• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burası Ankara! Haniye’nin oğlundan mesaj var

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğramadan önce Filistinlilere destek için yaptığı çağrı doğrultusunda başkentte binlerce kişi, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde toplandı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

OMUT

Işte bu görüntü ve mitingler imanlı olan insanların yürüyüşüdür zulme ve Zalimlere katillere lanetlilere karşı bir yürüyüştür Ama ne yazık ki CHP zihniyeti ve Dem Parti dedikleri PKK Uşakları bu mitinglere bu yürüyüşlere bu imanlı insanlara Allah ve Kur'an yolundaki insanlara karşı çıkıyorlar ve sürekli Halk TV FOX TV Flash TV skrt tv Sözcü gazetesi Cumhuriyet gazetesi bütün bu Kemalistler ve fondaşlar ve kalemşörler karşı çıkıyorlar ve İsrail'e bir güne bir gün bir basın açıklamasını dahi yapmayan partiler ve örgütlerdir
  • 1 Ay Önce

Gök Türk

Siyasetçiler bize kimi sevmemiz gerektiğini söyleyemez Ama biz onlara neyi seveceğini emrederiz. Türk milleti olarak Araplari sevmiyoruz Filistin diye de bir davamız yok. Böyle davam var diyenler Türk olamaz. Sadece içimizdeki araplardir
  • 1 Ay Önce

Selahaddin Eyubi

Cihad farzdır toplanma merkezleri belirlenen MİLYONLAR toplanır bundan zerre şühpe duymuyorum
  • 1 Ay Önce

Güney Doğulu

KÜRECİK ÜSSÜ ::::::::::::::::::::::: Radar sisteminin kurulumu ABD askerî personeli tarafından gerçekleştirildi. Radar üssünün kurulması Şubat 2012'de tamamlandı.[4] Radar istasyonunun kontrolü, Avrupa Aşamalı Adaptif Yaklaşımı (EPAA, European Phased Adaptive Approach) çerçevesinde NATO Komutanlığına devredildi.[1][10] Kurulu radar, Raytheon Integrated Defence Systems tarafından geliştirilen, uzun menzilli, çok yüksek irtifa Aktif Faz Dizinli Radar içeren, İleri Tabanlı X-Bandı Taşınabilir (FBX-T, Forward-Based X-Band Transportable) bir gözetleme radarı olan bir Ordu Donanma / Taşınabilir Radar Gözetim (AN/TPY-2),[1] sistemidir.[11] Radarın komuta merkezi Kürecik'in doğusunda Diyarbakır Hava Üssü'nde konuşludur.[3] Kürecik radar istasyonunun görevi, tespit ve takip verilerini, Romanya ve Polonya'da bulunan bir Terminal Yüksek İrtifa Alan Savunması (THAAD)[12] sistemi olan uzak füze savunma sistemine iletmektedir.[3][5] Radar menzil verileri, AN/TPY-2'nin hem ileri tabanlı hem de terminal aşama tabanlı kiplerde kullanılması nedeniyle geniş bir yelpazede değişim gösterir. İleri tabanlı (forward-based) bir radar olarak Kürecik radarı, varsayılan füze fırlatma alanına makul bir mesafede konuşlandırılmıştır.[12] Kürecik'in İran-Türkiye sınırına olan uzaklığı yaklaşık 700 km'dir (430 mil).[4] Koruma ve iç güvenlik için radar istasyonuna yaklaşık 50 ABD askeri görevlendirilmiştir.[5][13] Türkiye hükûmeti, yabancı sivil teknisyenlere istihbarat konularındaki endişeler dolayısıyla izin vermemiştir. Türkiye, izole bir bölgede bulunan radar sahasının, sabotaj saldırılarına karşı koruma sorumluluğunu üstlenmiştir. Mühendislik Araştırma ve Geliştirme Merkezi'nin (ERDC) Soğuk Bölgeler Araştırma ve Mühendislik Laboratuvarı'ndan (CRREL) bir ekip, kış mevsiminde sert hava koşullarının oluşabildiği yüksek irtifada bulunan Kürecik radar sahasında görevli askerî personele teknik çözümler sağlamıştır. Erken uyarı radarı ABD Ordusu'na aittir ve ABD Avrupa Ordusu tarafından işletilmektedir.
  • 1 Ay Önce

Güney Doğulu

MALATYA'DAKİ Kürecik ABD üssü derhal kapatılsın. Siyonist katil Amerika ve işgalci çocuk bebek katili İsrail'in niyeti ortada. Devlet olarak gelen ne bekleniyor????
  • 1 Ay Önce

Dertli

Niye ABD buyukelciligi önünde ki, israil buyukelciligi önü değil...
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23