• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Para kulelerinin altında kaldılar

Yolsuzluğun odağı haline gelen ve bavullar dolusu kaynağı belirsiz paralarla kule diken CHP’de alarm zilleri çalıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun göbeğinde bulunduğu “para sayma” görüntüleri hakkındaki iddianame tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca mahkemeye sunulan iddianame kabul edilirken, aralarında Canan Kaftancıoğlu’nun da bulunduğu 22 şüphelinin cezalandırılması istendi. Savcılık kaynağı belirsiz para ile alınan CHP il binasının ise hazineye devredilmesini talep etti.

28 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kalsınlar

Kalmaları da lâzım zaten
  • 1 Ay Önce

Haramzadeliğin hayat felsefesi

Adamlar belediyeleri kalbura çevirmiş...yeme içme âlem yeri yapmışlar...daha 128 milyar nerde türküsü söyleyerek hırsız arıyorsunuz...
  • 1 Ay Önce

Yaşar güzel e cevap

Bu kadar manyak ve köpeklerce savundugunuza göre sizlerde içindesiniz chp ve deynekçileri
  • 1 Ay Önce

Aaaa

Kim bu ülkede hırsızlık yapıyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın. Siyasetle uğraşıp hırsızlık yapmayan yok.hepsi çalıyor
  • 1 Ay Önce

Umut verici gelişme

Tam para kuleleri unutturuldu unutuldu derken unutulmadığını görmek ... işte bu güzel haber...
  • 1 Ay Önce

Alı

Bu hırsızlar hem calar hemde agzından salyalar akıtıp terbiyesizce baskalarını saldırırlar
  • 1 Ay Önce

Misafir

O beyni taşımak yerine kullansaydın 128 milyarın yerinde olduğunu bilirdin, doları bozunca TL olarak durur, o beynin bu kadar basit birşeyi bile anlayacak kapasite yoksa niye akıl vermeye kalkıyor
  • 1 Ay Önce

Seçmen

Ekrem İmamoğlu özgür özel tutuklanmalı madem ortada büyük bir vurgun var hukuk gereğini yapmalı
  • 1 Ay Önce

O BİR DADAŞ

yaşar güzel  128 milyar yerinde calan cırpan yok chp nin yalanı var chp demek hırsız demek pariste nasıl yediklerine bak hırsız savunucusu yaşar
  • 1 Ay Önce

Halk soruyor

Millete sesleniyoruz Paradan kuleler yapanlara karşı sesinizi çıkarın eeyy chp bu paralar milletin parası bu paralar ne karşılığında size verildi kaynağı ne verenler kimler hangi şirketler yerli mi yabancı mı ülkede böylesine ekonomik kriz varken siz bu paraları nerden buluyor sunuz millete hesap verin.
  • 1 Ay Önce

Kulecikler

O kulecikleri gelecek maç ve olimpiyatlarda Yunan Ekrem, sırb özgür ve Ermeni Mansur güzel bir harçar.
  • 1 Ay Önce

Husnu uzulmez

Neybunlar kimbular asilbir millet herturlu melaneti isliyorlar sonra mecliste hirsizvar diyorlar nasilbir fitnebaz bunlar herbirinde ayribir firildak ayribir oyun utanmadan mecliste algi bu hirsizvar algisi yirmisekiz secimlerinekadar surecek vede emekli maas vermekistediklerinden deyil iyituttu belediyeleri kazandilar ama kazandiranlar dahada sikintili kendi sayelerinde ama akillanmiyorlar adamlar torbalar bavullarla goturuyor akp hirsiz bunasil yuzsuzluk bunasil arsizlik pespespes.
  • 1 Ay Önce

Seçimlerden önce Camide Kur'an, Seçim kutlamalarında şampanya!?

