• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O cemaatin kaos planı dehşete düşürdü! Kalkışmaya hazırlanıyorlar

FETÖ’den ihraç edilen emniyetçilerle görüşen Süleymancıların lideri Alihan Kuriş’in Türkiye’yi kaosa sürükleme planı yaptığı iddia edildi.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa Kubat

İstihbarat raporu gibi algı yazısı. Anlaşılan Tarikatlar ve Cemaatler sistem tarafından tasfiye edilecek. Bektaşilik hariç diğerleri için bir şeyler hazırlanıyor gibi.
  • 1 Ay Önce

thunder

en az fetoslar kadar tehlikeli HAINLER
  • 1 Ay Önce

Doğrusu...

Nedense hep Ehl-i Sünnet kalelerine/ cemâetlerine saldırılıyor!!!!??? Çamur at, tutmazsa izi kalır!!!???
  • 1 Ay Önce

Gültekin

DÜNYAYA SON DİN GELDİ İSLAM, SON KİTAP GELDİ KURAN, SON PEYGAMBER GELDİ HZ MUHAMMED, SONLARDAN SONRASI YOKSA BİR BİRİNDEN FARKLI CEMAATCİLİK NEİDR, KİME HİZMET EDİYORLAR, BUNLARIN AMACI NEDİR, NİÇİN SON GELENLERİ KULLANARAK FIRKALARA BÜLÜNÜYORLAR DA İSLAMI ZAYIFLATARAK DÜŞMANLARI GÜÇLENDİRİYORLAR, BUNLARIN HEPSİ SAMİMİ OLSAYDI ALLAH'IN VE RESULÜNÜN İPİNE SIM SIKI SARILANLARDAN OLURDULAR, DÜNYA HASTALIĞI BUNLARA ÇOK TATLI GELEREK NEFİSLERİNE HEPSİ YENİK DÜŞÜYORLAR, HAKKA HİZMET EDENLERDE ASLA İSRAF OLMAZ, GÖSTERİŞ OLMAZ, ALLAH'IN SON RESULÜ YAŞAM İÇİN EN GÜZEL ÖRNEKTİR.
  • 1 Ay Önce

hatırla

Ve yemkurune ve yemkurullah Vallahi hayrul makirin Allah devletimize göz koyup satmaya çalışanlara fırsat vermesin inşallah
  • 1 Ay Önce

hasel

Bu Süleymancılar,FETO nun yan kuruluşudur.İkide bir KERMES yapıp milleti soyuyorlar.Bütün yurtları kapatılıp;tamamen dağıtılmalıdır.Milleti resmen kandırıyorlar.Üst düzeydekilerin kesesi dolu.Tehlikeli duruma geldiler.İyi bilen biri olarak DEVLETİMİ UYARIYORUM.iSLAMİYETİ İSTİSMAR EDİYORLAR.
  • 1 Ay Önce

Fikret Türk

Rabbim fırsat vermesin ve şeytanlarını ayakları na dolaştırsın namussuz keferelerin
  • 1 Ay Önce

yaa, vah vaahh..

‘süleymancılar’ demiş, parantez içinde de ‘süleymanlılar’ demiş; nalına da vurmuş mıhına da. süleymancıları hiç sevmeyen ama onlardan en çok korkan gurup milli görüşçülerdir, o nedenle kızgınlıklarına rağmen ara ara da onları okşamaktan geri durmazlar. süleyman efendi hakkında çok mübarek tefrikalara yer verirler gazetelerinde (sıkıysa vermesinler zaten) ama süleymancıların onları hiç taktığı görülmemiştir nedense..
  • 1 Ay Önce

yüreksizdirler

süleymancı kaçak güreşir, meydana çıkıp hedef olmaz. uyanıktır. hep sütre gerisinden atış yapar. dinsizlikle mücadele eder(?) dinsizlikten beslenir.
  • 1 Ay Önce

bu milletin ağzına çan çana..

süleymancı nasıl olunuyor? özel kursu var mı? gitsek de sertifikamızı alsak, işbaşına geldiklerinde ağzımıza. tedbir her zaman iyidir.
  • 1 Ay Önce

Kendi ikballeri için vatanı milleti satan binbiryüzlü bukalemun vatanhâinleri!

