• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Geri zekalı’ tutuklandı! Erdoğan’a, Şehid Haniye’ye ve vatandaşa hakaret etmişti

Sokak röportajında AK Parti seçmenine hakaretlerde bulunan D.K. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı. Başkan Erdoğan'ı hedef alarak haddini aşan D.K. vatandaşlara da 'geri zekalılar' diyerek hakaret etmişti.

76 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Harun Sonay

Atın bu haini
  • 10 Gün Önce

Sabiha atlı

Bu ulkede hersey guzelde bizim mi haberimiz yok nelerle uğraşılıyo yazık gunah cinayet işleyenleri salınıp, sokak röportajından tutuklaniyosa bu ülke den ne beklenebilirki padisahım cok yasa demek zorundayız öyle dimi vay be ne günlere kaldık
  • 1 Ay Önce

Nur

Yorumlara bak. Başortusu özgürlüğü diye diye gelenler, değil kıyafet, farklı fikirlere bile hiç tahammülleri yok. Tarikatlara doluşmuslar, oturduklari yerden linç ve insan taşlama yapıyorlar.
  • 1 Ay Önce

Koyun katili

Yorumları okurken bi kaç kişi gözüme takıldı. Yok bilmem şöyleymiş böyleymiş. Geçin bu işleri, zamanında sözde din kardeşi olduğunu ima ettiğiniz Batı'nın has domuzu olan ırk benim kardeşim olamaz..! Bu ülkenin öyle bir kardeşliğe ihtiyacı yok.. o kadar savunduğunuz Arap domuzlarını bir kenara bırakın da Çin'in zulmüne uğrayan kan kardeşlerimiz için g*tünüzü yırtın "GERİ ZEKALILAR" bir diğer konuya değinmek istiyorum, o çok çabaladığınız boykot kararı tek bir adamın imzası ile yok oldu yavrular. Ticaret sözleşmesi imzalanıp, para akışı gerçekleştikten sonra boykot etsen ne etmesen ne. Mizacı üstün olan Türk halkım bazen gerçekten çok şaşırtıyor o kadar sıkıntının, düşen alım gücünün, geleceği çalınan gençleri bir kenara bırakıp elin *RABI İÇİN BEN 1 GÜN DEĞİL 1 SANIYE BİLE YAS TUTMAM..hadi eyvallah
  • 1 Ay Önce

Tunahan

Bu bayana tamamen katiliyorum.
  • 1 Ay Önce

[email protected]

BÖYLE KAHBELERI ITLERE YEDIRECEKSIN BUNLAR ULKENIN KAMBURLARI BUNLAR ASKERE KARDESINI COCUKLARINI GONDERMEZ YONETIMDE KENDILERI OLMAK ISTERLER ON BEŞLILER ŞEHIT OLUR BU IRTIK RAHIBELER MANUKYAN ARTIKLARI SERMAYELERI ULKE KENDILERININ SANIR
  • 1 Ay Önce

bizi kucaklayan aydın çağdaş modern kesimden kendileri..

senin beynin çürümüş asıl, benliğini kaybetmiş ,batı maymunu zavallı. elin arABI SENİN DİN KARDEŞİN DİYECEM AMA MÜSLÜMANLIKTAN NASİBİN NEDİR ACABA ZAVALLI. tek adammışmışmış. kaç kişi olacaktı. onun alt kadroları yok mu. senin kafanda olsa tek adamdan rahatsız olur musun acABA. DERT KİŞİ ADEDİ DEĞİL,SİZİN DOMUZ KAFANIZDAN OLUP OLMAMASI. 20 milyonluk istanbul da o mantığa göre tek kişi tarafından yönetiliyor,ama senin kafandan olduğu için hiç bir kabahati yanlışı kadrolaşması yağması tatili israfı rahatsız etmiyor sizi. çünkü sizden. dünyanın en bağnaz kafası en azılı biatçi siyasi kafası.erdoğan döneminde arpası fazla gelen biti kanlanan tuzu kuru azgın kesim bunlar. zamanında adalet partili rahmetli izmir belediye başkanı osman kibar üzeri açık araba ile seçim konvoyu ile izmir kordon boyundan geçerken,balkonlardan kendisine o muhteşem, o semiz ,o iyi beslenmiş, iyi yağ tabakası depolamış mütegallibe taifesi hanımlarına şöyle seslenmişti. kocalarınızı kim zengin etti, kim zengin etti... bunları palazlandırırız ,sonra da bize kudururlar.
  • 1 Ay Önce

