• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li Sinop Belediye Başkanının derdi vatandaşı gerdi! Subaylar neden karımın elini sıkmadı! Başkanın karısının eli sıkılmalı mı sıkılmamalı mı?

Dün Rize’de ilginç bir olay yaşandı. Pazar ilçesinde düzenlenen festivalde üç jandarma subayı, protokolde yer alan Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz’ün eşi Özlem Gürbüz’ün elini sıkmayınca ortalık karıştı. CHP’li başkan Gürbüz “Subaylar neden karımın elini sıkmadı” diye isyan etti.

32 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

adalet

Sözcü Gazete ve Tv sinin her haberi kışkırtma iftira yalan Dindar Müslüman düşmanlığı üzerine İsrail Basını gibi çalışıyor artık Beka sorunu var bunların Fonlarını devlet araştırmalı yalan haberlere ağır cezalar gelmeli. Patronunuz Ateist Mason ABD İsrail yanlısı olabilir saygı duyarız ama Halkımızı bölmeyin Ülkeme zarar vermeyin.
  • 1 Ay Önce

ASYA

Sözcü, hala 28 Şubat kafalarındasın Halkı nasıl düşman yaparım Alevi kardeşlerimizi nasıl Sunnilerle kapıştırırım Dindarlara nasıl iftira çamur atarım nasıl iç savaş çıkartırım ABD li Patronlarımı sevindiririm derdindesin Patronunuz Mason bile olsa siz biraz vicdanlı olun dürüst olun başka Türkiye yok sizi de kullanıp atarlar. Devlet bu kadar Demokrat olmasa sizi Bölücülük yalan ve iftira atmaktan çoktan kapatırdı.
  • 1 Ay Önce

ismail.

islamdan haberi var mı bu Allahsız chplilerin. sözcünün. cehennem ateşinden sizi kurtarır belki sizi laikliğiniz. bekleyin bekleyin...sorun din adamlarına bu işi. cesaretiniz varsa, sıkıyorsa. sizin keyfiniz için dinimizi mi değiştirelim.cumhurbaşkanının eşini gata ya sokmayan cehennem odunu zihniyet. ,
  • 1 Ay Önce

Amine

Rabbim müminlerin sayısını çoğaltsın,hain kâfirlerin sayısını azaltsın, ülkemizi muminlerin ülkesi yapsın.
  • 1 Ay Önce

Emin erat

Bütün yüreğimle canı gönülden amin amin ve selamün alel murselin.

ata

elini sıkma mevzuu onların dediğine göre inançtan dolayı. eğer öyleyse o türk subayını tebrik etmek, taltif etmek gerekir. adam sıkmıyor, inancı var... belki dindar, belki değil... ne yani zorla mı? ayrıca, subayların selamı el sıkma falan değildir beyler, iyi belleyin. askerin selamı bellidir, el sıkma olayı tamamen gayri resmi harekettir. Asker iki türlü selam verir, elle, başla... üçüncü bir selam türü yoktur.
  • 1 Ay Önce

malum

Türk Dil Kurumunun sözlüğünde; "Karısının veya kendisine çok yakın bir kadının iffetsizliğine gözyuman kimse" anlamında sövgü sözü, diye tanımlanır. Devellioğlu; karısının namussuzluğuna gözyuman ve katlanan kimse, kurumsak, diye anlatır. Kâmus'a göre: "Bî-gayret'u namus, kaltaban ve kurumsağa denûr." Lisânü'l-Arap'ta; kelimenin aslının yumuşatma, zelil kılma anlamına geldiği söylendikten sonra "deyyûs"un terim olarak, kendi ehli (karısı ve yakınları) için "kavvâd"lik yapan, yani başkalarının onlarla buluşmasına aracılık eden ve ehlini kıskanmayan kimse olduğu anlatılır: "Deyyûs" ve "deybûs" gözü önünde başka erkeklerin mahremlerinin yanına girdiği kimsedir. Bu tavırla o, sanki nefsine bunu yumuşatmış, ikna etmiş ve onu zelil kılmış demektir. Yani kelimenin aslıyla irtibatı budur.(Ibn Manzûr, Lisânü'l-Arap, "De-ye-se" md.) Ne bu kelime, ne de bundan türetilmiş başka bir kelime Kur'ân-ı Kerim'de geçmez. Hadîslerde ise pek az rastlanır. Nesâî ve Ahmed'de geçen bir hadîste şöyle buyrulur: "Üç kimse vardır ki, kıyâmet günü Allah onların tarafına bakmaz; anne-babasına âsî olan çocuk, erkeğe benzemeye çalışan kadın ve deyyûs."(Nesâi, Zekât 69)
  • 1 Ay Önce

Nur

Buyrun chp li bir bay karısının elini niye sıkmamışlar valla sokaklar el sıkmaya hazır bir sürü erkekle dolu yeterki iste irtica damarın kabarmış belliki ama bu durum türk müslüman erkeğini zorlar kim isterse onun elini sıkar . Chp ile islam aynı yerde olmaz sözü doğrulanmış oldu
  • 1 Ay Önce

resat

bütün sülalesini toplayıp getirseidi ,ne olacaktı ,hepsiylemi tokalaşacaktılar, osmanlıdan kalan birmilyon kilometre kare üzerinde yüz yıldır neler gördü bu millet , bu neki ,,bu vatan yoktuda siz biryerlerdenmi bulup getirdiniz de ,herşey silbaştan sizin istediğiniz gibi olacak ,suyunu çıkadınız herşeyin ,
  • 1 Ay Önce

