• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas yetkilisinden Katar, Mısır ve ABD’ye sert tepki

Hamas'ın üst düzey yetkilisi, dün sona eren Gazze'de ateşkes müzakerelerinin ardından Katar, Mısır ve ABD tarafından yapılan açıklamalara tepki göstererek, hiçbir ilerleme kaydedilmediğini ve arabulucuların 'hayal sattığını' belirtti.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KaraKuleli

Hamas'ın üst düzey yetkilisine: İran ile her türlü filmi çeviren siz değil misiniz. İran'ın 3-5 fişeğine kanıp, Gazze'yi ve Gazzelileri ateşe atan siz değil misiniz. Hesapsız bir şekilde, zamansız olarak, şartlar olgunlaşmadan çalakaşık saldırmanızın amacı neydi. Kime hizmet ediyorsunuz. Müslüman aklıyla hareket eder, takiyyeci İran'ın aklıyla değil. Katar ve Mısır'ınkine HAYAL diyorsunuz da; şii İran'ın HAYALLERİNE, saçmalıklarına, şeytanlıklarına neden inandınız.
  • 1 Ay Önce

sözde Ankaralı, özde İranlıya

İran ve milisleri tarafından Suriye'de, Irak'ta ve Yemen'de yapılan Ehl-i Sünnet Müslüman katliamlarından bahsetmemişsin. İran'ın ve Hizbüşşeytan'ın pkk ypg pkk teröristlerini besleyip barındırıp kullandıklarından bahsetmemişsin. Karabağ meselesinde İran'ın Ermenistan'a yaptığı her türlü silah-mühimmat yardımından bahsetmemişsin. şii İran ve itlerinin yaptıklarını başkalarına mı havale ediyorsun. Sen bu kafayla anca şii İran'a yaltaklanırsın, kimseye değil utanmaz münafık.

Ankaralı

Kara kuleli sen Gazze, filistin ve Hamas konusunda en son konuşacak hatta konuşmaya hakkı olmayan bir laik ve yobazsın. 75 sene boyunca öldürüldüler. Yeter dediler ve ortaya çıktılar. Bunu böyle yazacağına adam gibi Müslüman ülkelerden bir heyet, Amerika'nın ve israilin eşekleri olan Mısır, Suudi Arabistan ve Ürdün denen şer üçgenin sınırlarını açmaları ve dünya müslümanlarının Gazze ve Filistin'e girmelerini önersene utanmaz adam.

Koparan

Siyonist ABD'de; Siyonist vampir israil ile Filistin arasinda taraf tutmadan bir anlasma saglaya bilir'mi? İmkansız.
  • 1 Ay Önce

Batman

Celal dönmez, münafık İran'ın olduğu yerde birlik mi olur. Adı üzerinde münafık. Hz. Ebubekir'e, Hz. Ömer'e, Hz. Osman'a ve diğer sahabelere dil uzatma küstahlığı olanların Müslümanlıkla alakası olabilir mi. Klavuzu münafık İran olanın, burnu çöplükten çıkmaz.

Celal dönmez

Batman senden iyi vampir mi olur. İllaki İranı katacaksın olayın içine. Müslümanlar arasında fitne ve fesatlık yapmayın. D ünya İslam birliğinin kurulması için canla başla çalışın.

Batman

Ha vampir İsrail, Ha vampir ABD, Ha vampir İran ve itleri.

Sahtebiden

Mazeret hazır. Hamas yetkilisi müzakerelere katılmadığı için ve hamasın ateşkes istemediği varsayımı dolayısıyla bir karar alınamamıştır.
  • 1 Ay Önce

Boşnak

Katar Türkiye iyi polisi oynuyor ötekiler kötü polis,Hamas anlamış işi
  • 1 Ay Önce

Aliya İzzetbegoviç

Ankaralı rumuzuyla yazan zırcahil zavallı. münafık İran foseptiğine düşmüşsün, haberin yok. Hamas'ı fiştekleyerek saldırtan ve Gazze'nin ateşe atılmasına sebep olan şii İran'ı gözlerin görmüyor, Gazze'yi ateşten kurtarmaya var gücüyle çalışan Katar, Mısır ve Türkiye'yi eleştirme küstahlığı gösteriyorsun. Tıpan yiyorsa, gidebilirsin müptelası olduğun münafık İran'a. Seni kucaklayacaklardır.

Ankaralı

Aliya İzzetbegoviç ismini kullanıp lekeleme. Yalan mı lan zavallı? İranı da savunmuyorum, hiç bir yeri de. Hele şu Gazze soykırımından sonra bana göre dünyada Müslüman ülke yoktur.

Ankaralı

Aynen, Katar ve Türkiye iyi polisi oynuyor ötekiler kötü polis görünüyor.

Aliya İzzetbegoviç

Haberde Türkiye'nin ismi bile geçmiyor. İran kafalı mısın, ne ayaksın bunak mısın. Gazze'yi ateşe atan münafık İran'ı gözlerin görmüyor, ateşten kurtarmaya çalışanlara lagaluga yapıyorsun. ...

Vay vay

Dogru,sadece oyaliyorlar...İsrail katili gece gündüz demeden bombalıyor...
  • 1 Ay Önce

Tak Tak

şii İran'ın ve milislerinin Suriye'de, Irak'ta ve Yemen'de katlettiği yüzbinlerce Müslümandan da bahset. Göç etmek zorunda kalan 13 milyondan fazla Müslümandan da bahset. şii İran'ın ne farkı var, gavur İsrail'den.

Saffet

Amerika insanlari aptal zannediyor Ateşkes diyerek eylemleri onleyip insanları öldürmeye devam ediyorlar esirleri kurtarinca 3 dünya savaşı ve gazzenin sonu diye dusunuyorum
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23