...

böylece muhalefette haniye düşmanlığının tohumlarını ekmiş oldun akp! israil'e iyi çalışıyorsun! geçen gün chp gençlik kollarının israil'e çaktığı cevap seni rahatsız etmiş jet yakıtı "çelik" kurşun geçirmez cam taciri tayip!
  • 1 Ay Önce

AHMET

Bu zavallılardan sokaklar dolu. Yazık
  • 1 Ay Önce

Mehmet Şahin

Bu şıllık, Türk milletine, Cumhurbaşkanına hakaret ederken bu ve bunun gibilere çanak tutan yayıncılara hesap sormak yok mu?
  • 1 Ay Önce

şeref

o zaman da baskı var diktatörlük var faşizm var yaygarası. onu bekliyorlar ahlaksızlar,hurra yaygara koparmak,fırtına koparmak için. Allah kahretsin,yok etsin bu millet düşmanı azgın seçkin üstüncü burjuva sürüsünü.

resat

yaklaşık yüzelli seneden fazla bu topraklarda bunların sayılarının çoğalması için ayarlanmış şartlarla çoğaltılıp meydan okur hale getirildiler, müslüman için dünya gurbet yeridir , fakat işin aksi tarafı bunların efendisi batı ,bu topraklarda çoğalmalarına rağmen durumu yeterli görmeyip yinede bunları kendinden saymıyor ,neden acaba ?
  • 1 Ay Önce

Gültekin

HATTSİZLERE, HATTİNİ BİLDİRMEZSEK, ÇOK KÖTÜ ÖRNEK OLUŞTURUR, BU MİLLET VE BU DEVLET SAHİPSİZ SANANLARA GEREKLİ DERSİ VERMELİDİR, HER TARAFINDAN GÜNAH AKANLAR, HARAMLARLA GEÇİNENLER GERÇEKLERİ GÖREMEZLER, BUNLAR İNSAN OLSA, YALNIZ ŞU İSRAİL'İN BİR YILA YAKIN ZAMANDIR YAPTIKLARI İNSANLIK DIŞI OLAYLARI GÖRÜRDÜ.
  • 1 Ay Önce

kamil

40 bin şehide 90 bin gaziye zerre ızdırabı yok mekanı cehennem olası üstün bozuntusunun. lafa gelince insancıl,hümanist,hayvanı seven,çevreye saygılı birinci sınıf insanımız olurlar kendileri. kahrolsunlar inşaallah.

DELİ BİLİR

Hanımefendi fikrin bilgin var ise söyle Yurttaşlara hakaret edemezsin ülkenin seçilmiş bir CUMHURBAŞKANI var seversin sevmezsin ağzınızdan çıkanı kulağınız duyacak Ülkemizin REİSİ CUMHURUNA hakaret gelmiş geçmiş bütün REİSİ CUMHURBAŞKANLARINA hakarettir. Sizin fikrinizle yola çıkalım Filistin Şefi Haniyye Arap tamam , ATATÜRKÜMÜZ 1934 Yılında Yugoslavya Kralı (Alexandre) için 1936 Yılında ise MISIR KRALI FUAD ve İngiltere Kralı (V. Goerge) için de Yas ilan edilmiş yunanistan bizim düşmanımız ya İsmet İNÖNÜ 1947 Yılında yunan Kralı (II. Yorgos) için 1939 Yılında Irak Kralı (Gazi Bin Faysal) için de MİLLİ YAS İlan edilmiş daha kimler kimler için MİLLİ YAS ilan edilmiş hani bizler İZMİR ' i nasıl biliyoruz ATATÜRKÜMÜZÜN GÖZBEBEĞİ ve Okumuş , Kültürlü , Çağdaş , Modern diyoruz muhtemelem yine öyle fakat röportaj yaparken konuşacağın konu hakkında bilgi sahibi olman lazım bak yukarıda yazdım gibi kimler kimler için MİLLİ YAS ilan edilmiş 1934 ' den 2024 Yılına kadar.....
  • 1 Ay Önce

