• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kassam Tugayları'ndan katil sürüsüne ağır darbe

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, düzenledikleri saldırılarda Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentine kara saldırısı düzenleyen katil İsrail askerlerine ağır darbe indirdiklerini açıkladı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

YAKLAŞIK BİR YILDIR DEVAM EDEN DÜNYANIN İNSANLIK AYIBI, MASUMLARI KATLETMEYİ MALUM DEVLETLER HEM İZLİYOR, HEM DE IRKÇI YAHUDİYE UTANMADAN DESTEK VERİYORLAR, BU AYIP ONLARI ALNINDAN HİÇ SİLİNMEYECEKTİR.
  • 1 Ay Önce

Güldibi

ataları mecusi pers olan münafık İran ve itlerinin, Suriye'de Irak'ta ve Yemen'de katlettiği Müslümanların sayısının haddi hesabı yoktur. Suriye'de katliamdan canlarını kurtarıp komşu ülkelere göç edenlerin sayısı bile en az 13 milyon. gavur İsrail de, payandası şii İran da parçalansın.

Gözlükçü

Hamas'ın öldürdükleri deve, İsrail'in öldürdükleri pire yapılıyor. Hamas, şii İran'dan algı yapmayı öğrenmiş. Topu topuna 10 İsrail'li bombalanmış, öldükleri bile belli değil. 40.000 Müslüman Şehit edilmiş, 10.000 Müslüman kayıp, yüzbinlerce evsiz-yurtsuz,aç-susuz Müslüman. Alt-Üst yapı yıkılmış halde. Hamas, klavuzunu seçmiş, lakin klavuzu şii İran olanın sonu hayr olmaz.
  • 1 Ay Önce

Eyman

Allah, İsrail'i ve Amerika'yı Kahruperişan etsin inşallah. Amin.
  • 1 Ay Önce

Seymen

Gazze'yi ateşe atan ve ortadoğuda Müslüman katliamları yapan münafık İran'ı da ekle listene, es geçme. Zira, münafık İran gavur İsrail'den daha çok Müslüman katletmiştir, unutma.

Hircin Bozkurt

Selamün aleyküm Hamas ve efsane Kassam Tugaylari ALLAH CC sizleri saglik ve kuvvet versin bu yürüdügünüz davada YÜCE RABBIM CC sizlere zaferler yasatsin hedefiniz olan FILISTIN devletinin kurulmasini ALLAH CC izniyle InsaALLAH basarirsiniz.Yalniz sizlere tavsiyem siyonistler nasil Hamasin en üst kademekileri vuruyor karsilinda ayni sekilde siyonitlarin en üst kademekileri vurunki akli basina gelsin bir daha da cesaret edemezler, esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhuvesselam
  • 1 Ay Önce

Ercan Bozayı

Anlattıklarını yapabilmeleri için, çıkarları uğruna her tarafa oynayabilen binbir süratlı İran ve itlerinden paçasını kurtarması lazım. Çok da kolay değil bu. Kaptırmış paçayı bir kere.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23