• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı ayarı alınca çıldırıp kadına hakaret etti!

5816 sayılı Atatürk'ü Koruma Kanunu'nun azılı bir savunucusu olup "Kemalist" takılan, kendi gibi düşünmeyenleri "kula kul olmak"la itham eden ve 28 Şubat sürecinde Müslüman kadınlara ‘Fa.işe’ diyen sözde gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya platformu X'te yaptığı bir paylaşımda doğalgaz fiyatlarına yapılan yüzde 38'lik zammı eleştirirken, takipçilerinden gelen bir yoruma sert bir yanıt vererek tepkilere neden oldu. Hülya adlı bir kullanıcı, Altaylı'ya doğalgaz zammını sorgularken İstanbul'da su fiyatlarının doğalgazdan pahalı olmasını neden sorgulamadığını sordu. Ayrıca, 1 Ocak 2023'ten bugüne kadar doğalgaza herhangi bir zam yapılmadığını ve hükümetin bu konuda sübvansiyon uyguladığını belirtince Altaylı çıldırdı ve kadına hakaret etti.

28 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Papirt'li

4 mü 5 mi bilmiyorum ama kesin olan şuki birkaç kilisesi olan kilise baronu gerçekte or.ço (orman çocuğu) olduğundan dolayı gö*zü sıkışınca tek bildiği şey küfür etmektir bu or.ço. ya verilecek birçok orijinal ambalajı açılmamış cevaplar milletin elinde ama değmez hani şu meşhur söz vardır ya BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE bende baktım değil zavallı bir or.ço.
  • 1 Ay Önce

kıskanmak

Valla guney amerikanın bazı cumhuriyetlerinin liderleri bizi kıskanmakta çok haklı ..başka bir ülkede olsa millet isyan eder sorgular..bizde aç kalırım kışın çocuğum çoluğum donar maaş yetmez ama biat ederim şükür ederim kesin birilerinin oyunudur ama bak suyada zam var falan.. nasıl kıskanmasınlar ya patlat enseye zamları yallah yola devam..
  • 1 Ay Önce

M.E.O.

Ulan bu si.ikli mahluka cevap vermeyin, kendisini insan zanneder.
  • 1 Ay Önce

cahit

bak seen.sen kafanı kuma sokar bunlardan haberdar olmaz iken onların ağzına bakan milyonlardan da haberdar olmazsın.

kibarcik

besmlesız z<ıhnışyetın basta gelenteza
  • 1 Ay Önce

Anlayana..

Verecek cevabı olmayan hakaret eder .
  • 1 Ay Önce

Umuda

Bu konuşma özürlü konuştuğu anlaşılamayan düzgün cümle kuramayan ağzı bozuk sokak kabadayısı tipli bilgi düzeyi çok düşük adama yıllarca basında görev verdiler Ülkem halkının yarısının kültür durumunun neden düşük olduğunu açıklıyor bu durum. Bu tipler özellikle seçiliyor kitleleri köreltmek için.
  • 1 Ay Önce

adalet

Fatih çok cahil Bilgisiz ve kaba saba bir Faşist.
  • 1 Ay Önce

akın.

asıl siz kula kul,bir partiye kul bağımlı biatçi tiryakisiniz ruh hastaları. yüz yıldır o partinin netini sorguladınız Allahsızlar. siz sorgulamak derken sadece haşa Allah ı inkar etmek peşindesiniz. kendi ölümlülerinizi ve yaptıklarınızı asla. dünyanın en bağnaz siyasi tiryakiliği,afyon yutmuşluğu.kıyamete kadar hep chp chp mi.
  • 1 Ay Önce

HİZİPSAVAR

soy sop cibileyet denen kavramlarını bunu için bir önemi yok. kensidsi gibi düşünmüyorsa cahilsin odunsun aptlasın. 
  • 1 Ay Önce

Bir soru sordu diye bu yapılmaz...

ayarı bozulmuş kantar gibi yalpalamış...bir hanıma bir kadına edilmeyecek laflar etmiş dengesiz...nezaket ararsın başkalarında...sen de varmı önce onu sorgula...
  • 1 Ay Önce

Cehalet parçalarından akıyor...neden mi?

