• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist İsrail'e tarihi çağrı! "Devlet hayatında her şey alenî olmaz" diyerek duyurdu

Rahim Er, İsrail'in 1967 sınırlarına çekilmesi gerektiğini savunan önerilerin yetersiz olduğunu belirtti. Er, İsrail'in 1948 sınırlarına dönmesi gerektiğini ve bu durumun uluslararası hukukun bir gereği olduğunu vurguladı. Filistin halkının haklarının korunması için bu talebin önemini ifade eden Er, Filistin liderlerinin bu konuda kararlı olmaları gerektiğini söyledi. Rahim Er, Türkiye gazetesindeki yazısında şunları kaydetti:

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Orman yakanın cezasi

Fatih'in "ormanlarımız dan bir dal kesenin başını keserim" dusturuyla hareket edersek terör hainlik kalleslik menfaat...her ne amaçlı ama bilinçli orman yakanlara yaktıkları orman ve vahşi hayata karşılık kısas uygulanmalı "ormanlarımızi bilerek isteyerek yakanı bizde (uygulamalı) yakarız" denemeli ki ormanı bilinçli olarak kimse yakamasın yakmaya asla cesaret edemesin
  • 1 Ay Önce

Dertli

Sayın yazar, geçen günlerde Türkiyenin israile askeri müdahale etmesi gerektiğini yazmışsınız...Bu yazı sizin cenahta hiç konuşulmadı... Sizce Türkiye neden bu seçeneği düşünmüyor....ayrıca ABD ve İngiltere unutulmamalı..
  • 1 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Bizim anlamak istemediğimiz asıl mesele şü bu rezil ve aşağılık İsrail ne yaparsa yapsın yanına kar kalacağını ve dünyayı yöneten müesses nizamın kendisine bir şey yapmayacağını çok iyi biliyor çünkü her kuruluşun ya başındakini ya da sorumlusunu devşirmiş kendine köle yapmıştır biz ise hala daha yok BM,yok İnsan hakları ve diğer kuruluşlar diye konuşup duruyoruz yahudi köpekleri içten içe pis pis gülüyorlar bize sonuç olarak Koskoca İslam alemi bir olup bir ordu teşkil edecek ve yahudiyi 1950 sınırlarına çekecek yoksa daha çook ağlarız .
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23