• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek’ten İmamoğlu’na zor soru: Bu yahudi mezarı dedenin mi?

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, mezar taşında ‘Yossi İmamoğlu’ yazan bir Yahudi’nin mezarını paylaşarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na mezarın dedesine ait olup olmadığını sordu.

35 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

gerçeklerin üstünü kapatmakla yokolmadığı bir gerçektir ,yalanların kanun zoruyla dikte edilmesi ile yüzyıl saltanat sürmesine siz yüz yılı toplumların hayatında çokmu sandınız ?
  • 1 Ay Önce

Metin

Dedesi olsa ne olur. Hatta bizzat İmamoğlu düzenli sinagog a gitse ne olur. Halk teveccüh göstermiş mi, ya da böyle birine dünyanın en büyük şehirlerinden biri emanet edilmiş mi ona bak. Koskoca İstanbulu alacak birini inançlı, Müslüman, Türk çıkarabildin mi? Öyleyse sus
  • 1 Ay Önce

resat

cumhuriyet le bu milletin elinden ,devleti ,masonlarca çalınmıştır ,halada vermemek için büyük bir mücadele mevcuttur ,,
  • 1 Ay Önce

Gültekin

TOPLUMÖA MAL OLMUŞ İNSANLAR HAKKINDAKİ İDDİALAR YALAN DA OLSA BÖYLESİ SORULARA MUHATAPLARIN MUTLAK OLUMLU YA DA OLUMSUZ CEVAP VERMELERİ GEREKİR.
  • 1 Ay Önce

Osmanlı

Adam hem mason hem yahudi yani haa

Tüm cohenlere, yorgolara! Go home!

Al bak, bu kendine "ali" deyip gerçekte cohen ve yorgo olan içimize sızmış adiler var mesela. Kurban olasıca Adalet ve Kalkınma Parti'li kardeşlerime. Zihniyetleri batasıcalar. Biz bunları evveliyatını da iyi biliriz. Geçmişlerine baktığınızda her türlü taciz, tecavüz, sapıklık, hırsızlık yolsuzluk, ihanet, din, devlet, millet düşmanlığı; Batı'nın mandasına girmek için nasıl kırk takla attıklarını, lakin bir türlü pislik yerine konmaktan ileri gidemediklerini görürsünüz. Kıskançlıktan, eziklikten ne, halt edeceğini şaşırmış, kudurmuş bu güruh seçim zamanı Müslüman olur, seçim sonrası bana ne adamın dininden, diye içinde tutamadığı gavurluğu gün yüzüne çıkarır. Devlete, millete zerre faydası olmayan asalaklara devletin yönetimi teslim edilemez, etmiyoruz, etmeyeceğiz. "Ali'ciğim", go home!
  • 1 Ay Önce

Biz onun ne MAL olduğunu çok iyi biliyoruz

Melih Bey, bir soru sormuş. yunan rum tekfuru yeni haham başı, tatillerin, yaprakların, balıkçıların, yanan otobüslerin çalışmayan metroların efendisi ister cevap verir, ister cevap vermekten kaçar.
  • 1 Ay Önce

Kamil

Ekrem İmamoğlu, büyük Osmanlı padişahı, ulu atamız Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesinde elleri arkada poz verirse, daha önce belediye başkanlığı yaptığı Beylikdüzü' nde Kıbrıs Türklerine katliam yapan Makarios'un heykelini dikerse insanlar onun etnik kökenini kesinlikle merak ederler tabi.
  • 1 Ay Önce

Osmanlı

Photoshop olması da güzel kısas yapılıyor chp ye kendi ayak oyunları yapılıyor bence çok iyi yapılıyor sürekli böyle algılar yapılıyor chp tarafından bizim sazanlarda inanıp bu adamlara oy verdi nasılmış takozlar sizin diliniz le size konuşuluyor ah iktidar yanlısı kardeşlerim bunları yerel seçimden önce yapmalıydınız masondan sonra yahudi dede güzel olmuş kutlarım sizi yola devam durmak yok melih göçek adamsın yeni versiyonlar bekliyoruz
  • 1 Ay Önce

Doğru Tespit

Velev ki Soy adı benzerliği ama İsrail Dış işleri Bakanının Ekremin resmini Sitesine koyup zamanı geldiğinde Her şey çok güzel olacak demesini ilk seçildiğinde Yunan Basınının bizden biri İstanbul'a Başkan oldu demesini. Fatihin Mezarını tekmelemesini sürekli Yalan söylemesini nereye koyacağız.
  • 1 Ay Önce

Doğruya Doğru

Şaşırdık mı Hayır Zaten Ekrem'in Sultan Fatihin Mezarını tekmelemesinden bu topraklara ait olmadığı ortaya çıkmıştı. Ne kadar gizlense de bazı hareketler insanını ele verir.
  • 1 Ay Önce

Doğru Tespit

Soy adı kanunu çıktığında tüm Yahudi Ermeni Rumlar gizlenmek için Türk ve Müslüman isimleri aldı. İpekçi Karakaş Derviş Cem Yusuf İmamoğlu filan gibi. Masonların çoğu da böyledir Müslüman isimli Yahudi kökenli.
  • 1 Ay Önce

