• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

4 ay önce yapılan suç duyurusuna dikkat! Metrobüs faciası göz göre göre gelmiş

İstanbul, Küçükçekmece’de 1 kişinin öldüğü, 38 kişinin yaralandığı metrobüs kazası gündemi altüst ederken, aylar önce bir vatandaşın, kazanın yaşandığı mevki hakkında uyarı tweet’i attığı ve CHP’li İBB’nin kılını bile kıpırdatmadığı ortaya çıktı.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

MÜJO

Bu sistem zamnında yapılmamalıydı söyledi muhalefet ecel otobüsü bunun adı Metrobüs kötü bir sistem günde bir adam bin sefer yapacak kazada yapılır belada sonuçta otobüs bu tekerlekli bir makina günde aynı kolidorda gidip geliyor yaa EKREM BAŞKAN METRO İÇİN OKADAR KREDİ ALMAK İSTEDİ AMA ELLERİNDEN GELEN KÖTÜLÜĞÜ YAPTILAR ADAMA..
  • 1 Ay Önce

Rıdvan Sancaktaroğlu

Litarurure İstanbul fikralarini kazandırabilirsiniz, tıpkı Karadeniz fıkraları gibi. Bu adamların yaptıklarıda yapmadıklarıda şaka gibi.
  • 1 Ay Önce

ERDİNÇ IŞIK

Yok ki kimse…!! AK parti belediye alt yapısı alındığından beri bir çivi çakılmadıki…
  • 1 Ay Önce

CANAN

EKREM YAPTIYA BU METROBÜS PROJESİNİ KURULDUĞUNDA KAÇ YÜZ KAZA ATLATTI BU SİSTEM OTOBÜS BU AYNI KOLİDORDA KAZA YAPAR TABİ EKREM KULANMIYOR BUNU ? TOPBAŞ HEPİMİZİN CANINI TEHLİKEYE ATTI BU SİSTEMLE..

uğur

aslında suçlu erdoğan ve rahmetli topbaş. bu metrobüsü neden istanbulun başına dert ettiler ki. chp ye kalsa kıyamete kadar yapmazdı.ta 1950 den beri her şeye karşı çıktıkları üzere buna da karşı çıkmışlardı. hem biz istiklal harbini metrobüslerle mi kazanmıştık. de mi türkiyenin aydınları,yarım aydınları,çeyrek aydınları...

ata

yahu ekrem zil takıp oynuyor, böyle haberlerle. yine gündem oldum, ben konuşurum, birilerine de suçu atarım, nasıl olsa hazır bekliyorlar.. içişleri bakanlığı olur, dışişleri bakanlığı olur, maliye olur, ulaştırma olur, hazine olur, çevre bakanlığı olur. ekremde o yalan kabiliyeti olduğu sürece problem yok beyler.. rahat olun...
  • 1 Ay Önce

remzi

tabi canım. ekrem in chp nin ne suçu var. erdoğan ve akeğpeğ bütün eser ve hizmetlerin pardon bütün günahların anasıdır. şimdi oldu işte bakın.

hasan

elekrik faturasından fazla su parası ödeyen istanbullu memnun,her ay 10000 TL pazar parası,ek gelir desteği,ve günde 1 tane bedava halk ekmek alan emekli memnun...gerisi boş hikaye
  • 1 Ay Önce

ersan

tabi canım 229 da eko % 90 la gene istanbul şehremini ya da o kadar beklemeden 2028 de gene % 90la son bizans imparatoru.....

Kahrol Reis

Senin yüzünden bu çapsızlara iy vermek zorunda kalıyoruz. Bu kadar çalmak için emekliyi bile aç bıraktınız. Senin karşında şeytan bile olsa Vallah oy vereceğim.
  • 1 Ay Önce

sen kahrol emekli maskeli ruh hastası,chp trolü

Allah belanı versin deme apo ya ver Allahsız hınzır. reis kadar taş düşsün başına.bu kadar eser ve hizmetin,türkiyeye 22 yılda beş türkiye ilave etmenin cezası nankörlüğü bu olmalı haklısın.her şey bitti.her şey silindi.bir emekli yaygarası(günün mana ve ehemmiyetine binaen),her şeyi sildi süpürdü.yunanistan kadar ,orta boy bir ülke kadar yüzölçümü ve nüfusu etkileyen yerle bir eden ve siz Allahsızlara altın fırsat umut sağlayan çifte deprem sontası için yıkımın silinmesi için bir şey yapmayıp sana para tıkasaydı. emekli yaygarası yapanların büyük çoğunluğu emekli filan değil. ruh hastası troller eyt eyt yaygarasından sonra bunu o kopası dillerine doladı. handi birahaneden sallıyorsun bu zırvaları.oyun da sen de yok ol. çalma edebiyatınız batsın.bitmedi hırsız hırsız suçlamanız. menderes hırsız demirel hırsız erbakan hırsız özal hırsız erdoğan hırsız. chp işbaşında değilse iş başındakiler mutlaka hırsızdır. seçmenleri mi; onlar da cahil,bidon kafalı,kuyruk,bindirilmiş kıt alar, çizgili pijamalı ayılar. sizler ohooo oxford,cambridge,sorbonne mezunıu chp aydınları,münevverleri.rey verdiğin fitneye çapsız deme ayıp oluyor.onlar asırlık efsane parti.

Ahmet Demir

Adapazarı tren faciasında TCDD yöneticileri niye suçlanmadı? Bizde herşey adamına göre.
  • 1 Ay Önce

hepsinin suçlusu erdoğan.ne gerek vardı metrobosa .

neden niçin niye madem fakat ama lakin ...elinin köründen. elinin körü için. hep kendi büzükdaşını ölesiye koruyan klasik halk parti kafası.asırlık inat bağımlılık bağnazlık tiryakilik

Toprak

İmamoğlu liyakattan bahsederken ağzına fırıncı küreği ile vurmak lazım İmamoğlu istanbul'un başına gelmiş geçmiş en büyük felakettir.
  • 1 Ay Önce

onun için oyları katlıyor.kurt büzüğü var ay parçamda.

liyakat demek chpli olmak demek. chpli isen zaten liyakat paçalarından akıyordur. chpli edğilsen çöpsün,adam değilsin. insan bile sayılmazsın.

İBB neden önlem alsın?

Oy alamama kazanamama gibi bir sorunu yok ki?Ben olsam yeni bir tatil planlarım keyfime bakarım hiç ilgilenmem nasıl olsa oy çok!
  • 1 Ay Önce

oylar kafadan hazır.

herhalde.. yaz bitmeden şöyle güzel bir yurt dışı yapsın.hem de türkiyeyi kötülesin,altını oysun. chp nin chplinin çalışıp terlemesine gerek yok. chp afyonu yutmuşlar esere,hizmete rey vermez. kör gibi, robot gibi chp ye verir. ne demişti bay kemal;gidip paşa paşa vereceksiniz. başkanım,neden yırtıyorsun kendini. adettendir öyle yapıyorlar zaten. 90 lık ihtiyarlarını eskiden sürükleye sürükleye sandığa götürürlerdi.şimdi herkes kenefe bile otomofil ilen gider oldu,çocuklar torunlar götürüyor,aman bir chp reyi ziyan olmasın. bizimkiler de hava bir de iyi ise hemen ailenecek çayıra,bayıra... oy verme yaşı bire indirilsin. chplilerin bebelerinin reyleri ziyan olmasın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23