birol

onlar için bay ekrem milletin seçtiği,ama erdoğan değil. ölçü seçim değil milletin iradesi değil. onların ölçüsü 30 larda 40 larda kalmış chp nin milletin sırtında dipçik kırdığı,beyninde tuz öğüttüğü altın devirler. ne diyordu nevzat tandoğanları;ey pis köylü;devleti yönetmek bizim işimiz. gerekirse komünizmi de biz getiririz.senin görevin buğday ekmek vergi vermek oğlanı askere göndermek. uyan müslüman kafa aynı kafa. seçim öncesi işçi köylü esnaf emekli vs vs edebiyatları,o sureti haktan görünmeleri zerre kadar sevmedikleri senin reyini kapmak için. sende de bunlara inanmak, bir gecede dönmek meziyeti (!) oldukça ve onlar da bunu çok iyi bildikleri üzere başarılı da oluyorlar. ufak ufak uyanmaya başladın mı yoksa 31 martta erdoğana şamar atmanın verdiği gönül rahatlığı ile hala zafer sarhoşluğu içinde misin.

Murat gözükara

Bacı hata yaptığını anlayacan...bu hakarete rağmen içerde yemekler güzel..iyi yanına bak...
  • 1 Ay Önce

hesap

BU ŞILLIK YUNAN TOHUMU SÜRTÜK NE DİYİYOR BU ÜLKE MÜSLÜMANLARIN KAFİRLERİN DEĞİL
  • 1 Ay Önce

serezli.

bir asırdır o azgın azınlık hala ipleri elinde tutyor hep köşebaşlarında onlar var ve onların borusu ötüyor. senin yapacağın en azından temelin fatihin bebecanın davutoğlunun şunun bunun peşine takılıp reyleri bölmemek ve bunların cesaret küshtahlık ve güçlerini daha da arttırmamak, dolaylı olarak bunların ekmeğine yağ sürmemek.

Cetin

Yorumların çoğunu okudum. Herkes bu yahudi, bu İsrail bilmemnesi demiş. Madem yahudileri bu kadar sevmiyorsunuz niye bu hukumet yilda 8 milyar dolar ticarete izin veriyor ???
  • 1 Ay Önce

Allah seni bildiği gibi yapsın.araba üzülür müsün sahi

seni Allah bildiği gibi yapsın. o miktarla israil yerle bir oldu..... rusya,azerbaycan,yunanistan,suriye,iran,ırak,mısır, ukraynaya ya ihracatı keselim. onu ne zaman akıl edeceksiniz yılan zihniyet. madem niye neden nasıl ama fakat lakin.bu hükümet kadar basşınıza taş düşsün. zerre filistinliye acıdığın için mi yoksa herşeyde olduğu gibi bu işte de o tarihi yılanlığınız mı mesele.her şeyden bit yeniği,fitne bozgınculuk. sen hangi israşl malını terkettin,sen zerre üzüldün mü 40 bin cana,israile zerre öfke duydun mu,bir kuruş oradaki mazlumlara yardım gönderdin mi. cir dua ettin mi. sende zerre Allah korkusu vicdan merhamet hakkaniyet insanlık var mı. azgın militan fesat trol sürüsü.31 martta sizi cesaretlendiren şuursuz beyinleri de Allah bildiği gibi yapsın. hızınızı alamadınız. % 100 mutlak gavurizminizin hakimiyeti için daha çok yapmanız gereken ahlaksızlık ve kötülük var. neden niçin ama fakat lakin niye peki öyle ise....

Gökhan

Böyle bir tipten bu sözler beklenirdi vicdanını ipotek ettirmiş
  • 1 Ay Önce

Ortunç

Kuduracaklar tabi, mamaları kesilmiş, bu kategorideki seçmenin hazımsızlığı atalarının genlerinden geliyor ama müstehak çünkü psikolojileri de bozuluyor hani...
  • 1 Ay Önce

KAYSERILI

Bunun beyni olsa aynaya bakip kendisinin en boyuk geri zekali oldugunu gorebilir! dinsiz kultursuz kimliksiz bu ulkemde bu cins tiplere yer yok. gitsin fransada almanyada genelevinde is bulsun
  • 1 Ay Önce

OMUT

BU YARI ÇIPLAK SARHUŞ KAFA YÜZÜ HER TARAFI BOYALI SÜSLÜ KÜPE...LERE GİBİ HAV HAV YAPAR . BU ZİHNİYETİ TAM BİR CHP ZİHNİYETİ. KÜPEKLER İÇİN LGBTİ İÇİN SOKAĞA ÇIKAN ZİHNİYETİ. AMA FILİSTİNE GELİNCE ONLAR TERÖRDÜR, VAY AHLAKSIZ VİJDANSIZ LAR VAY.
  • 1 Ay Önce

