• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP ve DEM Parti'nin yarıştığı tek konu: İslam düşmanlığı! Müslümanları ayağa kaldıran rezalet

Bebek katili PKK'nın siyasi uzantısı HDP/DEM Parti ile CHP İslam'a ve Müslümanlara karşı düşmanlıkta birbiriyle yarışıyor. DEM'li Neslihan Şedal ve Cemil Komi seccadeyi masa örtüsü olarak kullandı. Terör sempatizanlarının rezilliğine tepkiler çığ gibi büyüyor.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ziyaretçi

tabii ki de bu, pkk'nın bu ülkedeki insanların zorla da olsa milli değeri haline gelmiş olan, orada islam'ın simgesi haline gelmiş seccadeyi halkı temsil edecek şekilde dalga geçmesi çok çirkince, aşağılık. ama, burada akit kılıçdaroğlu seccade fotoğrafı koyarak algı yapmaya çalışması da çirkince. açıklamalarla yoğunluktan dolayı bastığını belli eden kılıçdaroğluna inanırım, ama pkk siyasi organı olan dem'in bu tarz açıklamasını kesinlikle samimi bulmam, inanmam. çünkü, dem'in ne yaptığı belli, ülkeyi bölmek. chp'nin belli, aynen reis in hüda par oylarını kullandığı gibi kullanmaktı. ama arada bir fark var. hüda par herhangi bir terörist gurubunun parti uzantısı değil. sadece vaktinde propagandalara maruz kalındı. önceden kulislerde hangi bakanlıkların konuşulduğunu diğer medyalardan duyuyor ve biliyorduk. chp'yi kent uzlaşısı altında pkk ile bağdaştırmak isteyenlere de çözüm süreci zamanında ösman öcalan'ı trt'ye, devletin televizyonuna çıkaran akp'yi de hatırlatalım. 
  • 1 Ay Önce

hasel

İkiside islam düşmanı.Teşhis doğrudur.
  • 1 Ay Önce

resat

bunlar aynı patronun adamları ,birisi bu topraklarda osmanlı parçalandıktan sonra kurulup bu milletin başına musallat edildi ,diğeride ilki yeterli olmayınca sonradan ırkçılık kanalından yürüsün diye kuruldu ,,ikiside bu topraklarda islamı yoketmek maksatlıdır ,,
  • 1 Ay Önce

OMUT

BU VAN DEM PARTİ DEKİ BARTİLİLER TIPKI chp ZİHNİYETİ SAHİP OLANLAR GİBİ ZERRE KADAR İMAN YÜZLERİNDE YOK GRÜNMİYOR. ,SANKİ HEPSİ ERUİN ESRAR TÜCARLARI.
  • 1 Ay Önce

Ermeni teröristler

Ske sürğlecek aklı olmayan hristiyan ermeni teröristlerin işlerini kafaya takmaya gerek yok. İt itlik yapar, insanlık beklenmez.
  • 1 Ay Önce

Nur

Evet o bir seccade orada serili olması manidar başka serecek bir şey yokmuydu dem bir pkk partisi ve islamla alakalatı olmayan terörist yanlısı bölücü işgalci pkk yanlısı kürtlerin oy verdiği chpnin de desteklediği bir guruh takımı israilin abdnin maşaları ne amaçla serdiyseler Allah hak ettiklerini versin bu ara iyice bir yerleri kalktı bir havaya girdiler nedeni açık siyonistlerin katliamları bunları yüreklendirdi.burası filistin değil tc bunu unutmayın pkklı kürtler burada sizin siyonistlerin abd nin borozanı ötmez haddinizi bilin kaşınmayın kefereler siyonist kürtler dar ederiz size tc ni pislleşmeyin pisliğinize gömeriz sizi chpnizede yapılaşmalarınızada gğvenmeyi devlet sizi izliyor ne haltlar yediğinizi en iyi onlar biliyor hiç ummadığınız yerde delikte sizi bitirirler o seccadeyi dilim yapar yedirirler size çekin elinizi islamdan tc nin üzerinden cenabetler
  • 1 Ay Önce

Dünyada en tehlikeli insan tipi kendi yaşadığı ülkede kendine başkalarına beğendirmeye uğraşandır

Sonunda cebi boşalır karnı doymaz başka narı için çalıştığı için başkalarının kanunu doyurur onlar gibi yaşayamadığı için gelecek nesil sabah akşam bunları beddua eder dünyada ve öbür dünyada cennet isteyenler onlarla beraber olup da kimin cebini Karnını doyurur kimin içini boşaltır ebedi Cehennem onları bekliyor hakkını helal Eda çıkar mı bunlara Bunlar gibi bu millete cebine
  • 1 Ay Önce

Hadi ordan

Her seyi seccade olarak gormeyin, biraz kuran okuyun, hadis dersi dinleyin. Fitne cikaranlar yanacak buyrulmaktadir
  • 1 Ay Önce

Nur

Yapma yaa herkes fitne yapıyor da sen ne yapıyorsun (kürtçülük)

islamla bir asırdır savaşanları da cennetlik ilan ediver.

fitne çıkaranlar konusunda ne güzel 180 derece yön değişikiliği yapmışsın münafık. kimler islam düşmanı kimler mensubu. nasıl bir kurnazlık seninki.sen kur an okuyor musun hadis dinliyor musun. bu günkü namazları kıldın mı.hedef şaşırtan münafık. chp ve dem in islam düşmanlığına ne diyorsun.fetöş müsün nesin Allah ından bulası.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23