"Kullanıcının bu eleştirisine karşılık Altaylı, sert bir dille cevap vererek, "Sorguladım anam. Sorguladım. Hem de defalarca. Çünkü biz sizler gibi kula kul değiliz. Herkesi ve her şeyi sorgularız. İlahlaştırdığınız kulların yaptıklarını sorgulamak size mahsus. Bize değil. Hadi şimdi defol başımdan. Zavallı" diyerek hakaret etti." Şu tarza şu tarzanlığa bak!... bu soruyu soran insana yapıştırmış Akparti damgasını...belki de akpartiliybile değil kendisi gibi faturadan şikayet eden biri...biri doğalgaz biri su .ortak nokta bu...belki de Ekreme verdi oyunu ne biliyorsun Akpartili olduğunu?... Ayrıca insanlığın yüz karası sın Altaylı neden mi?... kendidi gibi düşünmeyenleri kula kul ilan edip saçmaladığı için...sogulamamakla suçladığın insan seni sorguluyor... dahası var mı?... zoruna mı gitti?...içine mi oturdu?... senin gibi düşünmeyen birinin seni sorguladığını görünce kendini aşağılanmış mı hissettin?..."anam " diyerek bir de ...kahvehane ağzıyla ... karı gibi edepsiz
  • 1 Ay Önce

Yiğit

Bu p. Hakkından Rahmetli Hasan Karakaya abimiz gelirdi. Bunun suyu ondan götürüyor
  • 1 Ay Önce

ZEKO

Adı şeref yoksunu sen koçun ve iş bankasının kuçu kuçu finosusun...Kula kul olmazsın ama fino olursun...Zihniyeti bozuk bilmem kaç nolu ajan...
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Son çırpınışları
  • 1 Ay Önce

Osmanmert

Daha altayliya Ataklıya diș geçiremiyorsun israille dans etmeye kalkıyorsun bu kafayla bizden bi halt olmaz. Devlet bitirmişsiniz ağırlığı yok. Kimsenin taktigida yok
  • 1 Ay Önce

namert çok bilmiş. nasıl kıçının altı rahat mı.

ona chp si ipi demi senin ufak sağ tabela partileri hurra sahip çıkarken sen de erdoğana faşist despot diktatör dersin … adam.

lafa bak lafa.adını da doğru yaz.isim ve soyad ayrı!!

eee o zaman yunana ver anahtarları... sen kendi sı..mıklarına laf geçirebiliyor musun zekai.

Murat gözükara

Sen ağa babanda izin almadan tuvalete gidemen Altaylı kimi yutturuyon...sen kimsin kendini ne sanıyor terbiyesizce konuşuyor...bu halk seni dilinin üstüne otutturup...lağımında da boğar...haddini bil fazla gazlama gazında boğar bu halk seni....
  • 1 Ay Önce

salih örs

ya bu adam kendini fasulye gibi nimetten sayıyor.gerçi fasulye çok büyük nimet lafın gelişi.zamanın gazatacıları işte.3-5 kuruşa kalem oynatıyorlar
  • 1 Ay Önce

Nur

Adam demekki su parası v vermiyorchpli ya ekrem kıyak yapıyordu. Chpliler yandaşlarını besler
  • 1 Ay Önce

Kartalbey

Liseden sınıf arkadaşlar bu adamın lisedeyken anlayışı kıt birisi olduğunu söylemekteler. İkinci hususa gelirsek bu adamın huyudur karşısına gelene hakaret etmek. Bu adama en güzel cevabı aynı onun gibi davranıp hakaretine hakaret ile cevap vermektir. O zaman susuyor başlıyor eeeee meee ööğğğ filan demekeye.
  • 1 Ay Önce

Alâ

Ulan kanı bozuk. …. camurluya mana veriyor misali M. Kamal'a tapan ona secde eden ve putlaştıran sapkının dediği lafa bak hele. Kişiyi ilahlastırmayı, sizin gibi Kemalist azgınlardan baska yeryüzünde daha adice kimse yapamaz.
  • 1 Ay Önce

Kartal

Fatih diğerleri gibi piyonlugunun gereğini yerine getiriyor
  • 1 Ay Önce

FIKRİ-BEYNİ OLMAYWNIN KUFRÜ OLUR...zavalli kufayetsuz muhteris besleme....m

......
  • 1 Ay Önce

Aşırı laikciler hep böyledir

Aşırı laikci heykelseven Franco işine geldiği gibi konuşuyor
  • 1 Ay Önce

besim

fatih rumuzlu öküz..sen kendin iyi müslüman ol. işine gelir mi. o emirler ve yasaklar zor gelmesin. dindara dil uzatmadan önce kendini sorgula,bu din muhalifi kafa ile Allah ın huzuruna nasıl gideceğini düşün. orada zinde kuvvetler,chp ip tip dem sana kol kanat gerecek laik jüristokrasi de yok. işiniz zor.

Fatih

Aşırı dinci olduğunu zannedenlerin coguda,dinsiz yaşadığının farkında değil geri zekalı!!!!!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23