• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yusuf Kaplan'dan şoke eden "İran" iddiası! "Türkiye" detayı ağızları açık bıraktı

Yusuf Kaplan, Osmanlı’nın durdurulmasının İslam dünyasının omurgasının çökmesi anlamına geldiğini belirtti. Kaplan, Batı’nın Şii İran’ı destekleyerek Sünni coğrafyayı zayıflatmaya çalıştığını ifade etti. İslam dünyasında yaşanan büyük oyunun, İslam’ın temel değerlerini hedef aldığını kaydeden Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Ehl-i Sünnet omurgasının korunması gerektiğini vurguladı. Kaplan, İslam dünyasının tarih yapma iradesini yeniden kazanması gerektiğini söylediği yazısında şunları kaydetti:

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet

İran Amerikan rejimidir .Hedef Türkiyedir.
  • 1 Ay Önce

ÇOK KUTUP

Fetö gibi! Hedef Şii-Sünni Savaşı... Abd hegemonyası adı altında Siyonist tek Dünya Devletidir.

mevhibe inal

Bugün, General Mc. Kenzie, "İran hegemonyasına karşı, ABD-İsrail-Arap birliği" diyor! 1917 General Stanley Maude, "Osmanlı hegemonyasına karşı Arap Birliği" demişti!!! Bize, "Müslüman Müslümanın kardeşidir, Onu düşmana teslim etmez" dendi. Kaddafi, "Saddamı verirseniz sıra size gelecek" dedi. Sarı İnek Masalı. Hiç akıllanmayacak mıyız.
  • 1 Ay Önce

Mesut Sarp

Ehli sünnet omurgasını filistin'deki katliamları seyreden Körfez ülkeleri gibi mi muhafaza edecektik? insan da biraz utanma duygusu olur bak İran elinden geldiğince karşı koymaya ve silahlı mukavemet göstermeye çalışıyor. Biz ne güne duruyoruz?
  • 1 Ay Önce

Kanas Nişancısı

şeytana uşaklık yapan münafık İran'ı Melek diye yutturmaya çalışman boşuna. İsrail'in yaltakçısı, danışıklı dövüşçüsü, takiyyeci aşağılık İran'ın ne b.k olduğunu bilmeyen mi kaldı. Dediklerine münafıklar bile inanmaz.

Bölücü

Mossad cia mı6 seninle gurur duyuyor hoca.
  • 1 Ay Önce

mevhibe inal

Ayıp yaptığın Hoca. Şii-Sünni.. Senin gibiler yüzünden iki yakamız bir araya gelmiyor. Biz kavga ederken kim kazanıyor?  
  • 1 Ay Önce

Acem Oyunları

Hz. Ebubekir'e, Hz. Ömer'e, Hz. Osman'a ve diğer sahabelere dil uzatma küstahlığını gösterenler Müslüman olabilir mi ? Müslüman-Münafık çekişmesi yok ortada. gavur İsrail ile münafık İran'ın danışıklı dövüşü var tiyatro sahnesinde. Bölgeyi savaşa çekmeye çalışıyor bu ikili. Lakin, Türkler ve Araplar kanmıyor düzmeceye.

thunder

yusuf hocam gecmiste ne olduysa aynisinin bugunde oldugunu soyluyor super tespit bilgi ,,sagolasin yusuf kaplan
  • 1 Ay Önce