Ali Karakeseli

Beğenirsin beğenmezsin, burada tutuklama gerektiren ne var. Tek adam mı, ever; ahır gibi kullanıyor mu, evet; İsrail’e saldırıp iki gün sonrasını düşünmeyen halkını felakete atan adam arkasında ağıt yakmak gerekir mi, hayır.
  • 1 Ay Önce

Koparan

Kurgu bunlar kurgu.Tutuklanir lakin iki saat sonra serbest kalır. 3 yik indirimsiz hapis cezasi verildi de; Nankör ve soytarilara. Bu tipler bu ulkenin mali degil. Devsirme bunlar.Soy, sop araştirilsin neresi cikacak? 1927`liler..!
  • 1 Ay Önce

Günahkarım Ben

Dünyanın en tehlikeli hayvanları başıboş gelenlerdir. En tehlikeli insanı ise dinî olmayan hiç bir dine inanmayan ruhsuz insanlardır. Onlar beyinlerine göre deyil fizik lerinin isteği üzere yaşar yer içer 100 numaraya gider
  • 1 Ay Önce

Fatih

Kafayı yemiş bu kadın. Bunun gibi mankurtlastirilmis mahluklar türedi memlekette.
  • 1 Ay Önce

Vargas

Adamlarin en ufak elestiriye tahammulu yok. Tarikat zihniyeti iste. Ama mercedese binmekten vazgecmezler
  • 1 Ay Önce

DELİ BİLİR

Vargas ' a cevap...sizin anlamadığınız eleştiri ile hakareti karıştırmak Yurttaşların tercihine saygı duyacaksınız ne yani sizin gibi düşünecek yaşayacak istediğiniz partiye OY vermek zorunda mı hani eşitlik özgürlük ifade düşünce özgürlüğü işinize gelmezse hemen hakaret küfür bak ben siz ve sizin gibilere HAZIR KİTLE zihniyeti demiyorum diyemem beni ilgilendirmez her Yurttaş istediği partiye oy verir istediği gibi fikrinin düşüncesini beyan eder anma SAYGI SAYGI SAYGI çerçevesinde bunlar mercedes ' e biniyor da diğerleri AT ARABAISINA KAĞNIYA MI biniyor yoksa TOFAŞ TOROS mu kullanıyorlar artık bu tip söylemlerden kaçının hani devamlı Arap Arap diyorsunuz ya Filistin Şefi Haniyye için Milli YAS ilan edilmesine bi zahmet TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİN ULUSLARARASI MİLLİ YAS kimler için edilmiş araştır ben size ilk olanı yazıyorum ATATÜRKÜMÜZ tarafından 1934 Yılında Yugoslavya Kralı 1936 Mısır Kralı FUAD ile İngiltere Kralı için Milli Yas ilan edilmiş devamında İsmet İNÖNÜ ve diğer REİSİ CUMHURBAŞKANLARI ,da devam etmiş bugüne kadar gelmiş insanları dinine ırkına tenine göre ayrıştırmayın siz hiç ÇANAKKALE ' ye ŞEHİTLİĞE gittiniz mi baktınız mı orada toprağın altında kefenli kefensiz yatanları isimlerini bilir misiniz İSLAM Coğrafyasın ,dan YÜZLERCE BİNLERCE yatan var haaa her ülkeden milletten kendisini BİLEN de var BİLMEYEN ,de var ona EYVALLAH...,,,,,Kalın Sağlıcakla

Omer

Ozur dilerim asagida yaptigim yorumdan dolayi. BIraz hadsiz konusmusum
  • 1 Ay Önce

3. Selim

Hem demokrasi demokrasi de, hemde en ufak bir elestiride insani hapse at. Hadi yallah yok size F-16
  • 1 Ay Önce

Taras

Soğecesun ama neyse
  • 1 Ay Önce

Heidelberg

HAYVAN HAYVANA YAZZIK HAYVANDA N ASSAGI MAHLUK..SEYTAN IBLIS IN AYAKLISI .....PISLIK LAGIM CUKURU ALLAH BELASINI VERSIN ...... SEYTANIAHRES....
  • 1 Ay Önce

cemco

Kiz Tayyibe hakaret etmemiski. Elestirmek yasakmi bu ulkede
  • 1 Ay Önce

mustafa58

Bunun gibi, şeytanyahu destekçileri Türkiye de en az yüzde 25. Bu şeref yoksunu siyonist çeteler ırzına geçince mi uyanırlar acaba.
  • 1 Ay Önce

Cetin

Israille daha düne kadar devam eden ticaret yüzünden aynı yorumu o zamanlar ticaret bakanına da söyleseydiniz keşke.....

