• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kastamonu'da büyük rezalet! Bu AK Partililer ne yapmaya çalışıyor böyle

Yakup Köse, Türkiye'de 1925 yılında yürürlüğe giren Şapka İktisası Kanunu'nun halk üzerindeki etkilerini kaleme aldı. Köse, bu kanunun Anadolu halkı için bir zulüm aracı olduğunu ve halkın zorla şapka takmaya mecbur bırakıldığını belirtti. Bir kısım AK Partililerin, Kastamonu'da valiliğin öncülüğünde CHP'lilerle el ele Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99. sene-i devriyesini kutlamasına tepki gösteren Köse, Star'daki yazısında şunları kaydetti:

35 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vehbi

Bu akp.ne yapacaktı ki?Gerçek yüzlerini gösteriyorlar.
  • 1 Ay Önce

İzmirli öğretmen

Bu AKP'liler menfaatçilerdir. Kurban olsunlar Reis'e.
  • 1 Ay Önce

Fatih

Belkide reis yakin olanlar menfaatcidir,vaz gecip doğru yolu bulmuşlar.daha beter olacaksınız Z akp de ANAP kibi tarihin sayfalarına gömülüp giidecek yerini alacaktır.

Vahap Kalyoncu

AK partiye oy veren kesimler 4 e ayrılır aynen Özalın 4 eğilimi gibi o yüzden boşuna eleştirmeyin derim ben,şimdi anlıyormusunuz AK partı birçok yasayı niye çıkartamıyor veya saçma sapan yasalar niye çıkıyor diye.
  • 1 Ay Önce

Orhan İnan

Kutlamaları tasvip etmiyorum. Yani ak partili vekilin coşku ile bu anlamsız ve zulüm kokan dayatmayi şevkle kutlamasını yanlış buluyorum.
  • 1 Ay Önce

ömer

ak parti neden tabanını kaybediyor. düşünün artık.
  • 1 Ay Önce

cumhur

vay paşam vay.taban kayması bu kadar kolay mı . kaçmak için bahane arayın. bir chp li bin yıl olsa ve o parti ne yanlış yaparsa yapsın zerre kopar mı o partiden. ne güzel demişti biri;sayın erdoğan o yüzde elliye güvenme ,bir gecede dönerler. onlar ve bizim aramızdaki fark. bir de bize biat kültürü derler.neden tabanını kaybediyormuşmuşmuş. chp yüz yıldır kaybetmiyor.çünkü adamlar senin gibi bıkmıyor usanmıyor kaçmıyor.

Misafir

Kovun gitsin bu aramıza sızan Yahudi uşaklarınin hepsini
  • 1 Ay Önce

Fatih

Sen önce kendini doyunu araştır soysuz kimin tohumu oljugunu biliyonmu.....

hooop ağır olun biraz.öbürü vatana kasdeder ses yok

ayda bre. asın kesin biçin. ayranı kabardı ağamın be yaaa.

68...

Ak Parti maalesef AKP oldu, önce reisi ayakta tutan sütunları yıkılarak, kaldırdılar, daha sonra çevresine çakalları yerleştirdiler, halktan uzaklaştırıp yalnızlaştırdılar, tarih tekerrürden ibaret tıpkı Cennet mekan Abdülhamid Han'ın durumuna düşürüyorlar, ama REİS'de bunu bilerek yapıyor sanki, en büyük hatasıda Berat Albayrak'ın uzaklaştırılması ben yıllardır Ankara Sincan dayım bir Ak Partili gelip kapımı çalmadı, çevremdeki AKP liler başka partilere oy verirken kaymağıda kendileri yiyor, sonuç dava içinde görünüp davasına ihanet eden gizli cüruf artık gizlenme gereği duymadan açıktan ihanet ediyor, birde şunu hatırlatayım, bunların riyakarlığını yüzüne vurduğunda seni FETÖ'cü olarak yaftalıyorlar, durum bu.
  • 1 Ay Önce