Nadim Hatipoğulları

İSLAM ÇOĞRAFYASINDA VE DÜNYADA TÜM ŞER GÜÇLER VAR GÜCÜ İLE EHLİ SÜNNET VE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ DÜŞMANLIĞINDA BİR BİRLERİ İLE YARIŞIYORLAR.ALLAH CC EN BÜYÜK OYUN BOZUCUDUR BİZLER SAĞLAM DURUSAK HER AN YARDIMI BİZEDİR.BİR MODEL CANİK MARKA BİR TABANCA YAPTIK ÇOK FAZLASI İLE YAPILDIDA BİR ÖRNEK BU TABANCAYI VERDİM BAŞINIabd ve avp.nın ÇEKTİĞİ SİLAH LOBİSİ NE HOKKABAZLIKLAR NE DÜŞMANLIKLAR YAPTILARDA BUNU BİZ FARKINDA DEĞİLİZ DEVLETİMİZ GEREKENİ YAPIYOR ÜLKEMİZİ FRANSIZ İTALYAN YUNANLILAR ERMENİLER İNGİLİZLER TA AVUTSTURALYADAN ASKER GETİRİP OSMANLIYI VE ÜLKEMİZİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN İŞGAL ETTİLER ALLAHCC YARDIMI VE MİLLETİMİZİN VAR GÜCÜ İLE MÜCADELE EDİP KURTULUŞ SAVAŞINI ALLAHCC İZNİ İLE KAZANMASI İLE BİTTİMİ HAYIR HER FIORSATINI BULDUKÇA YİNE DENERLER YİNE YAPARLAR ALLAHCC FIRSAT VERMESİN SAHİ BİZ KURTULUŞ SAVAŞINI KİMLERE KARŞI VERDİK KİMLER BİZİ YOK ETMEK İSTİYORDU ŞİMDİDE BİZİ ORTADAN KALDIRMAK İSTEYEN DÜŞMANLARIMIZA NE KADAR SAMİMİ BAKIP SEMPATİ DUYUYORUZ VALLAHİ ÇOK UYANIK OLMALIYIZ ÇOK ÇALIŞIP TEKNOLOJİDE BİLİMDE SİLAH VE UAZY SANAYİNDE BİR NUMARA OLMAZSAK BUNLAR BU DÜNYAYI VE BİZLERİ ÇOK SÖMÜRÜRLER ÇOK.
  • 1 Ay Önce

HESAP

VALLAHİ İSTER HOPLASINLAR İSTER ZIPLASINLAR ŞİA DEMEK GAVUR DEMEK DİREK ÜSTELİK MÜŞRİK SAYILIRLAR ARTIK GEÇ KALMADAN ŞİANIN İTİKADI EHLİ SÜNNETTE NET VE AÇIK ÖĞRETİLMELİ KAZIK YEMEYELİM
  • 1 Ay Önce

Neco

Bakmayın başındaki sarığa, onlar(farslar)takıyyeci ve ...
  • 1 Ay Önce

Şahin

Mescidi Aksa'da oluk oluk Müslüman kanı akarken siyonizme karşı birlik olmayı, bir şeyler yapmayı veya lanet okumak yerine İran'ı maksatlı olarak gündeme getirmek direk yada endirek olarak siyonizmle iş tutmak demektir. İranın yaptğının onda birini siz yapsaydınız keşke... Kendinize gelin bu ümmete yazık etmeyin...
  • 1 Ay Önce

KaraKartal

Müslüman görünümlü münafık ve İsrail yaltakçısı İran'ı Melek diye yutturma. Hamas'ı kandırarak Gazze'de olayları başlatan münafık İran ve itleridir. İsrail ne kadar Müslüman katlettiyse, münafık İran misliyle ortadoğuda Müslüman katletmiştir. Suriye'de, Irak'ta ve Yemen'de Şehit olan Müslümanların kanları henüz kurumadı daha, unutmadık. İran'ın münafıklığını herkes öğrensin, bilsin. Ha gavur İsrail, Ha münafık İran. İkisi de Müslüman katili.

Tandir

Sayın Kaplan geçmiş ile ilgili dogru günümüzdeki Alevileri ve Arabistandaki Vahhabileri de içine almayan İslami analizler eksiktir ve yanlıştır. Önemli olan Islamdir. Herkesin önceliği: Müslümanlar kardeştir olmalıdır.
  • 1 Ay Önce

Firinci

Yusuf Kaplan Hoca'ya makalesi için teşekkür ediyorum. Yorumlarından alınan münafıklar varsa, müptelası oldukları İran'a gidebilirler.