Eren

İlginç.
  • 1 Ay Önce

Mahmut

Cumhurbaşkanına kızıp,başka partiyi destekleyenler,bak desteğinizin ucu nereye kadar uzadı,yoksa benimde çok kızdığım işler,eylemler hareketler var,ama önce Vatan,İman Bayrak bunu dikkate almayan Cumhur ittifakıda olsa,yıldızeli barajıda olsa dayanamaz biter.Birde bunda biz nekadar suçluyuz diye bakabilirseniz.
  • 1 Ay Önce

didar

neeeeeeee

hasel

Çok dikkat çekici mezarlık.Kim olduğu aydınlatılmalı.Demek ki hem pontus,hem de yahudi.
  • 1 Ay Önce

Nur

Niye inanmıyalım adam zaten esrarengiz olabilir şaşırmayız

didar

gerçekten inandınız mı

Emmi

Azcık paraya kıyın doğru düzgün grafiker alın. O yazı olmuş mu
  • 1 Ay Önce

Garip

Sayın Gökçek boşuna çabalıyor.Ekrem çıkıp bağıra bağıra ben siyonistim dese, kitlesi yine oy verir.Millet kimliğini kaybetmiş,sosyal medya kafaları mason yapmış kayda gerek var mı!?
  • 1 Ay Önce

Nur

Ekremle haşır olur ona oy verdilerse kişi sevdiği ile olacak cay canına

ali

Ben veririm oy mesela, kim olursa olsun milletin devletin yararına iş yapacaksa ateist de olsa oy veririm. Banane adamın ateistliğinden yahudiliğinden, alnı secdeye gelen sevgili ak partili kardeşlerimizi de gördük, her türlü haram onlarda.Her türlü yalan onlarda.

Doğruya Doğru

Garip çok doğru tespit etmişsin İçimizdeki Yahudi güdümlü Medya sayesinde toplumun yarısı artık Kuduz Köpeğe İnsandan daha çok değer veriyor Masonları bilerek destekliyor İsrail saldırsa bakın şurada Müslümanlar var vurun bunları diyecek kıvama geldiler üstelik Milliyetçilerin Dindarların Vatan severlerin içine de sızdılar.

demir

şaka yapıyosunuz dimi?
  • 1 Ay Önce

Nur

İş gittikçe ilginçleşiyor sebatistmisin ekrem kafirlerş neden sevdiği belli oluyor
  • 1 Ay Önce

Talib Ağbi

Ben Ekremin Rum Olduğunu sanıyordum, meğersem., şimdide Ekrem'de Yahudi ise yandık hemde ne yandık.
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Haydi bastır doğruları bilelim sayın gökçek
  • 1 Ay Önce

Mak

Hasan Karakaya Agabey ysasaydi ne güzel de yazardi.biz Niye Israil le ugrasiyoruz ki bu icimizdekileri temizleyelim önce. Anlamadiniz mi. Bu Serefsiz Yossi nin torunu neden Müslüman ülkelere gitmiyor da hep  yanina gidiyor.
  • 1 Ay Önce

TürkOğlu

NEDEN OLMASIN SİYONİST YOSİ İMAMOĞLUNDA NE VARSA EKREMDE,DE VAR ZATEN Bİ DEFA BU TOPRAKLARA AİT DEĞİL BELLİ ÇÜNKÜ ÇOK SEYAHAT YAPIYOR ,, HAREKETLERİ KONUŞMALARI BİR YAHUDİYİ ANDIRIYOR , BAŞTA KURNAZLIĞI ,, AYRICA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK AMA HİÇ OLMADI ,, DİKKAT EDİN HİÇ BİR MÜSLÜMAN VE TÜRK ÖZELLİĞİ HİÇ YOK EKREM SİYON,DA ,, DEMEK DEDESİ OLMASI ÇOK MUHTEMEKBAKMAK LAZIM,,,
  • 1 Ay Önce

Bülent

Ulan bu memlekette ne ,kim,niçin soruları yüzünden iktidarsız olacam diye korkuyorum.Bukadar şok haber ağır geliyor kardeşim. YOSSİ,MOSSİ,IMAMOGLU HAMSİ ...
  • 1 Ay Önce

Osman

Bülent, "ne , neden, nerede, nasıl, ne zaman ve kim" sorularına kısaca 5N 1K soruları diyoruz. Bu sorular ve cevapları olayları ve insanları anlamak için çok önemlidir. Bu haber sana ağır geliyorsa, ki ağır geldiğini söylemen de yalan, çünkü ağır gelecek bir yanı yok. Ülkemizde adı Ahmet, Mustafa, Osman olan çok sayıda ermeni ve yahudi olduğu da biliniyor. Devletimizin zayıf anlarında bunların ülkemizi arkadan vurdukları geçmişte tecrübe edilmiştir. (Ermenilerin birinci dünya savaşındaki ihanetleri ve yahudilerin Sebatay Sevi meselesi ve 2. Abdülhamid'in tahttan indirilmesindeki rolleri gibi) O nedenle etnik köken meselesi çok önemlidir.

Ahmet

Nedense yazılar hiç aşınmamış Photoshop olduğu o kadar belli ki
  • 1 Ay Önce

Nur

Aşınması mı lazım yeniletmişlerdir

adalet

Yahudiler Mezarlarına iyi bakarlar.

Umuda

Nedense sürekli Ekremi Aklama çabasında olan bir kitle var acaba bu kitlelerde mi yabancı kökenli köken çekiyor demek ki.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23