Kontuar

Su yorumlarina bak turklerin. Demokrasiye inanan yok. Yok size Eurofighter, F-16. Hadi sagdan sagdan, yallah..:)
  • 1 Ay Önce

Yobazzer

Iyide kizin bluzunu niye buzladiniz be yarim akillilar:))
  • 1 Ay Önce

Caki

Ya akit resmi niye sisli yapıyon görseydik Bi gözümüz açılsaydı kendi utanmayan senne kapıyon
  • 1 Ay Önce

Diken

Bu beyni emcüklüyü niye tutukladılar ki
  • 1 Ay Önce

Bilal

Boyle bir laf icin insan hapse atilirmi! 
  • 1 Ay Önce

Seref

Yahudi ... mu acaba
  • 1 Ay Önce

Erol

Bunlar 1600 lü yıllarda ispanyadan osmanlıya sığınan yahudileri dölleri
  • 1 Ay Önce

Cetin

Açık sözlü olunca yahudi mi oluyor ? Müslüman olunca iki yüzlü mu oluyor ?

Zübük

Kadın 100de yüz haklı. İsrail Kıbrıs’ı resmen tanıdı. Filistin tanımadı. İsrail Ermeni soykırımını reddetti. Filistin tanıdı. İsrail Doğu Türkistan’daki Çin katliamını kınadı. Filistin Çin’i destekleyip Uygurları terörist ilan etti. İsrail Akdeniz’deki petrol aramalarına destek verip ortaklık teklif etti. Filistin Türkyenin Aldenizdeki petrol ve doğalgaz araştırmalarını kınayarak uluslararası deniz kuralları ihlal ediyor deyip BM’e şikayet etti. Şimdi söyleyin bakayım geri zekalı kim???!!!
  • 1 Ay Önce

Nur

Bir ilave; İsrail gizli servisi, aponun yerini türk mercilere bildirip yakalattilar.

Validemir kurka

Ben bu yorumu yapan kişinin alnından öperim hey eline sağlık gardaşım.

Cetin

Yukarıdan aşağı bütün yorumları okudum; akilli ve bilgili birtek sizin yorumlarınızı gördüm.

Millet

Bunlarin konusmasina neden musade ediliyor
  • 1 Ay Önce

Recep Dogan

Ne hakareti be! Boyle bir laf icin hicbir demokratik ulkede insan hapse atilmaz. 
  • 1 Ay Önce

muhammet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'sözde Cumhurbaşkanı' ifadesi )))))HADİ ALSANA GÖREYİM GÜCÜNÜZ BUNANI YETİYO ADAM ALENEN DALGA GEÇTİİ ALSANA
  • 1 Ay Önce

Zortinün Melekleri

Bunlar BÜYÜK TORNAdan geçenler.Allah,Kitap,Din,Ahlak,Vatan,Aile kavramları olmayan insansılar.Herkes gibi iki ayaklı,konuşabilirler,telefon kullanırlar,fikir diye nefretlerini kusarlar.Müfredat değişmeden ÜRETİM devam eder
  • 1 Ay Önce

Ruh hastasi bunlari akil hastanesinde 6 ay zorunlu gozetim/tedavide tutmal lazimm

.......
  • 1 Ay Önce

ihsan kastamonu

böyle zeka özürlü insanları toplayıp dağ başına bırakcaksın insan kıymetini anlasınlar
  • 1 Ay Önce

Uludağli

Yıldız tülbentin dediği gibi kapı zili ....
  • 1 Ay Önce

Bozok

Zeka seviyesi normal olsa böyle konuşmaz. Hemde zeka seviyesi yok gibi.
  • 1 Ay Önce

Osman çakıcı

Kafire bak...biz senle aynı ırktan da degiliz...bizim siarimiz muslumanlar kardestir....ulan emcuk agizli sosyal.medya fareleri..bunlara acilen onlem alinmali.bu tip kanallar hep dis destekli hedefleri belli..secimlerde gördük.. iftiralar ile gencleri etkilediler..o sedat peker denen ahmakta ayni seye hizmet ediyor
  • 1 Ay Önce

Cemco

herkes musluman olmak zorundami bu ulkede

Süleyman Fethi

Resmen benim günahlarımı yüklendi bitirdi. Ben Reise vekilim ol diye oy verdim. Ahiretinizi mahvettin
  • 1 Ay Önce

