• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas liderlerinden Talal Nassar, Ayasofya'dan dünyaya seslendi: Yiğit Erdoğan aslan gibi karşılarına dikildi

Haniye’nin şehit olmadan önce yaptığı çağrı üzerine tüm dünya meydanlara akın etti. Ayasofya'da da on binlerce kişi Filistin için bir araya gelerek İsrail'i lanetledi. Ayasofya'dan dünyaya seslenen Hamas liderlerinden Talal Nassar, Başkan Erdoğan'ın dik duruşuna teşekkür ederek, "O yiğit Cumhurbaşkanı Filistin'ın dimdik yanında durdu. Herkes Hamas terör örgütü derken o aslan gibi karşılarında durarak, "Hamas vatanını savunun mücahitlerdir" dedi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Neden Israel Elciligi kapatilmiyor? Neden hala Hahamlar toplanip hesaba cekilmiyor? Neden medyada Sionizm yanlisi haber yapan gazeteler ve gazeteci ler ve Internetde yazan hainler, Nerden nemalandiklari belli cenahlarin gazeteci lerin sorgulari yapilmiyor? Beden hala Nato icinde iz ve neden hala Amerikan üsleri bu ulkede aktif? Onda sonra biz Sionizmin kiniyoruz.. Boyle mi tavir aliyorsunuz? Bu mudur yani?!!!
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Kardesim ne zaman konusma harici bir yaptirim yapilacak. Cikip konu$mak sadece acimizi aliyor, ama olaylara mani olunmuyor.. Yani Netice ne?
  • 1 Ay Önce

Emir Timur

Tayyip Erdoğan yine dik duruyor sessiz çoğunluğun sesi ne yani milyarlarca müslüman bir tek duramıyor yalan mı en azından ses veriyor kınıyor kızıyor eeee diğer müslüman ülkelerden tek kelam çıkmıyor yalan mı ? Filistinliler için devlet erzak yolluyor hastanelerde tedavi ediyor eeee diğer müslüman ülkeler de tık yok sonra Tayyip bir şey yapmadı diyorlar yahu akıl var nizam var İsrail'e bir hamle yapılsa Avrupa ABD arkasında bu olaylar böyle savaşlar ile değil BM yapısında adam gibi çözümler ile olur biz kimsenin ölmesini istemiyoruz biz adil dünya mümkün diyoruz Filistin halkının canı yanarken izleyen ülkeleri kınıyoruz iki devletli çözüm olabilir ama anlamıyor batıli devletler yani Tayyip Erdoğan çıkıp savaş mı ilan etsin hayır hayır asla biz korkak bir millet değiliz lakin akıl nizam ile sorunları çözme tarafındayız istersek ezer geçeriz ama sonuçlar ağır olur önce güçlü olacağız askerî finansal ekonomik sonra bakacağız ne dedik BEKLEE
  • 1 Ay Önce

şeriat İSLAMDIR

Filistin davasını mehter sanan lavuklar İslamın ana temel meselesini davasını mücadelesini genel olarak islam şeriatının temelini anlayamaz sadece bu tür ver mehteri diye dalga geçmeye çalışarak siyonist katil itinin yanında yancı olur fırsatı olsa gider siyonist itine asker olur
  • 1 Ay Önce

Abdullah Biri

RECEP REİS İslamı savunan Allahın Arslanı yiğit ALLAH NE DER DİYE YAŞA SIKÇA MİLLETİN İÇİNDE VEZİR EDECEK İNŞALLAH
  • 1 Ay Önce

