• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Resmen yol ayrımında! Mahmud Abbas'ın asıl imtihanı işte bu

Star yazarı Resul Tosun, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını ve Filistin'deki zulmünü eleştirerek, Mahmud Abbas’ın bu durum karşısındaki tutumunu sorguladı. Tosun, Abbas’ın Filistin davasını savunmakta yetersiz kaldığını belirtti. Abbas’ın, Pekin Bildirisi ile Filistin direnişine destek vermesinin önemli bir adım olduğunu yazan Tosun, Abbas’ın bu tutumunu sürdürmesinin Filistin’in geleceği için kritik olduğunu vurguladı. İşte Resul Tosun'un yazısı:

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İ. Keskin

Gazze gitti bitti, sıra Lübnan'da, durduramazsak Suriye'de ve bizde gibi görünüyor. Abbas, sıra bize geldiğinde lazım olacak şimdiden harcamayın. Düşman çok büyük ve zalim ama yenilmez değil. Kendi toplumunun öncelikle sevgisini, akabinde desteğini kazanan bu savaşı kazanır. Tam bir birlik ve seferberlik halinde olunması lazım. Zalimden merhamet umma yanlışına düşmeyelim. Kötücül dili derhal bırakalım. Bir yürek dahi zayi edecek lüksümüz yok gibi. Dedem Medine müdafaasında, İngiliz taşa toprağa altın, para döküyordu ya, yine de Filistinlilerden başka kimse bize yardım etmiyordu'. Derdi.
  • 1 Ay Önce

Vay vay

Sayın yazar 76 yılık bir zulmün yükünü sadece ABBASa yüklemek haksızlık olur...Yani hiçbir Müslüman ülke bu işe karışmasın, Filistinliler tek başına yahudilerle ABD ve İngiltere ile savaşsın diyorsunuz sayın yazar...Şunu anladım ki bütün Müslüman ülkeler ve liderleri israilden acayip korkuyor çünkü hepsi koltuklarını koruma ve saltanatlarini sürdürme derdinde...
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23