• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’deki Siyonist lobiler kimin hesabına çalışıyor? İşte alçakların gerçek yüzleri

Yeni Şafak gazetesi yazarı Selçuk Türkyılmaz, ABD'deki Siyonist lobilerin etkisini ve güç dengelerini analiz etti. Türkyılmaz, Siyonist lobilerin Anglosakson kökenlerini ve Filistin'in kolonizasyon sürecini ele aldı. İsrail'in ABD ve İngiltere'nin çıkarlarına hizmet ettiğini belirten Türkyılmaz, İsrail'in bölgedeki saldırganlığını eleştirdi. Selçuk Türkyılmaz, şunları kaydetti:

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yerli milli

Azılı İslam ve Türkiye düşmanı hainlihin kalleslihin ahlaksızlığın ekrana yansıma şekli kuralları hiçe sayan kâfir ABD İsrail sadık köpeği kuruluşlar instegram Meta (WhatsApp) Facebook... gibi azılı İslam Türkiye düşmanı platformların yeniden açılmasını beklemek yerine bunların baş düşmanı İslam ülkeleri ve başta Türkiye olarak bunlara alternatif YAY gibi sosyal medya platformları WhatsApp (Meta) yerine yerli milli yazışma platformları hiç vakit geçmeden geliştirmeliyiz. Her alanda olduğu gibi ulkenin bağımsızlık bekası için Ey teknoloji firmalarimiz bilgi beceri yetkinliği olduğu halde yerli milli platformları geliştirmeyek azili kâfirin platformuna mecbur kalmak mecbur bırakmak vebaldir
  • 1 Ay Önce

İ. Keskin

Siyonist akıl, reklam ve film sektörleriyle dünya halklarının bedenlerini felç, zihinlerini de işgal ederek ülkeleri yönetimleriyle işgal etme eylemselliğini sürdürüyor ve bir bir teslim alıyor. Bizlere de sadece 'Ben demiştim. Yok hükmünde. Hükümsüzdür! ' gibi nesnel olmayan söylem fırsatlarından başka bir alan kalmıyor. Sonuç, her daim malumu kabul.. O zaman bu işte ciddi isek, halka gerçekleri anlatıp zihinlerimizi pisleyen siyonist reklam ve film sektörlerine kurallar getirip, süblimünasyon ve illüzyonlarına son verelim. Kültürel arınma yaşamadan karşı çıkabilmemiz bile mucizedir ya, neyse.
  • 1 Ay Önce

m.n.

Analizde büyük bir hata var. Kullanan İsrail, kullanılan da ABD, İngiltere, Fransa ve diğer ülkelerdir. Siyonistler büyük şirketlerin maddi gücüyle finans kapitali kurmuş ve bununla yönetimleri ve medya güçlerini ele geçirmiştir. Bu ülke yönetimlerini ve medalarını İsrail'in emrine vermiştir. Analiz doğru gibi görünen, ama aslında çok yanıltıcı bir yazı olmuş.
  • 1 Ay Önce

RI

ABD nin yükselişi islam ülkelerinin cahilliğinden, bilhassa SUUDİ ler.İslam ülkelerinde doğru dürüst hakkaniyet olmayınca bütün para ve beyin göçü batıya aktı.Çinden bile beyin göçü ABD ye oldu.Şu anda bile beyin göçü batıya devam ediyor ama devlet ne yuapıyor sadece bakıyor.Çözüm üretmek yok...!
  • 1 Ay Önce

bunlar için en büyük ölüm - yıkım- yokoluş PARA VE GÜÇ KAYBIDIR....bu cephede de savaş verilmeli milli stratejik savaş özel birimi özel ekonomik savaş grubu, hacker takımı oluşturulmaluı

................küresel siyonist soykırımcı ahlaksız kuduz namussuz düsşmana karşı küresel savaşa devam
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23