• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte bir gurbetçinin gözüyle Türkiye gerçekleri! Ha bu da birilerine kapak olsun

Yüksel Aytuğ, yurt dışında yaşayan Türklerin Türkiye'deki gelişmeleri daha iyi gözlemlediğini söyledi. Sabah gazetesi yazarı Aytuğ, Almanya'da yaşayan bir doktorun Türkiye'nin özgürlük, vergi düzeni ve eğitim sistemi üzerine eleştirilerini paylaştı. Gurbetçilerin Türkiye'nin sorunlarına daha duyarlı olduğunu belirten Aytuğ, bu eleştirilerin dikkate alınması gerektiğini ifade etti. Aytuğ, şunları kaydetti:

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ömer

Fikrine saygı duyup katılmıyorum. Uzman hocamizi ülkemizde çalışıp yaşamaya davet ediyorum birde bu taraftan baksın..
  • 1 Ay Önce

.....

Özgürlük, vergi ve eğitim sistemi....Bizimkilere sorarsan bunların hepsi mükemmel, her gün özgürlükten söz ediyorlar...
  • 1 Ay Önce

Sade vatandas

Abdulah sen ne yaziyon kim 10 bin eiro aliyormus maas sallamayalim normal alanlar 2 -2 bin besyüz arasi onuda herkesim gene degil
  • 1 Ay Önce

hayrettin

Hepsi dogru ama, birincisi biraz yanlis. vatanini herkes seviyor. fakat iktidari kimse sevmiyor. yani vatanla iktidari karistirmiyalim. herkes vatani icin ölur.
  • 1 Ay Önce

dfg

yaptığınız yorum doktoru haklı çıkarıyor ...vatan haini çok diyordu..
  • 1 Ay Önce

Kuzey orhun

Neden gelip Türkiyede yaşamıyor. Her türlü kul hakkı nın yendiği,adaletsiz gelir dağılımı, yalan,dolandiricilik, Dünyada fahiş fiyat uygulamasında açık ara bir numara olan ülkede gelip yaşasın
  • 1 Ay Önce

misafir

Neden gelip Türkiyede yasamadigini sen kendin güzel bir sekilde ifade etmissin.

Vahap Kalyoncu

Ben bu sorunları yıllardır söylüyörüm iktidarda yıllardır biliyor pekii neden bir çözüm bulunamıyor asıl buna odaklanmak lazım çünkü bu düzeni biz kurmadık 40 yamalı bohça gibi her telden çalıyor düzen ve bozuk düzeni korumak adına anayasada ilk 4 madde var onlarda bu bozuk düzenin ilanihayet bekçileridir sen istediğin kadar adam seç adına demokrası de ne dersen de hepsi bu düzeni kuran yahudinin çarkına su taşır vesselam.
  • 1 Ay Önce

Adam

Tüm akpartili belediye başkanları kendi sınırları içindeki tüm köpekleri CHP iyi parti sorumluluk alanındaki araziye bıraksınlar nasıl olsa köpek sevici bunlar
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Almanya Laik bir devlet degildir. Dolayisi Ile Din ve Devlet kurumlari bilhassa Kilise ve politika dahil icice ama gorunmeyen bir cizgide ilerler. Bkz adi bile var CDU Christliche Demokratische Union. CSU yine keza ayni.. Insanlar icin yazilir olan Kurallara kanun, yazilir olmayanlarinin Etik adi verilir. O halde ki$i suc veya yanlislikla te$kol eden eylemi yapmadan once bu ikisinin de yaptirimi altinda dir. Misal sokaklara abdestini yapmak af buyurun bu hem ki ama, ayip lama hem de Para cezasini gerektirir.. Ama bunu din Ile bir ilgisi yokdur. Zira dini dIyanete olmayan bir insanin bile ezik anyali$i mevcut olup. Sizin soylemeniz gereken Allah cc korkusu degil. Suclarin kanun nezdindeki cezalarinin ülkemizde olmasina ragmen, tatbik edilememesi.. Nedeni de halkin fakir olmasi.. Oradaki Ekonomik durum ve para hareketleri paraya yönelik cezalandirma bicimi uzerine kurulu.. Bunu iyi okuyunuz.. Tesekkurler. Saygilarimla.
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Vergi konusu dogru, ve her kö$ede kuruyemi$ci acar gibi acilan Universite fazlalufgi, hatta Özel Universite fazlaligi bir faydasi tutum.. Cunku buralari para basliyor, ve istenilen kalibrede egitim veriyor. Buraya dikkat buyurun! Bir universitenin seckinligi yay8nladigi makale sayisi kadar dir. Yani yabanci namzetlerinin o konudaki arastirmakarini geri de birakacak, Dunya capinda son noktayi koyacak bir ara$tirma, literature girecek bir makale yazmi$ mi, isde bu o universitenin Karat sayisi dir ve sayginligini ifade eder..
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Türk Polisi asla pasif degil, belki de Bircok ülke polisinden cok cok daha kahraman ve inisiyatifi sahibi.. Yahu siz nasil boyle dünyada kopuk bir hekimsiniz?!! Bizim polisler imiz nasil operasyon lar düzenleme kabiliyeti ne sahip.. Orada meslekdaslari bicaklanirken mal gibi Bakan Avrupali polisler var..
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Bu Bey Almanya'da muhalefet var zannediyor. Heryerde Sionistler var, onlar da kendi adamlarin ozellikle, sanki ba$ka bir fraksiyona mensup imis gibi oralarda konu$landiriliyor lar. Ulke yararina i$yapmalarinin sebebi Adamlarin Evi orasi, tabii ki temiz tutacaklar. Bu arada Adam kelimesini ozellikle büyük harfli gecdim.. Tabii ki benzeri bir demokrasi Effektiv bizde de var.
  • 1 Ay Önce

ABudllah

Ben de 10.000 euro maaş alıp batan Türk ekonomisinde harcasaydım ben de memnun olurdum.
  • 1 Ay Önce

misafir

Daha ismini dahi dogru yazamayan zavalli elbette almanyada herkesin 10.000 € aldigini zanneder... Türk ekonomisinin batmasi seni gibi herseyi devletten bekleyen belesci kisiler yüzünden...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23