• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HÜDA-PAR mukaddes değerlere saldırılara karşı kanun teklifi hazırlıyor! Laikçi yobazları korkutan teklif

İslam’a ve Müslümanlara yönelik iflah olmaz bir nefret besleyen seküler yobazlar, toplumun huzur iklimini hedef alan saldırılarına karşı HÜDA-PAR harekete geçti.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Koparan

Var ol, HUDA PAR..! Burası Turkiye Islamin Diregi. Islamin Sancaktari. Laiklik kispesi altinda ne kadar; Ataist, şamanist, putsever, lgbt, sevicileri, siyonist, vs. Varsa: Türkün temel diregi olan Islam ninine sokaga çıkıp anirarak hakaret etmeye başladılar. İslamın gelecek nesillere hitap etmemesi icin; Ezandan, camiden, namaz dan,oructan,Hac ibadetinden tantana yapmaya, hakaret etmeye basladilar. O'kadar ileri gittiler'ki Siyon ajanları bilincli olarak, yolda girdukleri baş örtüsü ne dahi saldirdilar. Bu cesareti aldıkları güç ; Kargaşa çıkarıp toplumu kışkırtmak, gündemi sabit tutup terör yaratmak.Kanun eksikligi var. Acilen bir kanun cikartip, cezası ise "hafifletici sebepler adiyla başlayan hitaba yer vermeden kesin; Hafifletici neden olmadan 3 yıl hapis cezasi. Tekerrürden 5 yil hapis cezasi olarak oluşturulması. Bu ne bicim bir aynazlik..? Sen puta tapiyorsun seni linc eden varmi? Senin dinin sana..!
  • 1 Ay Önce

ğy

chpli debbelenir yani  şerefsizler bu yasa ivedilikle çıkmalı ki kamalistlerin putuna .
  • 1 Ay Önce

Melek

Kadınlardan korktuğunuz için tüm bular. Helal olsun az bile söylemiş Dilruba Hanım.23 yıldır ismi yolsuzluk ve hukuksuzluklar ile kirlenmiş bir parti tarafından yönetiliyoruz. Siz gerçekten samimi müslüman olsanız bir haberinizde de bunları yazma cesareti gösterirdiniz. Kaleminiz de insanlığınız da satılık.
  • 1 Ay Önce

MALATYA44

tamda teklif vercek parti hüdapar kanunun maddesine satır ile cezalandırmayı koysunlar
  • 1 Ay Önce

Okur

Chp zihniyeti toplumun altını oyuyor.
  • 1 Ay Önce

Acı gerçekler

Bir ülkede otorite yok olmuşsa başı boşluk zirvedeyse düzeltmek yıllar alır.
  • 1 Ay Önce

Faruk Soylu

İnsani ve İslami hassasiyetle bu teklifi düşünen ve hazırlık yapan HÜDA PAR yetkililerini tebrik ediyorum. Ancak hazırlık yaparken dindar olmayan ama İslami değerlerle derdi olmayan insanları korkutacak ve endişeye düşürmeyecek bir hassasiyet gösterilmesi gerekir.
  • 1 Ay Önce

.....

Olmaz bütün muhalefet fetöcu, siyonist, ABD uşağı ve siyonist...Bunların dışarıda olmaması gerek...Türkiyenin bekası tehlikede...Sürekli hükumetin icraatını elestiriyorlar, enflasyonu, faizi hatta uçan Türkiyeyi elestiriyorlar....Iceri atilmalari elzemdir....

yavuz

HÜDA-PAR ın Teklifini destekliyorum. Bu aşağılık insan sınıfından çımış mahluklar Ülkeyi germeye çalışıyor. Büyük olaylara sebebiyet vermeden kanun hazırlanması gerekir. Birileri laikçi kesim ile İslamcı Kesimle iç savaş provası. Sıkıntı yok savaşırız. Korkmuyoruz da tek sıkıntı Ülkem zarar görmesin. Bu Bayrak namus şeref yoksunu kitle tamamen zivanadan çıkmış Hükümet görmesi lazım.
  • 1 Ay Önce

.....

Size muhalif olan milyonlarca insanı hapislere mi atacaksınız...O kadar Müslüman ve yigitseniz gazzede çocuklar açlıktan ölüyor, ona bir çözüm bulun da sizin samimi Müslüman olup olmadığını zi görelim....

Dr. Uğur

Kanun neye yarayacak? Çünkü bir defa İslamofobik nefret suçlarının ve müminlere karşı iç savaş ve soykırım hazırlığının odağı olan Anayasa Mahkemesi onu da iptal edecek. İkincisi, genel olarak İslamofob münafık ve kafir bürokrasi onu uygulamayacak.
  • 1 Ay Önce

TürkOğlu

İŞTE EN DORU VE GERÇEK MİLLİ PARTİ BU OLMASI GEREK DİĞER PARTİLER ,,, SALLA BAŞINI AL MAAŞINI PARTİSİ OLMASI GEREK ,,, HELAL OLSUN SİZLER *****
  • 1 Ay Önce

Türkoğluna

Adını değiştir sen, bunlar pkk lı arapçı parti, Türk düşmanları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23