Mücahitler

Güzel bir yazı, laik Türkiye olduğu süreçte kalkınmak hayaldir. Müslümanlar ümmet topyekûn cihada çıkmalı, küresel cihad hareketi altında birleşmesi, ve kâfirlere karşı topyekûn savaşmalı, onlara ulema önderlik yapmalı. Tek kurtuluşumuz bu yoldan geçer.
  • 1 Ay Önce

Nur

Rabbim uyandırsın mehzebini din edinmiş bu sapıkların kafirlerin maşası müslüman görünümlü şeytanlara fırsat vermesin Rabbim iran korkunç bir ülke belalarını birbirlerinden bulsunlar Rabbim tc müslümanlarına feraset versin uyandırsın devletimizi ordumuzu muzaffer eylesin cumhur başkanımıza ekibine yardım etsin işleri çok zor içten dıştan hainlerle uğraşıyor meclistekilerde ayrı dava pkk lı kürtler iyice azdı azanın kimliği elinden alınsın sınıra dem denen pkk lı kürtlerin partisi kapatılmalı burunlarını çıkarttana fırsat verilmeden sınır dışına yallah pankart asan halay çeken şerefsizler mecliste tc ne efelenen şahsiyetsiz siyonist maşalar da öyle kandile çıksınlar bir olmamız lazım abd şeytanı yahudi şeytanları durdurulmalı türk dünyası aynı çatı altında toplanmalı arapları yok sayın Allahnonların başındaki adamlarında cezasını verecek inşaAllah
  • 1 Ay Önce

BozKURT

İran'ı tanıyor ve biliyoruz.Rejimin ayakta kalması danışıklı dövüşün devamındadır. İran'ın gireceği topyekün bir savaşı hayal edenler rüyasında darı gören aç tavuktur. İş geliyor gidiyor Türkiye'ye. Ekonomisi üzerinden Türk milletinin algısı zaafa uğruyor. halktan alınan halka adaletle dağıtımın sevkiyatında ki sıkıntı acilen giderilmelidir. Ne kadar yozlaştırılmış kül olunsak da kor gibi milli ve manevi duygular milletin sinesinin derinliklerinde yatmaktadır.
  • 1 Ay Önce

Dertli

Sayın hocam mezhep ayrımı yapmadan söyleyeyim, islam dünyası bitmiş...Siz de farkındasınız....Ayrıca mezhepçilik iyi bir şey değil....Dünyada 57 Müslüman ülke ve liderleri israilden korkuyor sayın Kaplan...Bunu herkes biliyor islam dünyasında... Biz o kadar batı, amerika, israil karşıtı olsaydık bu ülkede bir tane us ve Amerika askeri olmazdı....Filistin muslumanlarin israile sattığı benzinle bombalanıyor, bunu da herkes biliyor...Sağır ve kör gibi görünüyor....Ben Filistinde zulüm altında Kalan kadın, çocuk,yaşlı insanlara üzülüyorum...Evsiz,aç ve susuz....Ne yahudilerde ne de muslumanlarda vicdan, merhamet kalmış...
  • 1 Ay Önce

Terekemeden

Biten, sen ve senin gibi münafık kafalılardır. Mezhepçilik yapan kimmiş. şiiliği mezhepten sayan kimmiş. Yahudilerden vicdan bekleyecek kadar bunamışsın zır cahilsin, sırf yazmış olmak için saçmalamışsın. Gazze'yi ateşe atanın, münafık İran ve itlerinin olduğunu göremeyecek kadar İrankolik olmuşsun, haberin yok. Boşsun, yozsun.

Garip

İran, kuruluşundan bu âna kadar, şii kimliğiyle ortada gezen kripto siyonistlerin güdümündedir.Bunun farkında olmayıp ,abd-itrail düşmanlığını gerçek zanneden ve tavır almaya kalkan İranlı yöneticilerin ipleri mossad-cia-iran istihbaratının ortak operasyonuyla çekiliyor.İran,İslam aleminin içine sinsice yerleştirilmiş truva atıdır.İslam âlemine rek bir hayrı dokunmamıştır.
  • 1 Ay Önce

Mehmet

Yusuf Hocam görünmeyen gerçeği anlattı b
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23