• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan çılgın Türkiye hamlesi! Tonlarca satın aldılar, 'yetmez' deyip 'gönderin' diyorlar, herkes şaşkın

Batılı ülkelerin yaptırımına maruz kalan Rusya, sebze ve meyvelerini Türkiye'den tedarik ediyor. Rusya, özellikle şeftali alımında tam anlamıyla rekor kırdı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat

Mesut oksijen israfısın
  • 1 Ay Önce

Osman AYDIN

KOÇ OLSUN SABANCI OLSUN BU ULKEYE KATMA DEGER HICBIR IŞLERIVYOKTUR HEP MONTAJVHEP VUGUN DEVLETIN VERDIĞI TEŞVIKLERLE DEVLETIN ELINDEN FSBRIKA VE ŞITKETLERI BIR ŞEKILDE ALIP BEN IHDISM YAPACAGIM DEYIP BASKA YEERDE KULLANIYORLAR HEP DEVLETI SÖMÜRUYORLNEDEN DEVLETIN SAVUNMA SANAYISI IÇIN ACABA HANGISI ON PILANA CIKTI BAYKAR KISITLI IMKANLARIYLA 40 YIL ÖNCE RAHMETLI BABALININ KURDUĞU ŞIRKET BUGUN DUNYADA TURKIYEYI SÖZ SAHIBI YAPTI SES GETIRDI ONUNDA ÖNUNU KESMEYE KALKTILAR BUNLARI 100 YIL ÖNCE KURULMUŞ BUGUN BUCCELERI DEVLETLEN YARIŞAN ŞITKETLER NEDEN YAPMADI BUNA NE DENIR ACABA
  • 1 Ay Önce

kel

S-400'e 1 milyar ödendi. Sonra ne oldu? Kendi savunma sistemimizi geliştirdik ve geliştirmeye devam ediyoruz. Satın almasaydık, bu kadar hızlı olmazdı. Hem, şeftaliyi Allah(C.C.) yapıyor. Sen topluyorsun. Sonra da şükretmiyorsun.
  • 1 Ay Önce

Vay vay

10 yıl sebze ve meyve satsak S400 parasını ancak karşılar...Sahi S400 ler nerede...Biri yazmıştı doğru mu bilmiyorum. ABD liler sistemi incelemek için İncirlik üssüne götürmüş...
  • 1 Ay Önce

Osman AYDIN

NE YAZIKKI ÜLKEMIZDE YALAN HABERLER YAPANLAR ÇOK ALLAH ISLAH ETSIN TURKIYE O KADAR ŞEREFSIZ DEGIL S 400 AMERIKALILARACINCELEYE VERSIN BUNU NEDEN YAPSIN AMERIKA BIZE KAOSTAN BAŞKA NE VERDI 

zart zart

hemen inan.seninkilere inanmaya ağzınız açık bekleyin.madem öyle şeftali de satmayalım tam orgazm olun o zaman. s 400 ler beklemede. sersem onlar savunma silahı.meral yengeniz sarayı korumak için buyurmuştu,erdoğanın yastığının altına konmuştur belki de.bizim roketsan ve aselsan kendi sistemlerimizi geliştiriyor.ona atacak çamuru da hazırlamışsınızdır.ne demişti lenin;çamur at,tutmasa da izi kalır. türkiye muhalefetinin 74 yıllık esas politikası hep bu...ekonun 9 milyon dolarlık bina kiralaması işine ne diyorsun. el cevap;başkanımız işini bilir . o en iyisini yapar. arkasındayız. bu memlekette kadir topbaşın esnafa dağıttığı karanfiller mesele olmuştu. fatin rüştü zorlunun dıişleri bakanı olarak yaptığı ziyaretlerin maliyeti sorun olmuştu. bu memlekette cumhurbaşkanı celal bayar a afgan kralı amanullah hanın(sizin prof. ahmet kasım han onun sülaleden,sosyetemizin küçümenlerinin bir zamanlar gözde doğum kliniğinin sahibi pakize tarzi de öyle) hediye ettiği afgan tazısının masrafları yassıada namert mahkemesinde dava konusu olmuştu.bunları şimdiye kadar duymuş mu idin,bilgisi kıt,fikri çok klasik yurdum ukalası.

Sahin

isme bak sarp klavye şovelyeciliği yapacağına katma değer mal üret üretti sende -1200 ton şeftali alasın Türkiye yatsın kalksın Recep Tayyip Erdoğan a dua etsin 150 200 milyon € katma değer ihracattan 10 milyar dolar seviyesine geldik bu askeri alanda Elhamdülillah daha da iyi olacağız insallah
  • 1 Ay Önce

ihsan

bu memleketi tüm ihracatı elli yıl kadar önce 500 milyon dolar idi. sadece hollandanın philipsinin ihracatı o kadar idi.ah şahin kardeşim onlara ne anlatsak boş. bir yabancı(arap dersem kudurur orta şark modernoları)deyimi;kellim kellim la yenfa.. yani anlatıyorum anlatıyorum,faydasız. koç sabancı yapsın artık bir şeyler. korede japonyada savaş sonrası kendileri de yıpranmış olmakla beraber savaş öncesi işadamları ülkeleri ayağa kaldırdı.koçun nalburiye,sabancının teknoloji bakkaliyelerinde yerli kaç ürün var. bir elin parmağı sayısını geçmez.ama her şeyin suçlusu erdoğan tabi. onu ısırmak kolay zevkli ve 74 yıllık kuyruk acısını çıkarmada yürekleri soğutmada çok hoş.

Mesut Sarp

Herifler bize bir s-400 füze bataryası sattı aldıkları para ise 652 bin TIR dolusu şeftaliye denk geliyor. Biz de seviniyoruz çok şeftali sattık diye Hadi kolay gelsin, sürünmeye devam.
  • 1 Ay Önce

senin eski türkiyende aselsan/roketsan sistemleri ??

Allah belanı versin. onu da satmayalım.muhaliflikten ne nane yiyeceğinizi bilmiyorsunuz. daha önce senin eski türkiyende ne satıyordun. bulgaristandan elektrik alıyordun ve her gün 4 saat elektrik kesiliyordu. maliye bakanı ziya müezzinoğlu ,türkiyenin kahve ithaline ayıracak dövizi yok demişti.ki o zamanların nüfusu kahve tüketimi bu günün belki otuzda biri idi. kendini norveçli sanan yeni yetişmelerin seksen çeşit hahve tıkıngaçı yoktu o zamanlar. bu memlekette enerji bakanı deniz baykal fuel oil yokluğu nedeni ile bakanlıkta palto ile oturdu. sarp yarmagül,birazıcık bir şeyler bil de oraya yumul. hesabının ne derece doğru olduğu da ayrı facia.almasa mı idik s400 leri.bizim yeni sistemlerimize ne dersin. savunmada yerlilik oranının yüzde 20 lerden seksenlere gelişine de atacak kusmuğun vardır. kesin. ruh hastası muhaliflik böyle trajikomik bir şey.

KOMŞU

Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Bu zor bölgenin en zor kısmında oturuyoruz, komşularla iyi geçinmek hepimizin menfaatine.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23