Sırıdadlı oguzsoyu

Hayata dair algısı ve yaşama hevesi bile yok yaşadıgını zanneden beynine göre dünya kuran bir zavallı tek yaşıyor Rabbim her yerde kendini hatırlatır iken okunan ezanın calan kilise çanının bile anlamadıgı besbelli. Mahşerde görürsün kim zeki kim .. Ben reise inanıyor güveniyor ve senden bu sözlerin neticesinde bu yazı ben unutursam şahitlik etsin davacıyım kul hakkıma girdin hanfendi. Sen benim gece yada gündüz günahımı biliyormusun da inandıgım için beni... Yerine koydun hodri meydan mahşerde görüşürüz zaman.
  • 1 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Kızım sen ileri zekalı olduğunu mu zannediyorsun oysa sen …. bir b...k makinesinden başka bir şey değilsin ama maalesef sana senin gibilere bu ülkede insan muamelesi yapılıyor.
  • 1 Ay Önce

cuma aktaş

Birer gerizekalılarsınız! Birer gerizekalılar, birer, gerizekalılar. Hepiniz birer gerizekalılar. Beyni yok hakaret ediyor. o zaman onun dilinden cevap verelim, hayır sen gerizekalılarsın. soyunmaktan başka bir şey bilmeyen bir şeyin doğru düzgün konuşmasını elbette beklemiyordum.
  • 1 Ay Önce

Abdullah Biri

Ahirette görürsün
  • 1 Ay Önce

Cemco

Amerikaya Incirligi verenler gorecek ahirette

Misafir

Ülke bunun gibi geri zekalilarla dolu
  • 1 Ay Önce

Murat

Geri zekalinin ayaklarını kırıp yunan adasına bırakın. Orda gösteren olsun.
  • 1 Ay Önce

2. Murat

Kursunada dizelim bari..

Papirt'li

Zavallı emcüklenmiş yaratık sizi İzmir'de ve birçok ilde ilçede emcükleyen chp ye hala kendinizi emcükletiyorsunuz ve birde tek adam çift adam polemiği yapıyorsunuz tabiki devleti tek adam yönetir şirketlerin bile bir tane genel müdürü olurken koskoca devleti 6+1 kişiyle yöneteceğiz diyen lolipop şekerimi devleti ihya edecek ama seninde seningibi beyni emcüklenmiş mallarında tek bildiği hdp-dem parti örneği eş başkanlık varsa dünyadan bir örnek Verde senmi emcüklenmiş sin bizmi görelim
  • 1 Ay Önce

dumrul

cetin kaç kere şirket yönettin?bir tane yönetim kurulu başkanı olur ,son söz onundur .

Cetin

Sirketlerde bile tek adam olmaz. Şirket sahibi vardır bir de şirket CEOsu vardır. Beraber karar alırlar. Birinin olmaz dediğine öbürü olacak diyemez

Ömer

Embesillere anlatamazsınız Erdoğan'ın, yaptığı işleri 100 yılda 0 yatırım 20 yılda uzaya çıktık Antarktikadayız ulaşım süper konforlu yollar kısaldı süper konforlu yapay zeka en son teknoloji Savunma sanayii embesil 20 yıl önce genelev patroniçesi vergi rekortmeni idi,iyi yediler yatırım yapmadan 100 yıllık hesabı istiyorum Vatandaş olarak kimler ne şekilde yemişler araştırılsın 100 yılda 6bin km'lik yol 20 yılda 131,438 Bin km'lik bölünmüş konforlu yol viyadükler tüneller Havaalanları şehir Hastaneleri Üniversiteler Kişi başı Millî gelir arttı arabadan geçilmiyor yollar parkedilecek yer bulunmuyor her şehirde
  • 1 Ay Önce

Uzay Yolu

Uzayami ciktik?...hahahaha..sen ne ictin delikanli? Uzaya cikmadik, siyonist amerikanin fuzesine bindik:)) Rte kac tane fabrika kurdu 23 yilda soyle bakiyim?

Haktanır

Aklını peynir ekmekle yemiş bir mankurt daha. Vallahi bıktık usandık, aşağılık vijdansız çok bilmiş ahmaklardan.
  • 1 Ay Önce

Halil

Mikrofon tutup onu konuşması için gazlayanịnda yaptıgı yanına kalmasın.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23