• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Şafak yazarından Türkiye’yi sarsacak "Ümit Özdağ" iddiası! Telegram gruplarında bu faşist köpekler…

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, İngiltere'de sığınmacılara yönelik saldırıları "iç savaş" olarak tanımlarken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için "İngiltere’deki olaylara bakıp ellerini ovuşturduğuna ve pozisyon kovaladığına hiç şüphem yok" dedi. Kılıçarslan, "Özdağ’ın faşist yavrularının İsmail Heniyye’nin şehadeti üzerinden giriştikleri mide bulandırıcı 'Siyonist desteği' ise elimdeki en net kanıt. Telegram gruplarında organize olan bu faşist köpekler, Siyonizm’e desteği öyle sofistike falan değil, alenen talep ediyorlar takipçilerinden. 'Araplara karşı İsrail’in yanında yer almak gerekir' diyorlar" iddiasını paylaştı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

günaydın

evet biz filistin davasına saygı duyarız.orada kardeşlerimiz çocuklar katlediliyor ve burada bir şey yapamıyoruz.yapamayız.kanuni fatih yavuz yok.o dönemmde değiliz z lütfen çare bulun.
  • 1 Ay Önce

Hüseyin

Yunan 570 yıl önce aldığımız İstanbul'a hâlâ bizim gözüyle bakıyor. Haleb i 100 yıl önce kaybettik ırkçı faşist zihniyettekiler bize ne Halep'ten diyor !!! Hatay bunların inadına tekrar Türkiye'ye bağlandı hâlâ akıllanmadılar sanki gözlerinin geri sönmüş
  • 1 Ay Önce

Kılıçarslan

Bu adam ve destekçileri acilen bu ülkeden defedilmelidir bu mahlukların milliyetleri sıkıntılıdır bu zibidilere daha fazla tahammül edemeyiz
  • 1 Ay Önce

Vatansever

Rabbim belalarını versin. Bu ülkeye ve Müslüman halkına karşı olan kafatasçı, batı yanlısı ve hatta katil siyonist destekçisi olanları kahru perişan eylesin. Millet ve devlet olarak bunlara karşı uyanık olunmalı. Çünkü bunlar önceden planlayarak bir anda ortaya çıkıp yakıp yıkıyorlar. Buna fırsat verilmemeli..
  • 1 Ay Önce

Kaleli

Doğru. Rabbim şerlerinden bu milleti korusun.

okan

Ümit ÖZDAĞ yanındayız seni milletçe seviyoruz kıskanan yandaşlar çatlasın
  • 1 Ay Önce

Yaaaa

Milletçe değil. Kendimce de.Bu millet ırkçı bir millet değil.Üstelik de ben araplari özellikle de Filistinlileri çok severim.

Ahmet

Sizin anlamadığınız şudur Milletimiz itraili asla sevmiyor soykırımcı ve Lanetlenmiş olarak bakıyor Sma güzel kardeşim Milletimiz Arapları da sevmiyor Zorlamı sevdireceksiniz bu mülteci sığınmacı asalakların ülkemizden gitmesini istiyor bu Millet. Bu Millet derken Türküyle, Kürdüyle hatta Arabıyla hep birlikte bu Suriyeli Iraklı Afgan Zenci ve diğer yabancıları istemiyor bu Millet Anlayın artık da..kiliste belediyeyi chp kazandı kilisliler Arap asıllı ve bir sürü mülteci barındıran bir yer bilmem anlatabildimmi? Biraz idrak..
  • 1 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Necip Türk Milletinin asıl duruşu, yaradılanı yaradan dan ötürü sevmesidir. Türk Milleti asla kafa tasçı milliyet anlayışında değildir. Türk Milleti, adaletli ve tebaası altındakilere ötekiler gözü ile değil kendisinden biri olarak bakması nedeniyle 600 yıl cihan imparatorluğu kurarak milletler arası dil, din, ırk ayrımcılığı yapmadan cihan şumul bir devleti ayakta tutmuştur. Her yerde her toplulukta iyi de vardır kötü de birisinin kötülüğü tamamına şamil kılmak adalet terazisini zedeler. Avrupalıyı, Amerikalıyı seviyorsun da Arapları neden sevmiyorsun, herşeyden önce din kardeşiyiz. Arap devlet yöneticilerinin yanlış kararları Arap halklarını sevmememize sebep olmamalıdır.

Araplari seviyoruz.

Abi kendi adınıza konuşun.Araplari seviyoruz.Peygamberimiz Araplarin içinden çıkmış.Bu Millet Müslümanlari sever.Kafatascilari sevmez.Nazi vb
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23