• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TOGG projesindeki şirket konkordato ilan etti! "Avrupa'nın sayılı şirketleri arasındayız" diyorlardı

Yerli üretim TOGG Projesinde elektronik kart tasarım ve üretimi konusunda mühendislik altyapısı hizmeti veren dev şirketten kötü haber geldi. Arte Elektronik konkordato ilan etti.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Lütfi husem

İflas haberleri ne kazandırıyor, gerçek yada değil, hiç başka haber yokmudur.
  • 1 Ay Önce

YASİN KARABIYIK

kamulaştırılsın, Aselsan şemsiyesi altında faaliyete devam etsin
  • 1 Ay Önce

Reis Sevdalısı

ülkede ekonomik sıkıntı falan yok? neyi arayıp da bulamadınız şimdiye kadar? fetö veya cehape bağlantıları araştırılsın bu şirketin, algı yapıyor olabilirler.
  • 1 Ay Önce

Zihni Toprakoğlu

Her şey olabilir her ikiside ülkeye zararları oldu halada oluyor,Maliye bakanlığı ödediği vergiye bakıp bindiği araba yat kat villa nasıl aldın diye sorgulamaya başladı kaçıranları .. korkusu sardı Türkiye vergi kaçırma cenneti

Zihni Toprakoğlu

Her şeyde vardır bir hayır kazancının belli bir miktarını vitre zekat olarak vermezsen ve işçinin hakkını yersen az paraya çok iş yaptırırsan fazla saat çalıştırır hakkını tam vermezsen ,Devlete vergini kaçırırsın,şahsi çoluk çocuk araba yakıt parasını masraf gösterirsen evine aldıklarınıda iş yerine fatura kestirip masraf patron olarak sen ve ailen bolluk içinde sonsuz para harcarsanız lüks araçlar ailece en pahalı kıyafetler pırlanta mücevher vs sonu yok harcama ve Avrupa tatilleri tok insan aç insanın halinden anlamazsa hak yemek okyanus lar gibi büyürse olacağı bu,birde bütün firmalar devlet destek oluyor işverene öz sermaye ile iş yapmazsan olacağı bu bankalardan düşük kredi alıp bu işler dönmez hani iş veren diyorlar ya işçisine ayağını yorganına göre uzat al sana yorgan hemde battal boy akıl verme işçinin hakkını ver Hayırlı cumalar herkese
  • 1 Ay Önce

ahmet saygın

tanimadiginiz ve hayatini, nasil calistigini bilmediginiz insanlar hakkinda yorum yapip ahkam kesmek size dusmez. Simdi yalan yanlis yorumlariniz ile gidin cumanizi kilin umarim hayrini gorursunuz Allah katinda kildiginiz namazin.

yarın kim iflaaaz edecah.??? akitten müjde müjdeeee...

her gün bir iflas ya da konkordato müjdesi yerine, ...... nin ağzına kemik verme yerine her gün yakılan bir fabrikayı gösterin. daha mı zor,daha mı zevksiz.
  • 1 Ay Önce

KAMİL ÇOLAK

son yıllarda ve de özelikle son 1-2 yıldır VE özelde, OSB bölgelerindeki TEDARİK ŞİRKETLERİ kapanmaya başladı. kaldı ki, bu şirketler hem kurumsal ihale alan hem de yurt dışına İHRACAT yapan şirketler. Kimse bu şirketlerin kazanırken neden kaybettiğini sormuyor? Şirketin Finans sistemi küçük bir sarsıntıyla(döviz yükseldi, Faizler çok yüksek-% 50 gibi iktisadi politikalar gerekçe gösterilerek) Finans sistemi bozuluyor? sanayi ve ticaret bakanlığı bu konuda Üniversitelere ders/tez konusu olacak bu Finansal kırılmaları neden araştırmıyor? YÖK/ULAKBİM bu konuları İşletme, İktisat ve Muhasebe okuyan öğrenciler için araştırıp sonuçlarını yayınlamalı.
  • 1 Ay Önce

Zihni Toprakoğlu

Öz sermaye ile iş yapmayan sırtını bankalara dayıyan vs özel şahsi olarak harcamalar vs çok nedenler yazarım uzar gider

nereye gidiyorlar

son bir kaç aydır Fransızların sesden hızlı giden ilk yolcu uçağı gibi konkor üstüne konkort şirketler uçuşa geçti hayırdır bu yolculuk nereye
  • 1 Ay Önce

onları bırak.senin gibi kafalarla güneşe giderik biz

laf söyledi balkabağı.

İbrahim Alkılıç

Herkes düşer, sıkıntı yaşar. Düşmez, kalkmaz bir olan Allah.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23