Alihan Kuriş'in Süleymanlılarıda Alânen CHP'ye oy verilmesini emrediyor!? Aman amâaaaan Camiler'den toplanıyor birileri'nin beyaz şampanya paraları desenize!?
  • 1 Ay Önce

TATAR RAMAZAN

yaşar güzel bak kardeşim anlaşılan sen yalaksın,bu kuleli paralar nerde eğer ortada bir haber varsa bu haberden de gocunduysan demekki gücüne gidiyor.chp demek ne ararsan var demektir,sizin adam değilmiydi herşey güzel olacak diyen evet güzel oldu engelleniyorum iş yapamıyorum diyen sizin gibi sığırlarda inanır bu haberlere evet çok bundan sonra bende yunanoğluna verecem merak etme.bu millete hizmet çok geliyor,yaşını başını bilmiyorum amma anlaşılan sende kulecisin.hırsız diyorsun akparti ve tayfasına değilmi evet hırsız çünkü bu hırsız hizmet hırsızlığı yapıyor sizin hırsızda her sene beykozda 3 villa alıyor.allah sizin gibi sığırların kökünü kurutsun.bu arada eko paristen geldiğinde istanbul güncellemelere hazırlıklı olun,ne güncellemesi derseniz eeee google amcaya sor ekremin paris otel masrafı deee karşına şöyle bir haber çıkacak;İstanbul'da her gün yeni sorunlar ortaya çıkarken, Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle birlikte Eyfel Kulesi'nin gölgesinde plaj voleybolu izlerken görülmesi eleştirilere neden oldu. İmamoğlu'nun, Paris Olimpiyatları'na ailesiyle birlikte gitmek için İBB'den izin almak yerine, görevlendirme yaptırdığı ortaya çıktı. Paris’te kiralanan sarayın günlük maliyeti 300 bin euro CHP’li belediye başkanı İstanbulluya bozuk otobüsleri reva görürken, Paris’te after party yaptı. İmamoğlu ile ekibinin konakladığı ve günlüğüne 300 bin Avro (11.010.057,58 TL) verilen Palais Galliera isimli sarayda İstanbul House açılışı yapıldı. Açılış sonrası “after party” düzenlenirken İBB’nin misafirlerine beyaz şarap ve rakı ikram edildi.
  • 1 Ay Önce

Desenize bahsi geçen "siponsor" milletin cebi!

Görevli yazdırdıysa! Masraflar İBB'den yâni milletten!

Kaynağı!?

Toplantıda iflasın eşiğindeki FETÖ bağlantılı şirketlerin kurtarılması için başka isimlerle aile yakınlarına devredilmesi planı ele alındı. Ayrıca yurt dışında yeni medyaya ağırlık verilmesi, bulunulan ülkelerin *dini kuruluşlarıyla temasa geçilmesi, örgütün etkili olduğu camilerin artırılarak ve cemaatten para toplanması da* değerlendirildi.
  • 1 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Burası CHP, her yaptıkları yanlışın ardından TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK dediler mi bütün suçları örtülüyor. Bakın bu işten de tereyağından kıl çeker gibi sıyrılıp çıkarlar. Aksine chpdeki taciz vakalarında olduğu gibi suçu iktidara yüklerler, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali olup biter
  • 1 Ay Önce

Kaynağı: nerelerden geldiği ve nerelere transfer edildiği belli olmayan kara para!

Siyâsî görüşlerine katılmasamda; Ümit Özdağ'da "Chp'li belediyelerde kayıtsız kuyutsuz torbalar çantalar dolusu gidip gelen kara paralardan" söz etmişti vaktiyle!!! Ayrıca bu dolaşan kara para transferinin herhangi bir yerinde Fetö/pkk vb örgüt bağları olup olmadığı'da iyi araştırılmalı! Zîra Avrupa ülkelerindeki fetöcüler, Avrupa ülkelerinde bulundukları konumlarda; özel ve tüzel kişi ve kurumlarda kayıtsız kuyutsuz yardım bağış kurban kermes faaliyetlerine son gaz devam ediyorlar! Yerel seçim öncesin'de bir çok fetöcü âileler özellikle istanbul ve izmire 5 yıldızlı otellere sözde tatile (kara para naklinde kurye) olarak gidip geliyorlar! Biz bu yorumları 31.Mart.2018'den beri yazıyoruz. Ayrıca Almanya Türkiye'ye seyâhat eden vatandaşlarını özelliklede《Gülen grubu/kürt kökenlileri》Türkiye'ye seyâhat uyarısı verdiği yayımlandı dün gazetelerde!!! Halbuki Almanya bilseki bahsettiği gruplar "kaynağı belirsiz, kayıtsız kuyutsuz toplanan bağış vb kara para transfer ediyor, " Almanya'nın'da altını oyuyorlar, buna müsamaha göstermezdi!!! Tedbirler yeterli zannediyorlar! Halbuki kanuna uygun şekilde 18 yaşında her bir yetişkin 10.000€ Nakit getirebiliyor. Karı koca iki yetişkin çocuk olsa 40.000€. Avrupadan 100'lerce (Gülenist vb) âile geldiği göz önüne alınınca varın siz hesab edin (kurye olarak) getirebilecekleri parayı!
  • 1 Ay Önce

