• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İki günde 250 bin Filistinliyi zorla evlerinden çıkardılar! İslam dünyasında derin sessizlik

Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah Belediyesi, İsrail'in bölgenin tahliye edilmesi yönündeki tehditleri ve bombalamaları sonucunda son 2 günde yaklaşık 250 bin Filistinlinin yerlerinden edildiğini duyurdu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Sn. CUMHURBASKANIM Neden bu insanlar ülkemizde misafirin edilmiyor? Bunlarin ihtiyaci yoksakimin ihtiyaci var. O kadar tesis var, otel var, ne bileyim Anadolu'da Bircok sehir de spor salon lari, misafirhane ler var. Kahrolsun Israel demekle bitmiyor, hadi gosterelim Kendinizi büyüklerimiz!! Atalarimizin bir ozelligi asla ne diplomasi masasindan, ne de Sava$ alanindan kacmami$ olmalari ve ivedi, yaratici, kalici çözüm üretmeleridir.. Türk kendisine meydan okundugu vakit kacmaz! Yardima ihtiyaci olana elindeki inisiyatifi kullanir..
  • 1 Ay Önce

Gültekin

EY ÇAKMA DEVLET İSRAİL, ŞU GERÇEĞİ UNUTMA, SİZİN İÇİN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR, YAPTIKLARINIZI BEN İNSANIM DİYEN HİÇ BİR KİMSE KABUL ETMEZKEN, YAPTIKLARINIZI ALLAH KABUL MU EDECEĞİNİ SANIYORSUNUZ, GEÇMİŞTEKİ GÜNAHLARINIZ SİZİ DE YAPTIKLARINIZLA BİRLİKTE SÜRGÜN EDİLECEKSİNİZ VEYA YOK OLACAKSINIZ.
  • 1 Ay Önce

Zengezur Geçidi

gavur İsrail'den merhamet bekleyen acem ağızlıya bak sen. Sırf yorum yazmış olmak için daniska saçmalamışsın. 1948 yılında kurulan İsrail ne kadar çakma devlet ise, 1979 yılında Fransa'dan uçakla getirilip işbaşı yaptırılan İran da o kadar çakma devlettir. Halihazırda Güney Azerbaycan Bölgesi ve Sistan-Belucistan Bölgesi İran'ın işgali altındadır. İsrail ne ise, İran da aynısıdır. İkisi de emperyalistlerin çocuklarıdır. İkisinin de canları Cehenneme olsun, parçalansınlar.

Adanalı ömer ulaş

Kelimeler bitti. Tek cümle var o da Allah belanı versin israil ve destekçileri
  • 1 Ay Önce

Osmaniyeli Hasan Tepeli

ataları olan mecusi pers devletinden beri yahudilerle simbiyotik ilişkileri olan İran'ı da listeye ekler misin. ... Ha İsrail, Ha İran.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23