Fetöcü vb: "Türkiyeye parçalayıp bölmek için elimizden geleni arkamıza bırakmıyoruz " demiyorlarda , "Tarikatların cemeatlerin kökünü kazıyacak Perinçek!" diyor vatan hâinleri. Fetövâri her çeşit münafıklar bulanık suda balık avlamak için ülkeyi yangın yerine çevirme pilanları yapmaktayken; Diyânetimiz ne yapıyor acba!? Almanya'da hutbede oda bir kere 《fetö》 dedik, 《oda Ellâh âlem içerdeki fetö zihniyetin pilanıyla, danışmalı dövüş gibi》hemen akabinde şikayet edildik diye bir daha ağızlarını açamıyorlarsa, vah bizim hâlimize! Fetö vb tüm oluşumlarla mücâdele etmesi gerekmezmi Diyânetimizin! Selefiyanlar/Şia/Fetö/İbda-C/pkk/pyd vb ne kadar itikatı bozuk varsa; hepsi el'ele stk ve derneklerde kendilerini gizliyerek gençlerin zihinlerini zehirlemiye devam ediyorlar avrupada ve Türkiyede! Bu fitnecilerin gidişatına dur denilmez ise maalesef bu kaos pilanlı tehlike tehdit olabilir hafezenellah.
  • 1 Ay Önce

Tortumlu

Bunlar nasıl ALLAH"yolunda cemaatki..kuran'ı yasaklayan, camileri ahır,meyhane yapan,başörtüsünü yasaklayan geçmişten bu güne her zaman İslam düşmanlığı yapan chp,hdp ve avanesine dost(seçimlerde onlara çalışıyor)diyer taraftada imanımızın inancımızın önündeki bütün engelleri can siperane mücadele edip ortadan kaldıran Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlar.sizin müslümanlığınız batsın emi?ALLAH'tan yanamısınız müzmin ALLAH"ve islam düşmanlarından yanamısınız?
  • 1 Ay Önce

Osmanlı

Ekonomik kriz küresel sorunlar vs. Nedenlerle toplumda yoğun stres sinir birikimi var birde azgınların ve onlara kol kanat geren lerin canı milletin sabrını test etmek istiyorsa asrın hatası olur kimse bu aziz milleti darbeyle kalkışmayla sınamaya kalkmasın. Herkes haddini bilecek bu ülkenin kanun ve kurallarına uyacak nokta...
  • 1 Ay Önce

Milli bekâ

Medyada çok konuşulan süleymancı lar kimler devletin içinde nüfusları varmı seçimlerde İmamoğlu ve chp lehine çalıştıkları doğru mu kim bu süleymancı lar. İbb de güçleri çıkar işleri varmı. Biz ülkemizde böyle tarikat cemaat devlet içinde devlet istemiyoruz. Bir fetö ihaneti daha yaşamak istemiyoruz. Devlet derhal gereğini yapmalı artık bıktık yani.
  • 1 Ay Önce

Vatandaş

Cumhur ittifakı hükümeti uyumuyordur herhalde gerekli takip denetim yapılıyordur inşallah.
  • 1 Ay Önce

aynen böyle

fetoş itinin arkasından gelen totoşlar
  • 1 Ay Önce

Ali

Allah belanizi versin iftiracilar..iyi bir scenery hazirlamissiniz.yaziklar olsun size ..utanmazlar..
  • 1 Ay Önce

Gökhan

Sizi gidi şerefsizler sizi. Ne olacak Karadeniz de isyan Anadolu da isyan çıkınca. Olan vatandaşa olacak. Sizde bu memlekete çörekleneceksiniz çok beklersiniz adi herifler, vatan hainleri.
  • 1 Ay Önce

Sinsi Güruh

Feto Türkiye'de organizasyon işlerini süleymancılar üzerinden organize ederek hainliğine devam ediyor. Bu sülocular içinde dikkat edilmesi, kesinlikle birebir takip edilmeleri gerektiğini yazmaktayız. Evet kesinlikle 2. Kalkışma icraati bu kesimden gelmesi muhtemeldir. Süleymancılar bir dönem AKP ile iç içeydiler ve devletin bir çok önemli merketlerinde bulunmaktadırlar. Evet bu haber TÜRKİYE CUMHURİYETİ GÜVENLİĞİ için ve tekrar aynı delikten sokulmamak için İHBAR kabul edilmelidir.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23