Güreli

Yaşar güzel Acaba bu herif ne içiyor Buraya yazsa da bilsek
  • 1 Ay Önce

hıdır

 chp savunucusu olmuş veya yukarıdaki arkadaşlar bulut 128 milyarı dillerine dolamış itibar suikastı yapıyorlar...
  • 1 Ay Önce

Dava

Ulkeyi yonetenler, soymadik yer birakmadilar. Hatta Sifirladilar. Chp bir il binasi satin aliyor, bu paralar bina sahibinin avukatlik burosunda teslim ediliyor. Sayanlardan biride bina sahibi. Durum bu kadar acikken, akp uyesi bu avukat olayi videoya cekip yayinliyor. Olaya gizlilik havasi katip, algi yapiyorlar.
  • 1 Ay Önce

Misafir

Ülkeye yaptığınız iki İcraat say deyince koyun gibi yüzüne bakanlar İcraat diye heykel diken ülkeyi soyanlarmı söylüyor bunu, sizdede nasıl bir yüz varsa

Yaşar Güzel

Siz hirlisiniz siz çaldığınız yüz yirmi sekiz milyar dolardan haber verin  itler Siz çalınca iyi Chp calinca kötü Sizin hırsız kötü Bizim hırsız iyi TÜÜÜ YAZİKLAR OLSUN sürüleri Ne İDÜGÜ belirsiz şaibeli manyak köpekler sarayın kalomsorleri tetikçileri uşakları dandik manyak medya
  • 1 Ay Önce

Nuri

Al ilk okul ikiden terk bir gezi zekalı daha. Her duyduğuna inanan akıl yoksunu. Bizzat senin vekilin İlhan Kesici demedi mi "Ortada kaybolan bir para yok" Ama senin gibiler laf anlamazlar ki.

misafir

adi güzel kendisi cirkef olan herif CHP li Ilhan kesici 128 milyarin nereye gittigini anlatti. Sen nerenle dinledin???

Misafir

O beyni taşımak yerine kullansaydın 128 milyarın yerinde olduğunu bilirdin, doları bozunca TL olarak durur bunu anlamak içinde büyük bir zekaya sahip olmakta gerekmiyor, o beyin saksı gibi taşımak için verilmedi önüne konanı yemek yerine kullan

YILMAZ DURMUŞ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'den sonra CHP hiçbir zaman bu memleketin hayrına olan hiç bir şeye evet dememişler, iktidarları süresince toplumun giğimine kuşamına, dini inançlarına müdahale ederek dinsiz bir toplum oluşturmaya çalışmışlardır. RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN gelişine kadar iktidar olmadıkları halde her daim muktedir olmuşlardır. RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN sonra çanlarına ot tıkanmış eski devranları olmadıkları için işi yalana dolana ve algı operasyonlarına bırakmışlardır.

Kaynağı!? Kara paralar kimler hangi örgütler arasında dolaşıyor bu paralar iyi araştırılmalı!?

Yolsuzluğun odağı haline gelen ve bavullar dolusu kaynağı belirsiz paralarla kule diken CHP’de alarm zilleri çalıyor. (Haber'de geçen en dikkat çekici cümle)
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23