• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den, PKK’yı bitirmek için kritik hamle! Herkes bunu konuşuyor

Fikret Akfırat, Türkiye ve Suriye arasındaki işbirliğinin PKK'ya karşı yeni bir dönem başlattığını belirtti. Aydınlık gazetesi yazarı Akfırat, Suriye yönetiminin PKK'ya karşı doğrudan askeri tedbirlere yönelmesiyle işbirliğinin güçlendiğini ifade etti. Bu durumun Türkiye’nin Tel Rifat ve Münbiç bölgelerinde PKK’ya yönelik operasyonlarını artırdığını vurgulayan Akfırat, Türkiye'nin bu süreci destekleyerek ABD’ye karşı daha kararlı adımlar atması gerektiğini söyledi. Fikret Akfırat, şunları kaydetti:

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Türkiyem

Türkiye savaşi devam eddirirse Amerika bizimle catişamaz savaşamam cünkü Düm 85 milyonun birlik yabib Türk ordusunu desdekleyeceğinden o rıskı göze alamaz Durma Türkiyem cihada devam
  • 1 Ay Önce

mücadele yeterlimi

sahada başka ülkelerin olduğunu herkes biliyor artık ama bilmiyor gibi yinede bu ülkelerle gayet dosthane ilişkilerimiz var hala müttefikimiz diyoruz..bunuda geçtim asıl yılanı koynumuzda besliyoruz hangi ülkede böyle bir durum yaşanıyor o çok medeni gördükleri ülkenin meclisinde terör sempatizanlığı yapabilir terör elebaşısı için özgürlük isteyebilirler mi, özerklikten bahsedebilirler mi bunları besleyip maaşlarını veriyoruz dokunulmazlık veriyoruz böyle laçkalık olabilirmi içimiz fokur fokur kaynıyor..öldürülen teröristleri Türkiyeye getiriyor cenaze töreni yapılmasına izin veriyoruz, bu teröristler Toprağına gömüldüğü vatanın askerine şehit etmiş leşler bu nasıl mantık nasıl bir anlayış..biz sınır ötesini askeri gücümüzle gözümüzü karartıp yok edebilirz belki ama kurt içerde..ağacı içindeki kurt çürütürmüş..açılım süreciyle verilen tavizler de bir kesimi iyice açtı genişletti gevşetti şimdi gevşeyenleri sıkma zamanı..önce biz radikal cesur kararlar alalım idamı getirelim, meclisi temizleyelim, kim terör sempatizanlığı yapıyorsa vatandaşlıktan atalım kardeşiz deyip biçok şeyin üstünü örttükçe bizden bi halt olmaz..
  • 1 Ay Önce

Gültekin

DEVLETLER ARASINDAKİ SAMİMİ İŞ BİRLİĞİNDEN HİÇ BİR TARAF KAYBETMEZ, MUTLAK BU İŞ BİRLİKLERİ HER ALANDA ARTIRILMALIDIR.
  • 1 Ay Önce

METİN

ALLAHIN LANETİ VE GAZABI ABD. VE İSRAİL E OLSUN. CEHENNEMDE YANASIN ABD VE İSRAİL.
  • 1 Ay Önce

Mesut Sarp

PKK sorunu Türkiye'nin en büyüklerinden bir tanesidir. Amerika gibi dış ülkelerin desteği olmaksızın PKK'nın devamı imkansız idi. Bu bilgiler makamlarımızca da bilinmektedir ancak kararlı uygulamalarla hatta Amerika'nın üslerinin kapatılması ile ve askeri harekatla Suriye'deki çeşitli isimler altında faaliyette bulunan PKK'nın imha edilmesi çoktan gerekliydi. Bu ülkenin bir beka meselesidir, burada taviz dışişlerinde söz konusu olamaz ama aynı şekilde Türkiye'nin içerisinde de Türkiye her yönüyle davranmak zorunda.
  • 1 Ay Önce

ZEKİ

KENDİNİZİ KANDIRMAYIN PKK DİYE BİRŞEY VAR AMA YOK ABD VAR İNGİLTERE VAR VE SİYONİSSLER İSİM DEĞİŞTİRİP SALDIRACAKLAR VE BU BİZ GÜÇLENENE KADAR MÜMİNLER BİRLİK OLANA KADAR DEVAM EDİCEK MECLİSTEKİLERİ NE YAPICAZ SENİN MECLİSİNDE İÇİNDE VAR
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23