Necmittin kara

Reis çalışır bazıları da yer!
  • 1 Ay Önce

Vatandaş rıza

Bir dönemin en acı olaylarından biri olan şapka inkılabı halka sormadan jakoben bir mantıkla toplumun inanç değerlerini ayaklar altına alarak özelliklede konuyla ilgili kanaat önderi denebilecek alimleri idam ederek tarihe kara bir leke olarak bırakılan bu günü kutlayan kim varsa bu milletin evladı olamaz.
  • 1 Ay Önce

vatandaş tebe yaaa...

bazen de kerhen .rol icabı.ne yapak. demokrat partinin devamı adalet partisinin genel başkanı başbakan demirel 27 mayıs darbecilerinin getirdiği 27 mayıs anaysa ve hürriyet bayramı(lafa bak hizaya gel) nda gene darbecilerin kıyamete kadar chp nin emrinde olması için getirdikleri anayasa mahkemesine tebrike gitti bu mermlekette. bu memlekette kılıçdaroğlu,özel şehit cenaze namazı kıldılar. sahi celle dsenaükeyi biliyorlar mı. abdest almışlar mıdır. 49.yılda gazetecilerden magosadaki kapalı maraş ı öğrendi bak kemal.... alooo. ordinary citizen rızaaaaaa...

Misafir

Şapka diyip gecmeyin almanya o tarihte agır sanayiile ugraşırken bizde şapka sanayiile ugraşıyorduk o şapkayla neişler yapılır tavşan cıkartıp yiyebilirsin icinde su kaynata bilirsin burgul kaynata bilirsin salca bekmez kaynata bilirsin kölgelik yapa bilirsin yagmurdan kardan korunup sünizit olmuya bilirsin vesariye vesariye.
  • 1 Ay Önce

muhacir(türk ve müslüman..alooo.. bozkır yağızlarına

vesariye deel vesaire. o şapkalar ithaldi. vitali hakko ithal ederdi çoğunu.bazı memur beyler bilmeden bayan şapkası giyip maskara olurlardı. sopa ile şapka kanunu. türkiyenin utançlarından.bu gün tedavülden kalkmadı zannederim; saltanat(600 yıllık şanlı osmanlı devleti alisinden bahsediyorlar) döneminden kalan ve onun remöizleri taşıyan binaların kullanılmasının yassah oluşu hakkında..yani selimiye kışlasını itüyü ytü ni,rami kütüphanesini,haydarpaşa nümune hastanesi,haydasrpaşa ve sirkeci garları daha neler neler. sayısı binasları kullanmak yassah. yunana mı verek,yakak mı yıkak mı. v.putin kremlinde çarların taç giydiği salonda başkanlık yemini etti.72 yıllık kızıl diktatoryadan sonra.

Hayri

Bütün derdiniz, hilafetin kaldırılması ile başladı, devrimlerle devam etti. Çünkü rant sağladığınız odaklar kapandı. Dinimizi de kirletiyorsunuz... Şeklen göstermelik ibadet var, ahlak yok. İmanımızın içini boşalttınız.
  • 1 Ay Önce

semih

hakko işini gördü bunlar komedisini yapıyor
  • 1 Ay Önce

Fikret Türk

Bunlar  akp li papatyalar bunların en büyük özelliği omurgasız olduklarından her devrin adamı olmaları ama reis hala bunlarla yol yürümeye devam edecekse bizden buraya kadar
  • 1 Ay Önce

