• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas katil Netanyahu'nun oyununu açıkladı

Hamas, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ofisi tarafından Gazze Şeridi'nde çocuk felci aşısı için yer tahsis edilmesi yönünde yapılan açıklamayı bir aldatmaca olarak tanımladı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

METİN

ALLAHIN LANETİ VE GAZABI ABD VE İSRAİL İN ÜSTÜNE OLSUN İNŞALLAH. CEHENNEMDE YANSINLAR.
  • 1 Ay Önce

Gültekin

BU İKİ YÜZLÜ UTANMAZLAR ÇOCUKLAR İÇİN İNSANLIĞI DÜŞÜNSEYDİ, TA BAŞTAN ÇOCUKLARIN HİÇ BİRİNİ ÖLDÜRMEZLERDİ, İNSANLARI VE ÇOCUKLARI DÜNYA TEPKİLERİNE KARŞI BOMBALARLA DEĞİL AŞILARLA ÖLDÜRME POLİTİKASINI DEVREYE SOKTUKLARINI DÜŞÜNÜYORUZ, AŞIDAN SONRA ÖLÜRLERSE NE YAPALIM BİZ İNSANLIK GÖREVİMİZİ YAPTIK, AMAÇ DÜNYAYA KARŞI TEPKİLERİ AZALTMAK OLUP, NE ABD'YE, NE AB'YE NE DE BM HİÇ GÜVENMİYORUZ, BU VAHŞETE KARŞI HİÇ BİRİ BU İNSANLIK AYIBINI DURDURMADI VE HİÇ BİRİ MÜDAHALE ETMEDİ, BUNLARA NASIL GÜVENİLİR?
  • 1 Ay Önce

Güldiken

gavur İsrail den merhamet ummak beklemek, anca acem ağızlıların işidir. gavur gavurluğunu yapıyor, şii İran ve milisleri de ortadoğuda Müslüman katlediyor. Münafık da münafıklığını yapıyor.

Fatih

Doğru söylüyorsun Gültekin bey bahsettiğim ülkeler dünyanın en büyük şerefsiz ve namussuz ülkeleri,yalnız eksik biz Müslüman ülkeler ne yaptık kinamaktan öteye hicbirsey,en az çaldım nlar kadar bizlerde suçluyuz,sadece kinamakla olmuyor çünkü İslam ulkeleri arasında bilik beraberlik olmadığı sürece bu namussuzlar katliamlara doymayacaktir!!!!!!!!Açık açık boluyorlar parcaliyorlar yonetoyorlar dünya seyrediyor.kinamaktan konuşmaktan öteye gidilemiyor.Dunyada hiç bir yahudinin yaşama hakkı yokturnerde olurlarsa olsunlar,dünya sadece Yahudilerin yaşayabileceği bir yerdir bütün insanları kabul etmek zorundadirlar,netanyahu denen yaratikinsani özellikleri olmayan katliam yapan bir canavardir bu canavarın varlığı tüm dünya için bir tehlikedir onu destekleyen canavarlarla birlikte yok edilmesi lazımdır,çünkü insanlığa zarar veriyor!!!!!!!!!!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23