• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas'tan İslam alemi ve tüm dünyaya çağrı

Hamas'ın yurt dışı sorumlusu Halid Meşal, İslam dünyası ve Arap ülkelerine "Gazze'yi tek başına bırakmayın" diyerek, çağrıda bulundu.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tuareg

Kim dedi size İran ile film çevirin diye. Araplar, Türkler, Afganlar, Peştunlar, Belluçlar, Berberiler, Tuaregler mi. ... takiyyeci İran'dan, tarihin hangi devrinde Müslümanlara HAYR gelmiş ki, şimdi gelsin. Türkiye, Mısır ve Katar; diploması ve ayni-nakdi yardımlar yoluyla var gücüyle Gazze'yi ve Gazze halkını ateşten kurtarmaya çalışıyor. Klavuzu şii İran olanın vay haline.
  • 1 Ay Önce

Hüda Partili

İstişhad yani şehadet eylemleri şeriata uygundur ve meşrudur.Her türlü insani hakkı elinden alınan insanın bir varolma mücadelesinin sonucudur ve hayırlıdır.Ne var ki bu eylemlerin hangi mevkide olacağını iyi tespit etmek lazımdır.
  • 1 Ay Önce

Selahaddin Eyubi

Haklı bir çağrı YANLIZ o bölgeye ulaşmak mümkün olmuyor çok kez denedik sağlam bir bağlantı yok insanlar süryede yada mısırda kodese tıkanıyor ulaşacak yol belirlenmeli ve mesela TÜRKİYE de güçlü cemaat ler buna CİHAD diyerek ve bir bağlantı kurarak günlük binler in o bölgeye gideçeği e adım kadar eminim israil neye uğradığını şaşırır ama bizim cemaat liderleri sıcak minderi ve haremlerini tercih ediyorlar Rus harbinde USTAD SAİD'İ NURSİ 350 ÖĞRENCİ Sİ İLE CEHPEYE GİDİYOR ÖĞRENÇİLER ŞEHİT DÜŞÜYOR USTAT ESİR DÜŞÜYOR E ŞİMDİ HRE CEMATI İN 4 yada 5 milyon üyesi var neredeler bu zatlar liderler isterse CİHAD İLAN edilir ve bu üyelerin %90 yada %80 ni iştirak eder o bölgede insan seli olur abd İngiliz fıransız israil kalmaz ortada DUAMIZ ŞU İSLÂM URDULARINA HĞK EDEN LİDER VE KOMUTANLAR EĞER İSLÂM A İHANET EDİYORSALAR ALLAH AZZE VE israil abd İngiliz VS den önce İSLÂM A İHANET EDENLERİ KAHHAR SIFATI İLE KAHREYLESİN DİYE DUA EDİYORUZ ALLAH AZZE VE CELL BİZE İMANLI BİR LİDER ÜMMET'E CİHAD CSĞRISI YAPACAKVE İSLÂM SANCAĞI HZ MUHAMMED SAV SSNCSĞI UBEYR NİN ALTINDA TOPLANMAMIZ VESİLE OLACAK VE DİNİ MÜBİN İSLAMI VE ALLAH CC HU UN KEBİR İSMİNİ VE ŞERİATI NI DÜNYANIN HER ZEREDİNE YAYMASINI BİZLERE NASİP EYLESİN VE BİZİDE O ŞANLI ORDUYA NEFER EYLESİN BİZ ARTIK BU OKUN YAYDAN ÇIKTIĞINI BİLİYORUZ VE MEHDİ AS LAMIN ZUHURUNU BEKLİYORUZ ÇÜNKÜ BAHSEDİLEN BİR BUÇUK İSLÂM ALEMİ DAĞILMIŞ IRKLAR KAVİMLERİNİN SANCAĞI AÇILMIŞ ÜMMET İ MUHAMMED SAV 72 FIRKADAN FAZLASI OLMUŞ ŞU AN İSLAMIN BAŞINDA HALİFE YOK SEBEP IRKLARIN KAVİMLERİNİN SANCAKLARI OLMUŞ ONUN İÇİN BEKLENTİMİZ MEHDİ AS
  • 1 Ay Önce

Hassan

Allahtan başka kimseye güvenmeyin islam dünyası diye bir şey mi var gazetelere ilan verin bulursanız bizi de haberdar edin
  • 1 Ay Önce

Hüssein

İslam Dünyasından değilsen, şii dünyasından mısın yoksa münafık dünyasından mısın.

Berat

intihar caiz mi? Hayır.
  • 1 Ay Önce

Boş ümit

Sayın Meşal şu anda gazzeye Filistine sahip çıkan 1. derece TÜRKİYE CUMHURİYETİ. Türkiye 85 milyon lakin bunun 32 milyonu SEKÜLER SİYONLAR dan oluşuyor. Buna rağmen yardımlar devam ediyor. Lakin senin bahsettiğin 2 milyar Müslüman kafasını kuma gömmüş, daha doğrusu abd piyonu yöneticileri yüzünden sesleri kesilmiş elleri kolları bağlanmıştır. Maalesef hayal ettiğin destek maalesef gelmeyecektir.
  • 1 Ay Önce

OMUT

Sor bakalım Meşal Bey'e. şii İran ve milislerine inanıp kanıp 07 Ekim 2023 olaylarını başlatırken hangi Müslüman Ülkeye danışmışlar, hangi Müslüman Ülkeden olur almışlar. şeytanın çocuğu İran ve milisleri ile dans edersen olacağı buydu. Ne bekliyordunuz ki, İsrail'in payandası şii İran'dan; Müslümanlara iyilik mi !

Sahi

Abicim biz kınıyoruz.yuruyoruz.miting yapıyoruz.giyabi cenaze namazı kılıyoruz.dua ediyoruz.daha ne yapalım.fiili olarak bizi bekleme.bizde o inanç kalmadı.
  • 1 Ay Önce

Aydın

Aynen öyle... Ve bu vebalden hiçbir Müslüman beri değil...
  • 1 Ay Önce

Ibrahim

Dünya ehli ahir zaman Müslümanlarından!!! bir cacık olmaz. Tüm yapabilecekleri “en şiddetli şekilde kınamak” Allah Teala yar ve yardımcınız olsun.
  • 1 Ay Önce

İsmail

Senin gibi İran ağızlılardan bir cacık olmaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23