Mardinli hoca

Bazı partiler işleri güçleri din düşmanlığı ve halkın anenelirine alay etmektir.Hele diyelim CHP zihniyeti budur ak parti ye ne oluyor hanı muhafazakâr bir parti idi.Bu ak partililer geçmiş tarihî bilmiyorlar mı Eğer biliyorlardı böyle devraniyorlarsa millete hıyanet ediyorlar.Eger bilmiyorlar da cahildir ler cahil olanlar O mekamlara layık değiller.Ve gelecek seçimlerde bu aziz ve mazlum millet ten gereken dersi alacaksınız.Bu söylediğimi not edin bu devranistan dolayı türkiye yi chpkk ye teslim edeceksiniz.Sizi ne Kemalist zihniyeti nede milliyetçilik kurtaramaz.Zaten otuz bir Mart mahallî idareler seçiminde gereken dersi verdi müslüman halk ama maalesef ibret almadınız bu gidişle ak parti sonu görüldü.Bana göre ufukta böyle unutmayacak bir ders alacaksınız siyasi tarihten silineceksiniz kehanet değil gerçek budur ister kabul edin ister kabul etmeyin
  • 1 Ay Önce

Tunç

Ak parti mvlerinin CHPlilerden farklı olması gerekmiyor mu. Milletin kıçında don, ayağında çarık yokken zorla şapkayı dayattılar. Bu millet daha bu zulmü unutmamışken, Ak partililere ne oluyor da CHPnin kayığına biniyorlar.
  • 1 Ay Önce

resat

reisin hakkettiği teveccühten geçinen asalaklar bunlar ,ak partide doyupta chp zihniyetine yumurtlayan ,asalaklar ,,
  • 1 Ay Önce

Amine

Madem Allah yolundayız diyorsunuz,bu yoldan sapmışları ya yola gelin deyin,ya da partiden atın,çünkü Bilge kral Aliya İzzetbegovic ne demişti,savaşı düşmanına benzeyince kaybedersin.
  • 1 Ay Önce

Fatih

Amine doğru söylüyorsun,akp zaten şu anda düşmanına benzemeyi bırak onlardan daha kotu durumdalar,ne kadar münafık mufteri, talanci algici kindar yalaka cibiliyetsiz varsa biraraya gelmişler!!!!!!!!

TürkOğlu

SORUYORUM BU HAÇLI VE YAHUDİLERİN ŞAPKASI YÜZÜNDEN BİNLERCE İNSAN ASILDI *** BU ASILLANLARIN HİÇ ÖĞULLARI VEYA TORUNLARI YOKMU *** NEDEN ÇIKIP DEMİYORLAR BENİM DEDEMİ ŞAPKA YÜZÜNDEN ASTILAR,,, BUNLAR NEREDE ,,, İŞTE MAALESFEF BU GİBİ İNSANLARIN HER ŞEYDEN ÖNCE DİNSİZ ,, MİLLİYETSİZ VE KOYUN GİBİ YAŞIYAN ANGUTLAR ,,,
  • 1 Ay Önce

Bülent

Ici boşaltılmış din .İşte gelinen nokta.Aklini hiç kullanamayan cebine ve konforunu düşünen güruh. Bütün muslumanlarin ortak belası. NOKTA
  • 1 Ay Önce

yusuf can

tespit edip i,çinizdeki yılanları ihraç edin
  • 1 Ay Önce

Zekeriya gökçe

Bizler hala ingilizlerin sömürgesiyiz. Kaymakamlarımız asalet için ingiltereye gider İngiliz ailenin yanında kalır. İosmanlıdaki yeniçeriler gibi. Peki kaymakamlar Türkiye'ye gelince ne olur bütün bürokrasi zamanla onların eli e geçer. Kimi vali olur kimi sayıştay denetçisi kimi müsteşar..... say say bu vatanla dertlenenler değil yani her şeye rağmen vatanını sevenleri tenzih ederim . Ancak onların stajı için i ngilizlere ne paralar ödeniyor biliyor muyuz? Hey vatan sağolsun. Biz seveceğiz vatanımızı. Ak partinin içindeki tuzluklara bir şey demiyorum.
  • 1 Ay Önce

diz ipe..

ne zaman bu kaymakamlık stajları canım. sen ortaokulu bitüdün müü.

