• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem’in yalan üstüne yalanları! Aldıkları rüşvetleri gizlemek için suçluyorlar!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı...

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Düşmanımın düşmanı dostumdur

Bu yol vinin daha çok işine gelir çünkü Çin'de bizim gibi Hindistan ve ABD ye düşman daha bir sene önce bir madeni bulunan bir bolgenin statüsü için hindistanla neredeyse ddavasacakti çin Dünyanın en büyük cip ureticisi Çin'den bir dönem sırf ABD nin çini hedef almasıyla yaşanan çip sebebiyle otomotiv krizkerinin tekrar yaşanmaması için Çinli Turistlerin en çok ziyaret ettiği Nevşehir başta iç Anadolu'ya sivil askeri her tip çip üreten fabrikalarda kurmalarını bekliyoruz. ABD ingiltere Fransa...nasıl dusmanimin düşmanı dostumdur snlayisiyla hindistana sarılıyor Hindistan ruma Yunan'a ermeniyr bizde ABD ve Hindistan'ın azılı düşmanlarida bizim dostumuzdur
  • 17 Gün Önce

can

Bu Ekrem yakında oylarını katlar halkımız böyle muhalefete atılan iftiralara pek aman vermez söyleyeyim...
  • 1 Ay Önce

adalet

Doğru artık sapıtmış kandırılmış yüzde elli bir koyun kitle oluşturuldu bunlar Tuvalet terliğine bile tıpış tıpış oy verir.

ASYA

Götür Ekremim götür arkanda kapı gibi Ülkenin en okumuş en aydın en halkçı en Atatürkçü en Laik en zengin en Çağdaş kesiminin % 66 oyu var ve bunlar ne kadar çok götürürsen o kadar çok oy veriyor bulunmaz nimet götür devran dönerken.
  • 1 Ay Önce

İstanbul'daki inşaatçıların huyudur arsa gördüğüme dayanamazlar

Ne yapar eder O arsaya binayı Diker huy huydur değişmez hele istanbulluysa Hiç değişmez
  • 1 Ay Önce

resat

hani senin adamlarının sayarken kan ,ter içinde kaldıkları ,sonrada hatırlamadıkları o para kulelerinin adımıdır rüşvet ,,taşlar bağlı, oynayın zıplayın ,yellenin ,gün bugündür ,,
  • 1 Ay Önce

.....

Ali Bey hukukcusunuz....Varsa bilginiz belgeniz neden mahkemeye gitmiyorsunuz...Eğer yoksa iftira olur, onun vebali büyüktür...Savcılığa verin savcılık dava açsın...
  • 1 Ay Önce

adalet

Ekrem yargılanırsa oyları daha çok artar hemen mağdur ayaklarına yatıyor Koyun kitle de meleyerek peşinden gidiyor onun için bırakın trafik felç olsun her yer çöp olsun metro yapılmasın konserlerle Roma gezileri olsun para kuleleri olsun oy verenler iyice sürünsün.

kenan

laga lugayı bırakın.2028 de ekrem cumhurbaşkanı.alışın artık.
  • 1 Ay Önce

Doğruya Doğru

Evet 2028 de Ekremi Cumhurun başına getirmek gerekiyor bazı kafalar yerlerde sürünmeden burunları tam sürtmeden anlayamıyor. Hatta tüm AK Partililerin buna oy vermesi lazım ki Reisle arasındaki farkları bir görelim.

m.n.

Burada mesele hizmet meselesi değil. Binlerce PKK ve FETÖ trolü gece gündüz yıkıcı bir şekilde çalışıyor ve beyin yıkıyor. Ancak, AKP yönetimi ise gerçekleri söyleyen ve kendine sahip çıkan aydın gazetecileri süpürüp atıyor. AKP içinde çok sayıda sessizleştirme çalışması yapan FETÖ'cü var. RTE bunların farkında bile değil, farkına vardığında iş işten geçmiş olacak.
  • 1 Ay Önce

Umuda

m.n bu tespitin çok doğru muhalif basın her gün yalan ve iftira haberler yapıyor AKPartiden cevap veren yok herkes Reisten bekliyor. Akit dışında yalanla mücadele eden yazar yok.

Mesut Sarp

Siz böyle yazdıkça millet İmamoğlu'na daha sıkı sarılıyor ve inadına daha fazla seçiyor neden? Bu işin içinde bir iş var.
  • 1 Ay Önce

adalet

Neden biliyor musun Mesut'um; Fanatizm mezhepçilik bizim adam olsun da çamurdan olsun düşüncesi, ayrıca sürekli yalancı Muhalif basını izleyerek beyinlerinin yıkanması sonucu bunlar mankurtlaşıyor cellatlarının bıçaklarını yalar hale getiriliyor. Milyarları götürseler de Pkaka ya hizmet etseler de Ülke hızla kalkınsa da bunlar göremiyor algı yönetimi böyle bir şey doğruyu yanlış yanlışı doğru gösterirler adama.

Vahap Kalyoncu

Bütün belediyeler bilhassa chp li olanlar rüşvet alıyor hemde çatır çatır ama bu öyle açıktan kanunsuz bir iş için değil mesela adam 40 m2 bir dükkan kiraladı önünde 5 m yoldan çekme alanı var hemencecik orayı kapatıyor zabıtaya rüşveti indiriyor ve 40 m2 lik dükkan oldu sana 70 m2 hemen her chp lı belediye buna göz yumuyor.
  • 1 Ay Önce

Kılıç

Ben bunun kadar zübük bir adam görmedim .buna oy veren sığır sürüsüde ayrı bir araştırma konusu .
  • 1 Ay Önce

.....

Adam sizi 2 seçimde 3 kez yendi....

Ah ülkem yazık sana

Para kuleleri nerden geldi hala daha muamma belkide o göstermelik şaşırtmaydı başka tarafdan paraları kamyon kamyon götürüyorlar belkide devlet uyuma gereğini yap.
  • 1 Ay Önce

hasel

"Her şey çok güzel olacaktı" İBB de herkes gizli sahte inşaatlardan rüşvet alır oldu"Nema var,Mama var,Dama oyunu var.EY MİLLET,Kimden hizmet bekliyorsunuz.Boşuna beklemeyiniz.
  • 1 Ay Önce

.....

Biliyorsanız şikayet edin yargıya...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23