Ankebut süresi

60.Nice canlılar vardır ki, rızıklarını taşımazlar (yiyecek biriktirmezler). Onları da sizi de Allah rızıklandırır. O hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir. 61.Andolsun, eğer onlara, "Gökleri ve yeri kim yarattı, güneşi ve ayı hizmetinize kim verdi?" diye soracak olsan mutlaka, "Allah" diyeceklerdir. O halde nasıl(haktan) döndürülüyorlar? 62.Allah kullarından dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla bilendir. 63.Andolsun, eğer onlara, "Gökten yağmuru kim indirip de onunla yeryüzünü ölümünden sonra diriltti?" diye soracak olsan, mutlaka, "Allah" diyeceklerdir. De ki: "Hamd Allah'a mahsustur." Fakat onların çoğu akıllarını kullanmazlar. 64.Bu dünya hayatı ancak bir eğlence ve oyundan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte gerçek hayat odur. Keşke bilselerdi! 65.Gemiye bindikleri zaman dini Allah'a has kılarak O'na dua ederler. Onları kurtarıp karaya çıkardığı zaman ise bir de bakarsın ki, Allah'a ortak koşuyorlar. 66.Kendilerine verdiğimiz nimetlere nankörlük etsinler ve bir süre daha faydalansınlar bakalım! İleride bilecekler. 67.Çevrelerindeki insanlar kapılıp götürülürken, bizim, onların yurtlarını saygın ve güvenlikli bir yer kıldığımızı görmediler mi? Onlar hâlâ batıla inanıyorlar da Allah'ın nimetini inkar mı ediyorlar? 68.Allah'a karşı yalan uyduran, yahut kendisine geldiğinde, gerçeği yalanlayandan daha zalim kimdir? Cehennemde kâfirler için bir yer mi yok? 69.Bizim uğrumuzda cihad edenler var ya, biz onları mutlaka yollarımıza ileteceğiz. Şüphesiz Allah mutlaka iyilik yapanlarla beraberdir.
  • 1 Ay Önce

Ankebut süresi

58.İman edip salih amel işleyenler var ya, onları içinden ırmaklar akan ve içinde ebedi kalacakları cennet köşklerine yerleştireceğiz. Çalışanların mükafatı ne güzeldir! 59.Onlar, sabreden ve yalnız Rablerine tevekkül eden kimselerdir. 60.Nice canlılar vardır ki, rızıklarını taşımazlar (yiyecek biriktirmezler). Onları da sizi de Allah rızıklandırır. O hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir. 61.Andolsun, eğer onlara, "Gökleri ve yeri kim yarattı, güneşi ve ayı hizmetinize kim verdi?" diye soracak olsan mutlaka, "Allah" diyeceklerdir. O halde nasıl(haktan) döndürülüyorlar? 62.Allah kullarından dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla bilendir. 63.Andolsun, eğer onlara, "Gökten yağmuru kim indirip de onunla yeryüzünü ölümünden sonra diriltti?" diye soracak olsan, mutlaka, "Allah" diyeceklerdir. De ki: "Hamd Allah'a mahsustur." Fakat onların çoğu akıllarını kullanmazlar. 64.Bu dünya hayatı ancak bir eğlence ve oyundan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte gerçek hayat odur. Keşke bilselerdi! 65.Gemiye bindikleri zaman dini Allah'a has kılarak O'na dua ederler. Onları kurtarıp karaya çıkardığı zaman ise bir de bakarsın ki, Allah'a ortak koşuyorlar. 66.Kendilerine verdiğimiz nimetlere nankörlük etsinler ve bir süre daha faydalansınlar bakalım! İleride bilecekler. 67.Çevrelerindeki insanlar kapılıp götürülürken, bizim, onların yurtlarını saygın ve güvenlikli bir yer kıldığımızı görmediler mi? Onlar hâlâ batıla inanıyorlar da Allah'ın nimetini inkar mı ediyorlar? 68.Allah'a karşı yalan uyduran, yahut kendisine geldiğinde, gerçeği yalanlayandan daha zalim kimdir? Cehennemde kâfirler için bir yer mi yok?
  • 1 Ay Önce