MİLLET

Daha ne kadar bu eziklik psikolojisi ile devam edecek. Şapkasız şapka devrimi(!) nı kutlamak ne kadar aptalca ise; AK-PARTİ yönetiminin orda olması da indan daha aptalca değil mi?...
  • 1 Ay Önce

.....

Sapkasiz çıkmam abi...

Mahmut yilmaz

biz Erdoğan'a neden oy verdik faizle mücadele etsindiye mescidi aksa Gazze kırmızı çizgimiz diye.
  • 1 Ay Önce

Fatih

Yüzünüze gözünüze dursun mankurt kriptolar Eihamdülillah Reisimizin kırmadığı zincir kalmadı bir asırdır müze olan Ayasofyamızı kurtardı Vatanıma çağ üstüne çağ atlattı bu iftiralarınız boynunuza dolanır İnşallah.

mahmut, biraz saksını çalıştır,içinde beyin varsa..

sen kendini affettirmek için chp nin değirmenine su taşıyan saadet ya da yrp ye git olur mu kaypak adam. chpliyi kessen oradan dönmez. yüz yıldır nesiller boyu ölmek var dönmek yok.kim demişti;sayın erdoğan o yüzde elliye güvenme bir gecede dönerler.katsayı zulmünü,başörtüsü zulmünü,ayasofya zulmünü kim kaldırdı.senin saadetin eski başkanı kamalak ın avukat eşi başı kapalı duruşmaya giremiyordu.şimdi karı koca sabahtan akşama kadar erdoğana küfür ve beddua ediyorlar. Allah akıllarını almış. altılı masanın en azılı ayaklarından biri temel bey ve saadet değil mi idi. saadetin kapısında kemal beyin adaylığı tebşir edildi memlekete. saadetin kapısında azılı chp militanları; türkiye laiktir,laik kalacak diye bağırırken sen nerede idin. dünkü sözcüde yarım sayfa bay minik erbakanın erdoğana çaktığı(!) kroşe zil takıp oynaya oynaya satırlara dökülmüş.şurada bir buçuk ay önce tekrarlanan hilvan seçimi ytp nin oyları bölmesi yüzünden dem e geçti. heberin vordir.??? jünyor erbakanın sağ kolu doğan beyin chp kanallarındaki saldırıları chp liler tarafından ağızları kulaklarına varıncaya kadar memnuniyetle dinleniyor.bay davutoğlu bir hafta önce gökçeadada patrik bartholomeos ile gizkice ne görüştü. heberin vordir.??son çizgin gazze için savaşa girelim mi.erdoğan kadar çırpınan uğraşan var mı. kim o delikanlı bir göster.sen dua ediyor musun,bir kuruş gönderdin mi. bir yahudi malını boykot ettin mi.bir malının ismini biliyor mudsun desek daha doğru olur.bu devletin bir asır önce dçpçiklr beynine sokulmuş kuralları var. göstermelik de olsa he he diyecen biraz da. bu güne kadar bir chpliye zerre kelime anlattın mı,zerre hakkı hakikati izah ettin mi.faizle mücadele kolay mı.iki yüzyıllık faize dayalı ekonomik sistemi bir günde değiştirebilir misin. kimbilir senin faizde neyin var. suizanda bulunmayayım ama tam bir bozguncu olduğun için öbür tarafta yaskana yapışacağım. 2021 de faizler 14 ten 13 e 122 ye indi. dalarsever türk halkı nasıl dolara hücum etti. bu gün bile azılı enflasyonda payı var o işin. fetöcü müsün. yrpli bölücü müsün. yoksa çok kurnaz bir chp li misin.tiyatrolarınız bini aştı.her kim isen iyi bir insan değilsin.Allah bildiği gibi yapsın seni ve böyle şuursuz kuş beyinlileri.

Türkiyem

Bilincsiz veya kasıtlı olsun cezasi olmasın varmi oyle yağma kesin cezayi
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23