Vatandaş rıza

Pkk iltisaklı partilerle iş tut sonra Atatürk cumhutiyrti zırvaları,ahlaksızlığınız kadar fitnecisinizde,bu ordu elbet özüne dönecek ozaman pislik fransaya gidebilirsiniz orada karınızın istediğiniz yerini sıktırabilirsiniz.
  • 1 Ay Önce

Uludağ lı

Bir balo düzenle teklif et dans vals için sıraya girenler çok olur birine teklifte sıraya girerlermiş lütfen benim kızımla hanımla dans eyle diye oda yanındakilere havale edermiş....
  • 1 Ay Önce

Yorumcu

Buradaki yorumculara bakıyorum, müslüman geçinirler ama nasıl ahlaksızca yorum yapıyorlar.
  • 1 Ay Önce

yorumcu

Ahlaksızlık nerede?

çetin.

müslüman geçinenler öyle mi. yoksa gerçek müslümanlar siz imansızlar,siz islam düşmanları mı. islamı da elimizden alacaksınız.ahlaksızca yorummuş. senin sözcü birgün cumhuriyet korkusuz paçavralarının 365 gün yaptığı nedir. ahlaksızlık yalan dolan iftira tezvirat çarpıtma tehdit aşağılama.... utanın biraz. sizin günahınıza bunlar hayatta yetişemez.

Adamlar atomu bölüyor

Dünyadaki bilim adamları atomu bölüyor. Bizim chpkakada vatana ve millete faydalı olmamak için ortalığı karıştırıyor.
  • 1 Ay Önce

Almancı

Almanya iki tane dünya savaşından çıktı, yerle bir oldu. Şimdi teknik yönden onlar nerede, bizim 100 senelik chp heykelsevenler nerede.
  • 1 Ay Önce

Chp ve istekleri

Afyon belediye başkanıda koltuk beyenmeyip özel koltuk istiyordu
  • 1 Ay Önce

İşte ispat

İşte niye 100 senedir chp sayesinde böyle lüzumsuz işlerle uğraşırken - bir civata - bile icat edemediğimizin ispatı. Gençler bilsin ve öğrensin.
  • 1 Ay Önce

Devlet şu protokol işine dur desin artık buraya harcanan paraları emekliye dağıtın

Eşler protokolde olmalı mı hakları yerleri varmı bu aziz milletin vergileriyle birde onları ağırlamak masrafları çoğaltmak doğrumu.
  • 1 Ay Önce

erol.

devleti satsan 17 milyon emekliye yetmez canım... yunanistan 11 milyon,bulgaristan 10 milyon,israil 9 milyon, azerbaycan 7 milyon, bosna hersek 3.5 milyon. senin emeklin 17 milyon. şubat 2023 teki 8 saat aralıklı çifte dev deprem ile etkilenen nüfus 14 milyon, yüzölçümü yunanistandan büyük. bu sene ve gelecek sene o orta boy bir ülke büyüklüğündeki yıkım için 1.2 triyon+ 1.2 trilyon = 2.4 trilyon tl. bu rakamlara bir bakıveee..

Okur

Sende çöpleri toplama ödeşirsin
  • 1 Ay Önce

AYKUT ŞEN

Birde koltuklar plastik olsaydı yandıydık yuaaaaaahhhhhh
  • 1 Ay Önce

selim

türk olduguna emınmıyız
  • 1 Ay Önce

ottoman empire..

ingiliz savaşmadan neden döndü gitti. maksat hasıl olmuştu çünkü. israil in ilk cumhurbaşkanının weizmann ın sözleri;bir devleti yıktık,osmanlıyı,iki devlet kurduk türkiye cumhuriyetini ve israil devletini...

Vahap Kalyoncu

Asıl olması gereken olmuş neyine itiraz ediyorsun sayın başkan şayet bir insanın inancına saygın varsa ki sizin için şüpheli o zaman her türlü legal hareketlerine ve davranışlarına itiraz etmemeniz lazım zira bu durum kişinin tamamen kendi inancıyla ilgili ama siz neden bu inanca göre hareket ettiniz diyorsanız zaten faşist ve diktatörsünüz.
  • 1 Ay Önce

Hamido

Adam elini pisliğe sürmek istememiş .
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Kadın eli sıkılmaz evli barklı hanımlar zaten bunu istemez ve elini uzatmaz edep bunu gerektirir ve erkeğin kim olduğu önemli değildir
  • 1 Ay Önce

eşin dışındaki kadınla tokalaşmak haram islamda ...

dini bilmiyorlar.öbür tarafta öğrenecekler.vakit artık çok geç. hesap kitap azap.

Salih

Allah CC yüce dinimize vatanımıza zarar veren münafık siyonist kâfirleri vatan hainlerini bozguna uğratsin nesillerini kurutsun amin
  • 1 Ay Önce

Okur

Chp liler beleyediye başkanı olunca kendilerini o şehrin cumhur başkanı sanıyor sorun burda.
  • 1 Ay Önce

Yozgat

Bunlarin hepsi bir sa.ak daha ne islerlen ugrasiyorlar sen git karinin elini yahudilere sıkdır yahudiler iyi el sıkarmis
  • 1 Ay Önce

Bülent

Başkanın üzüldüğü şeye bak.Tut kolundan karının ordu evinin önüne git ,çadır kur başında bekle....
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23