• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediyede mobbing görüyordu: İntihar etti!

CHP'li Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın ağır mobbing içeren sürgünleri sonucu, Nilüfer Altıner isimli kadın personel intihar etti.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bunu vaktinde Halil ürün konyadada yaptı

Emlak ta calışan bayanı Yemekhanede bulaşıkcılıga verdi. Kadın ordan emekli oldu halada yaşıyor. Siyasetin pis vaadleri birini yerinden edecek tarafını yada tarafının birinş yerine alacak intihara Allah muhafaza adet olmuş ama siyasetcinin koltuk için bedduayı göze almasıda o derece bir hırs olsa gerek.
  • 15 Gün Önce

Devlet kurumunda calışanlar

Babanızın şirketi yada kendi şirketiniz deyil hiç bir işde garanti deyil. Dünyaya geliş imtihan bu işdede olur saglıktada Onun için resmi dairede calışanlar o ya bu oyunla işiniz mevküniz değişsede imtihan olarak görüp Rabbimizden yardım istemek sabretmek en güzeli Allahı bilmek olsa gerek.  
  • 1 Ay Önce

Gültekin

İNTİHAR HİÇ DOĞRU YOL DEĞİL, ÇÖZÜM DE DEĞİL, FAKAT BUNA SEBEP OLANLAR BUNLARDAN SORUMLUDUR, CHP ZİHNİYETİ ADAM HARCAMADA PEK MAHİRDİR.
  • 1 Ay Önce

resat

tuttuğu takımın iniğini inciğini ezbere bilenler,oy verdikleri partinin tarihini nekadar biliyotdur ki , chp bugün bir kişinin ölümüne neden olmuşsa ,bu ülkede astıkları ,öldürdükleri insan sayısının yanında bu hiçbirşeydir ,sayı olarak ,bu günlerde kimsenin iplemediği , şapka devrimi için kaç kişiyi asmışlar ,kaç kişi biliyor bunları ,,
  • 1 Ay Önce

SUAT

bir tek bu haber içinde liyakatsızlık, sürgün, işkence, insanlık, adalet, kadın, sağlık, kavramlarının, bırak yönetici olmayı insan olmayan bir yaratığın keyfi partizan tutumu sayesinde aslında onlar için önemli olmadığını tüm uyuyanlar da artık görmüştür herhalde bu rahmetli PKK lı olsaydı bu yaratık acaba böyle davrabilirmiydi
  • 1 Ay Önce

Bilal

Vermeseydiniz anam chpkk ya oy, böyle pislik olduklarını bile bile oy veren sığırlara ne denir ki? Beter olun.
  • 1 Ay Önce

vlkn

yıllardır belediyede çalışıyorum bu tarz yer değişiklikleri her zaman her belediyede olur. çok normal şeylerdir. olayın gerçeğini çok iyi biliyorum. bu yalan haberi yapan ak-it çalışanlarına sesleniyorum, cehennem kötü insanlar için var.
  • 1 Ay Önce

Vatan

Vlkn yorumcuya cevaptır niye akit yazarını suçluyorsun bu haberi önce kim yapmış aydın yerel gazetesi ikincisi tamam her belediye ve iş yerlerinde oluyor böyle yer değiştirme ama bu kadıncağız özürlü hem bir böbreği yok bu sıcakta parklarda bahçede nasıl çalişacak bu İstanbul park bahçe işlerinde kadınlar çekiştiriyorlar belediye büyük şehir kadın erkekle beraber bu kadınlar e beşin kenarında otomatların kenarında çalışıyor bu insanlar bir tuvalet ihtiyaçlarını nasıl giderecek erkek değilki bir ağacın bir taşın dibine ihtiyaç gidersin ben erkek olarak altıma yaparım o ağaç taşın kenarında ihtiyacımı yapamam çünkü vızır vızır araçlar geçiyor çok ayıp çok günah başka iş kalmadıysa kadınları parklarda bahçede çaliştiriyorsunuz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23