinde tekrar bu gereksiz adama oy verdi. simdi herkez saskin. nicin bunlar oluyor diye soruyor?
  • 1 Ay Önce

Şerif

Acayip olan kendi çıkarlarınız için beceriksizleri allayıp pulluyorsunuz ondan sonra nasıl bu oldu. Beş yıl geçti ne yaptığı belli olmayan için methiyeler dizen siz değilmisiniz dubor
  • 1 Ay Önce

hasel

Metrobüsler sağlam değil.Bakıma muhtaç arabalar bakıma alınmıyor.Bakım paralarının nereye gittiğini yazmaya gerek var mı?insan ölmüş umurlarında mı ki?İBB SÜREKLİ SUÇ İŞLİYOR.
  • 1 Ay Önce

ender

imalatçı firmaya değil,daha yüksek fiyat veren yandaş firmaya verildi bakım işleri.

oğuz çetin

YANİ YUH DİYORUM YA SİZE ULAN AKP ZAMNINDA OLAN KAZALARI YAZSANA BİRDE SOMADAN BAŞLA BU İŞİN DOĞASINDA VAR DİYEN BENMİYİM BU KADAR KÖTÜ OLMAYIN YA
  • 1 Ay Önce

yuh sizin ölesiye tek part

hemen koru kendi . aman toz kondurmayın. aman hemen top çevirin. aman hemen karşı hamle yapın.yapın ki karşınızdaki sizin yakanızı bırakıp kendini savunmaya mecbur kalsın.asrlık şeytani metod..

Çok Acayip

Her kaza haberi gibi, bu haber de gerçekten cok üzücü. Beyfendi "çok acayip" demiş, birileri de kazadan/ölümden siyasi vazife çıkarıp CHP'ye giydirivermis, manset yapmış. Peki mesela; 8 Temmuz 2018'de Çorlu'daki tren kazasinda ölen 25 kişi, 13 Aralık 2018'de Ankara'daki tren kazasında ölen 9 kişi, veya 22 Temmuz 2004'te Pamukova'daki tren kazasında ölen 38 kişi acayip değil miydi? Bunlarda yaralanan yüzlerce kişi hiç acayip değil miydi? Ayrıca madem metrobüs kazası haberi yapıyorsunuz; İBB bünyesindeki şoförlerin kaçının hangi tarihte hangi yönetim tarafından işe alındığını da haber yapsanıza?
  • 1 Ay Önce

hemen topu çevirmece.büyük futbol cambazı chp.

tebrikler aslanım. aman hemen sizinkilerin kıçını kurtarın.hemen karşı hamle hemen sizinkileri kollama kurtarma temize çıkarma. hiç düşündünüz mü hep 1950 den beri bu sizin dışınızdaki herifler suçlu,hep sizinkiler haklı,doğru, iyi, sütten çıkmış ak kaşık. hiç şaşırtmadınız. cibilliyetinizi biliriz sizin.

idris

Herkes hak ettiği gibi yaṣar
  • 1 Ay Önce

Sedat

Yandasların doyurmak ıcın hıc geregı olmayan bir beyaz yol ugruna insanlar telef oluyor mevcut olanları bile dogru durust ısletmekten acizler birde bu beceriksizler ulke yonetmeye talıp dusuncesı bıle korkunc
  • 1 Ay Önce

Semih

Herşey güzel olacak ......
  • 1 Ay Önce

haberin yok mu hem de çok güzel oluyor 5 senedir.

oluyor zaten.olmasa seçer mi idi o yüksek chp zekası chp fazileti chp liyakati.

Toprak

İmamoğlu'nun liyakatlı adamları terör yanlısı yandaşlarına yer açmak için usta işi bilen adamları işten atarsan olacağı budur İmamoğlu istanbul'un başına gelmiş geçmiş en büyük felakettir.
  • 1 Ay Önce

nedim

sor bakalım helen kardeşlerine. 2019 da bizimkiler kazandı diye yunan gazeteleri sevinç başlıkları atmadı mı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23