Ankebut süresi

41.Allah'tan başkalarını dost edinenlerin durumu, kendine bir ev edinen örümceğin durumu gibidir. Evlerin en dayanıksızı ise şüphesiz örümcek evidir. Keşke bilselerdi! 42.Şüphesiz Allah, onların, kendini bırakıp da başka ne tür şeylere taptıklarını biliyor. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. 43.İşte bu temsilleri biz insanlar için getiriyoruz. Onları ancak bilginler düşünüp anlarlar. 44.Allah gökleri ve yeri hak ve hikmete uygun olarak yaratmıştır. İşte bunda inananlar için bir ibret vardır. 45.(Ey Muhammed!) Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayasızlıktan ve kötülükten alıkor. Allah'ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah yaptıklarınızı biliyor. 46.İçlerinden zulmedenler hariç, Kitap ehli ile ancak en güzel bir yolla mücadele edin ve (onlara) şöyle deyin: "Biz, bize indirilene de, size indirilene de inandık. Bizim ilahımız ve sizin ilahınız birdir (aynı ilahtır). Biz sadece ona teslim olmuş kimseleriz." 47.İşte böylece biz sana kitabı indirdik. Kendilerine kitap verdiklerimiz ona inanırlar. Şunlar (Kitap ehlinden çağdaşın olanlar) dan da ona inananlar vardır. Bizim âyetlerimizi ancak kâfirler inkâr ederler. 48.Sen şu Kur'an'dan önce hiçbir kitap okumuyor ve onu sağ elinle yazmıyordun. (Okuyup yazsaydın) o takdirde batıl peşinde koşanlar, şüpheye düşerlerdi. 49.Hayır, o, kendilerine ilim verilenlerin kalplerindeki apaçık âyetlerdir. Bizim âyetlerimizi ancak zalimler inkâr eder. 50.Dediler ki: "Ona Rabbinden mucizeler indirilseydi ya!" De ki: "Mucizeler ancak Allah katındadır ve ben ancak apaçık bir uyarıcıyım." 51.Kendilerine okunan kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmedi mi?3 Şüphesiz bunda inanan bir kavim için bir rahmet ve bir öğüt vardır. 52.De ki: "Benimle sizin aranızda şahit olarak Allah yeter. O, göklerde ve yerde olanları bilir. Batıla inanıp Allah'ı inkar edenler var ya; işte onlar asıl ziyana uğrayanlardır." 53.Senden azabın çabucak gelmesini istiyorlar. (Hikmet gereği) belirlenmiş bir süre olmasaydı azap onlara mutlaka gelirdi. Onlar farkında değillerken kendilerine ansızın elbette gelecektir.
  • 1 Ay Önce

Ankebut ( örümcek evi) süresi

41.Allah'tan başkalarını dost edinenlerin durumu, kendine bir ev edinen örümceğin durumu gibidir. Evlerin en dayanıksızı ise şüphesiz örümcek evidir. Keşke bilselerdi! 42.Şüphesiz Allah, onların, kendini bırakıp da başka ne tür şeylere taptıklarını biliyor. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.
  • 1 Ay Önce

Anadolu insanı

Bence bunlar tiyatro, 9 aydır kırk bin filistinli insanlar,çocuklar katledilirken islam ülkeleri sadece miting yaptılar. Hepsi amerikanın katil israilin senaryosu.
  • 1 Ay Önce

filistin davası araplar

kendi aralarında anlasamayan ülkelr toplugu durun bir saniye türkiye konusnda suclama konsunda anaında anlasırlar özür iranınn gazı ne duruma getirdi hizbullah hani yardımedecekti ey filistinliler arap lkardesleriniz 22 ülke nerde neyse yazık olan cocuklara kadınlara ihtiyarlara oluyor.not misafirini koruyamayan ülke iran yazıklar olsun sana
  • 1 Ay Önce

Aslan gibi

Gazze yerlebir çocuklar ölüyor ama Aslan gibi duruyoruz ver mehteri
  • 1 Ay Önce

Umuda

Kötülüğü önleyebilirsen elinle önleyemezsen dilinle bunlarıda yapamazsan içinden kötüye buğuz et lanet oku Muhalefet bunların hiç birini yapamadı zevkü sefasında klavye başında diliyle zulme karşı çıkan kahraman Müslüman evlatlarına yalan ve iftira attılar. Bunları yazın bir tarafa yarın savaş olursa bunlar bizi arkadan vurur önce iç temizlik şart.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23